hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 29.135
- Πόντοι
- 12.896
Έχει σελίδα η κοπέλα;;
Γιά τὴν ὥρα, ὄχι... Ἐδῶ ἄν δέν ἔχεις θέμα...
Έχει σελίδα η κοπέλα;;
...βαλτην εδω, ολοι περνανε μια βολτα!Έχει σελίδα η κοπέλα;;
Πες δύο λόγια... service, εμφάνιση , κάτι ότι νομίζεις...Έχει σελίδα η κοπέλα;;
Έτσι μπράβο...τώρα μάλιστα.Να βάλω την κριτική μου γιατί θα με φάτε... χθεσινή συνάντηση με την Αφροδίτη!!η συνεννόηση γρήγορη με μερικά μνματα νωρίς το βραδάκι στον χώρο μου! ήρθε στην ώρα της με ένα ωραίο αέρινο φουστανακι κ ψιλά πέδιλα...δύο κουβέντες γνωριμίας στο σαλόνι ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι στα γρήγορα κ στο ντουζ για φρεσκαρισμα...το σώμα της πολύ καλό κάτι που δεν ισχύει για το πρόσωπο, φαίνεται ένα σπάσιμο λόγω ηλικίας που όμως δεν με χάλασε καθόλου..την ξεκίνησα εγώ γλείψιμο ρώγες λίγα γλωσοφιλα δεν επιδίωξα παραπάνω κ κατέβασμα στο μουνακι της που ήταν καθαρό με ωραία αίσθηση..η πίπα της πολύ καλή με περιποίηση όλης της περιοχής κ ρουφηγμα αρχιδιων με αρκετό σάλιο!! Πέρασμα σκουφάκι ιεραποστολικά κ επειδή ήξερα ότι λόγω καυλας δεν θα κρατούσε πολύ της ζήτησα να με ρουφήξει κ να χύσω στο στόμα της όπως κ έγινε φτύνοντας τα διακριτικά στο μπάνιο.επειδη ο χρόνος δεν θα έφτανε για δεύτερο γύρο επεκτείναμε τον χρόνο στο 2ωρο κ ξεκινήσαμε ένα γυρο με όλες τις στάσεις 69 που τις εγλειψα κ τις 2τρυπες κάτι που την έφτιαχνε ειδικότερα στα 4 όταν έδωσα πόνο εκεί αφέθηκε!!κ η δεύτερη κατάθεση έγινε στο στόμα της λίγο αργότερα...ένα γεμάτο 2ωρο με καλό σεξ κ ωραία συζήτηση περί διαφόρων θεμάτων!! σίγουρα η κοπέλα αξίζει την δοκιμή!! αυτά τα λίγα!
Ωχ . Το ξέχασα !! Κάτι μου έτυχε κιόλας χθες και αναγκαστικα να ακυρώσω κάποια ραντεβού ! Ζητώ συγγνώμη
Κορμάρα!!!Να τα !!! Τα βυζάκια μου !!
Να τα !!! Τα βυζάκια μου !!
Κορμάρα!!!
Περιμένω να τα γλυψετε !Τί ὡραῖο θέαμα! Σκέτη καύλα!
Τα έχουμε γλείψει ήδη!!!!Περιμένω να τα γλυψετε !
Αχ εσύΤα έχουμε γλείψει ήδη!!!!
Περιμένω να τα γλυψετε !
Γειά σου μωρό μου!!!!Αχ εσύ
Σου πάνε πολύ!!!Να τα !!! Τα βυζάκια μου !!
Τέτοια βυζιά ωραία και σε μένα θα πήγαινανΣου πάνε πολύ!!!
Με τέτοιο κωλαρακι δεν πάει χουφτωμα αλλά ξύλο στο κωλαρακι..Με χουφτωμα στο κωλαράκι ναι !
Μπορεί, δεν παίρνω όρκο....Τέτοια βυζιά ωραία και σε μένα θα πήγαιναν