Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 33
- Like
- 28.651
- Πόντοι
- 11.146
...ωωωπ! Τι εχουμε εδω?
...ωωωπ! Τι εχουμε εδω?
Μοντέλο δεν θα την έλεγα, αλλά ειδικά με αυτή την φώτο θα την ξαναπώ πρόστυχη σιγανόπαπαδιά.Αυτές τις φωτο στέλνεις σε πρακτορεία μοντελων;
Καλή Τρίτη με μια φωτό πρόκληση.....
αρχοντισα.....Καλημέρα.
Θα ανεβάσω φωτογραφίες μαζί με την φίλη μου την Βενετία τώρα που θα γυρίσει. Κάνουμε το καλύτερο λεσβιακό !!!
Αφροδίτη=θεά....και μουναρα
Τι λες για βίντεο? Ανέβα επίπεδο κούκλα...Ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Αχχχ θα κάνω και άλλες τώρα !!!
Μαζί τι γράψαμε την ίδια ώρα για βίντεο....και κάπου αλλού είχαμε ακριβώς την ίδια άποψη...χαχαψαΤι λες για βίντεο? Ανέβα επίπεδο κούκλα...
Τα μεγάλα πνεύματα φίλε...Και βίντεο ....έχεις την Βενετία να σε βγάλει και εσύ αυτήν ....όταν βρεις χρόνο...χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαζί τι γράψαμε την ίδια ώρα για βίντεο....και κάπου αλλού είχαμε ακριβώς την ίδια άποψη...χαχαψα
Συναντιούνται στο άπειροΤα μεγάλα πνεύματα φίλε...
Λες? Χαχαχα...Πρόσεχε τη λες μην τα διαβάσει η γυναίκα σου ..Και φαντάσου να την κλείσουμε και ραντεβού την ίδια μέρα στο ίδιο χοτελ ....για οικονομία χρόνου και να περάσει καλά και η μουναρα η Αφροδίτη και εμείς ...να την περνάμε μαζί ταυτόχρονα... χαχαχα
Χαχαχα τώρα θα με μάθειΛες? Χαχαχα...Πρόσεχε τη λες μην τα διαβάσει η γυναίκα σου ..
Εγώ πάντως είμαι μέσα !Και φαντάσου να την κλείσουμε και ραντεβού την ίδια μέρα στο ίδιο χοτελ ....για οικονομία χρόνου και να περάσει καλά και η μουναρα η Αφροδίτη και εμείς ...να την περνάμε μαζί ταυτόχρονα... χαχαχα
Αντέχεις?Εγώ πάντως είμαι μέσα !
Και τους δύο μαζί σας παίρνω αν θέλετε !!
Αντέχεις?
Θα δείξε....για αυτό θα είμαστε δυο οπωτε πάει να χύσει ο καθένας μας να μπαίνει καπάκι ο άλλος ....χαχαχα μας καύλωσες πάλιΕγω ναι. !!! Εσείς ..?????