billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.030
- Πόντοι
- 5.956
Στο mfm αν δεν γίνει διπλη διείσδυση δεν λεει!!!Ὑπάρχει καί τό στόμα... Φαντασία δέν ἔχεις;
Στο mfm αν δεν γίνει διπλη διείσδυση δεν λεει!!!Ὑπάρχει καί τό στόμα... Φαντασία δέν ἔχεις;
Στο mfm αν δεν γίνει διπλη διείσδυση δεν λεει!!!
Φαντασια θελει και καλη διαθεση,πες τα ρε μανΠολύ ἀπαιτητικός εἶσαι φίλε... Δύο στό μουνί γίνεται ἐπίσης...
Ε όχι και έτσι,εγώ πάντως για να πληρώσω για mfm πρέπει να έχει οπωσδήποτε DPΠολύ ἀπαιτητικός εἶσαι φίλε... Δύο στό μουνί γίνεται ἐπίσης...
Υπάρχει μια συγκεκριμένη στάση που βολεύει και τους άντρες και την γυναίκα...χαχαχαΔιπλή διείσδυση γίνεται ταυτόχρονα και στο μουνι !!!!
Σε αυτό έχεις δίκιοΚανονίστε τύποι να το ξεχυλώσετε και αυτό το μουνάκι!
γεια σου Αφριδιτη. Επειδη δεν εχω viber μπορουμε να συεννοηθουμε με SMS?"Γειά σας αγόρια!
Είμαι η Αφροδίτη, ανεξάρτητη Ελληνίδα συνοδός, 38 ετών, ύψος 1,67, βάρος 55 kg, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια! Με σώμα καλοσχηματισμένο, όμορφο πρόσωπο, στήθος φυσικό (μέγεθος C) και είμαι ξυρισμένη παντού!
Φιλική και άνετη στην παρέα, εκρηκτική, πρόθυμη και δοτική στο κρεβάτι για να δώσω την απόλυτη ευχαρίστηση στον άνδρα που θα έχω απέναντί μου!
Κάνω ραντεβού outcall στον χώρο σας (hotel ή σπίτι).
Το δωράκι μου για βασικό πρόγραμμα είναι 100€/h , 160€/2h , 250€/3h. Για longdate ή συνοδεία κατόπιν συνεννόησης.
Το βασικό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει : Εμπειρία φιλενάδας, Ελεύθερο στοματικό, εκσπερμάτωση σε σώμα/στόμα (cib, cim), Βαθύ στοματικό, Ισπανική μάλαξη, Γαλλικό φιλί, 69, σεξ σε όλες τις στάσεις, StrapOn, αυτοικανοποϊηση, 2 εκτονώσεις στην ώρα, ερωτικό μασάζ, μασάζ προστάτη, ελεύθερο στοματικό.
Οι έξτρα υπηρεσίες μου είναι : Ζευγάρια (τιμή x2), Δύο άνδρες (τιμή x2), Αυταρχικό +30€, Golden Shower (ενεργητική) +30€, Λεσβιακό (βασικό+20€).
Ώρες επικοινωνίας 12:00 με 24:00 .
Duo με @Venetia (100€ η καθεμία ανά ώρα).
Για επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
Εάν δεν απαντήσω σύντομα ή κατά την διάρκεια της ημέρας, λόγω δουλειάς, παρακαλώ ξαναστείλτε μου! Σε μηνύματα πάνω από μία ημέρα δεν θα απαντάω για λόγους διακριτικότητας!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και θα χαρώ να είμαι στις επιλογές σας!
Αφροδίτη
αυτια ? ξεχνας τα αυτια !Ὑπάρχει καί τό στόμα... Φαντασία δέν ἔχεις;
Ὑπάρχει καί τό στόμα... Φαντασία δέν ἔχεις;
αυτια ? ξεχνας τα αυτια !
Και τα βυζγιά βρε παιδιά, μην ξεχνάτε και τα βυζγιά!Διπλή διείσδυση γίνεται ταυτόχρονα και στο μουνι !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχει μια συγκεκριμένη στάση που βολεύει και τους άντρες και την γυναίκα...χαχαχα
Ναι οκ ...εμείς λέμε να είναι υγρό και βαθύ....εδώ ο άλλος ανέβασε νήμα για Μασχάλες χαχαχαΚαι τα βυζγιά βρε παιδιά, μην ξεχνάτε και τα βυζγιά!
Το λέει και στο πρόγραμμα ότι κάνει ισπανικό και μάλιστα από τα καλά !
Ωχ.... μύστη κάτσε τώρα φαντασία ακούω ανεβασμένη διάθεση ακούω ...δεν πιστεύω μαζί με την Αφροδίτη στην παρτουζα να θες να τακτοποιήσεις και εμένα ....Τρόποι υπάρχουν. Φαντασία να έχεις και ανεβασμένη διάθεση και όλα γίνονται...
σε αυτές τις βυζάρες νιώθεις βάθος αρκετό, όσο για το υγρό, έχει κι αυτό τον τρόπο του!Ναι οκ ...εμείς λέμε να είναι υγρό και βαθύ....εδώ ο άλλος ανέβασε νήμα για Μασχάλες χαχαχα
Όχι φίλε είπαμε. Ανεβασμένη διάθεση αλλά όχι τόσο ανεβασμένη...Ωχ.... μύστη κάτσε τώρα φαντασία ακούω ανεβασμένη διάθεση ακούω ...δεν πιστεύω μαζί με την Αφροδίτη στην παρτουζα να θες να τακτοποιήσεις και εμένα ....
Δεν ξέρω ....η μάλλον ποτέ δεν ξέρεις ..... χαχαχα να πάμε για παρτουζα με την Αφροδίτη...να της πούμε περίμενε λίγο και να αρχίσουμε οι δυο μας ....θα κάψει τα πτυχία της χαχαχαΌχι φίλε είπαμε. Ανεβασμένη διάθεση αλλά όχι τόσο ανεβασμένη...
Χαχαχα φαντάζεσαι? Θα ακούει για παρτουζα και θα παίρνει δρόμο...Δεν ξέρω ....η μάλλον ποτέ δεν ξέρεις ..... χαχαχα να πάμε για παρτουζα με την Αφροδίτη...να της πούμε περίμενε λίγο και να αρχίσουμε οι δυο μας ....θα κάψει τα πτυχία της χαχαχα
Φυσικά όλα αυτά σενάρια για πλάκα να περνά η ώρα χαχαχαΧαχαχα φαντάζεσαι? Θα ακούει για παρτουζα και θα παίρνει δρόμο...
Φυσικά για πλάκα. Μην τα διαβάσει και τρομάξει...Φυσικά όλα αυτά σενάρια για πλάκα να περνά η ώρα χαχαχα