Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Δεν θέλω γάμο. Γαμήσι θέλωθα βαψει και το μουνι? δεν νομιζω... οποτε λεει ενα αλλο ρητο οι αντρες ερωτευονται τις ξανθιες αλλα στο τελος της μελαχροινες παντρευονται
Δεν θέλω γάμο. Γαμήσι θέλωθα βαψει και το μουνι? δεν νομιζω... οποτε λεει ενα αλλο ρητο οι αντρες ερωτευονται τις ξανθιες αλλα στο τελος της μελαχροινες παντρευονται
για γαμήσι είστε στο σωωστό μέρος και μόλις βρήκατε έναν διαθέσιμο νεαρό...Δεν θέλω γάμο. Γαμήσι θέλω
Ίσως και για γάμο να είναι στο σωστό μέρος...για γαμήσι είστε στο σωωστό μέρος και μόλις βρήκατε έναν διαθέσιμο νεαρό...
θα βρεθούν σίγουρα γαμπροί πολλοί μόλις δηλώσει διαθεσιμότηταΊσως και για γάμο να είναι στο σωστό μέρος...
...καλα το πας!Δεν θέλω γάμο. Γαμήσι θέλω
Όχι ξανθιά ρε!!! Ξανθιά δεν είναι η @Venetia ;;;; Άσε να υπάρχει ποικιλία!!!!Εγώ νομίζω δικιά μου άποψη φυσικά ότι ξανθιά θα ανέβει λεβελ αλλά φουλ ξανθιά ....ξανθό μουνι τρελό ....γαμιση έτσι λέγαμε παλιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα χύσουμε πάλι με την πάρτη σου
Συμφωνώ. Άντε κόκκινο μέχρι εκεί.Όχι ξανθιά ρε!!! Ξανθιά δεν είναι η @Venetia ;;;; Άσε να υπάρχει ποικιλία!!!!
Καλησπέρα μωρόΓια επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
Επειδή με ρωτάτε στα μηνύματά εδώ καλύτερα στο viber να κλείσουμε ραντεβού
Μαύρο μουνι αργεί να χυσει, έτσι λέμε τώρα!!!Εγώ νομίζω δικιά μου άποψη φυσικά ότι ξανθιά θα ανέβει λεβελ αλλά φουλ ξανθιά ....ξανθό μουνι τρελό ....γαμιση έτσι λέγαμε παλιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαύρο μουνι αργεί να χυσει, έτσι λέμε τώρα!!!
Μπες, γδύσου, πλύσου... Πάνε 20 λεπτά!!! Τι να το κάνεις;;; δεν έχει γεύση!!! Σόρρυ.Ας βαλουν και μισαωρα με τα μισα χρηματα.
Ας παρακαμψουν και τον χρονο του γδυσου-πλυσου και ο χρονος να μετραει απο κρεβατι.Μπες, γδύσου, πλύσου... Πάνε 20 λεπτά!!! Τι να το κάνεις;;; δεν έχει γεύση!!! Σόρρυ.
Καλημέρα καλό σκ κούκλα μουΚαλημέρα
Μιλάμε για call girl!!!! Υπάρχουν τα studio όπως λέει κι ο τύπος @stavrou vaggelis γι αυτή τη δουλειά!!!Ας παρακαμψουν και τον χρονο του γδυσου-πλυσου και ο χρονος να μετραει απο κρεβατι.