aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ καυλωσα από τωρα
Εγώ πάλι όχι!Εγώ καυλωσα από τωρα
κατααλαβαα θα πας πεσουν τα σαγονια στο πατωμα μην πω υπογειοΈρχεται σε λίγο ......!!!!
...αργει να εμφανιστει το φιλμ βρεεεεεεπιο κερατας την βγαζει την φωτογραφια και κανει τοση ωρα
Γιατί δεν τα έβγαλες φωτογραφία?Εγώ τα έχω δει ζωντανά οπότε δεν περιμένω....
...δεν διαβασαμε κριτικη ομως!Εγώ τα έχω δει ζωντανά οπότε δεν περιμένω....
Εγώ τα έχω δει ζωντανά οπότε δεν περιμένω....
Δεν κάνω τέτοια είμαι καλό παιδί!!!και μια φωτογραφια στα κλεφτα δεν εβγαλες.... τι να σου πω τωρα
...θα το κανω εγω που δν ειμαι καλο παιδι, οταν κατεβω Αθηνα και τις βρω! Θα σας φτιαξω ενα σετακι 1ης αναγκηςΔεν κάνω τέτοια είμαι καλό παιδί!!!
τοτε θα περιμενουμε τον αγγελοπουλο ... γαμησε τα πιο γρηγορα θα ερθω εγω στην ελλαδα
αν εννοεις την φωτο ειναι ο λαρι μπερντ
...ελααααααα σπαμαρουμε τωρα! Το θεμα μας ειναι τα βυζια της κορασιδος, οχι ο λαρυ το παπαριαν εννοεις την φωτο ειναι ο λαρι μπερντ
Όσο περιμένουμε......ελααααααα σπαμαρουμε τωρα! Το θεμα μας ειναι τα βυζια της κορασιδος, οχι ο λαρυ το παπαρι
Πιο cool μπασκετμπολίστας δεν νομίζω να έχει περάσει...το ειδα μολις...πραγματικα ενας παιχτης πιο ηρεμος δολοφονος δεν υπηρχε... σε σκοτωνε και αυτος χαλαρα το βιολι του
...ναι αλλα το ξαναπα, κριτικουλα?!?!?!?!Το θέμα δεν είναι το βυζί....το θέμα είναι η πίπα της,η κοπέλα γλύφει κ το ευχαριστιεται!!!κ εσύ το απολαμβάνεις!!!!
Έχει σελίδα η κοπέλα;;...ναι αλλα το ξαναπα, κριτικουλα?!?!?!?!