KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.612
- Πόντοι
- 5.946
Τι να αντεξουν δεν θα μπορουν παρουν τα ποδια τουσ θα ερθω για βοηθεια μην τουσ ξεκανεισ εισαι επικινδυνηΕγω ναι. !!! Εσείς ..?????
Τι να αντεξουν δεν θα μπορουν παρουν τα ποδια τουσ θα ερθω για βοηθεια μην τουσ ξεκανεισ εισαι επικινδυνηΕγω ναι. !!! Εσείς ..?????
Έχουμε και γυναικα...Όποιος θέλει ραντεβού και αντέχει χιχιχι μου στέλνει στο viber ! Έχω πολλές καύλες όπως πάντα .
Όποιος δεν τρώει ξύλο σπίτι. Να έρθει να του ρίξω εγώ χιχιχιχιΈχουμε και γυναικα...
Δεν μπορούμε να φύγουμε χαχαχα....
...να'τα, να΄τα!! @aiolosanemos50 , @gpap@13 την τσιμπησατε την παρτουζιτσα σας αλανιαΕγώ πάντως είμαι μέσα !
Και τους δύο μαζί σας παίρνω αν θέλετε !!
Που λέει ο λόγος! Αφού ξερετε είμαι υπακούω κορίτσι. Πίπα πίπα και πάλι πίπα να με έχετε !Χαχαχαχα όχι και ξύλο... αλλά πράγματα θέλουμε
Έτσι θα έχουμε πίπα πίπα. ...στα όπα όπα ήθελα να πω...Που λέει ο λόγος! Αφού ξερετε είμαι υπακούω κορίτσι. Πίπα πίπα και πάλι πίπα να με έχετε !
Εσένα η γυναίκα σου τα ξέρει αυτά....χαχαχαΈτσι θα έχουμε πίπα πίπα. ...στα όπα όπα ήθελα να πω...
Κρυβε λόγια...Εσένα η γυναίκα σου τα ξέρει αυτά....χαχαχα
Άσε κούκλα μου , ξύλο τρώμε στο σπίτι. Αλλά θέλουμε από σένα.Όποιος δεν τρώει ξύλο σπίτι. Να έρθει να του ρίξω εγώ χιχιχιχι
Ναι αυτό είναι πολύ καυλωτικο !!!Να μας πατάς με τα ψηλοτάκουνα χαχαχα
Το καυλωτικο εξαρτάται από πια τα φοράει...Ναι αυτό είναι πολύ καυλωτικο !!!
"Γειά σας αγόρια!
Είμαι η Αφροδίτη, ανεξάρτητη Ελληνίδα συνοδός, 38 ετών, ύψος 1,67, βάρος 55 kg, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια! Με σώμα καλοσχηματισμένο, όμορφο πρόσωπο, στήθος φυσικό (μέγεθος C) και είμαι ξυρισμένη παντού!
Φιλική και άνετη στην παρέα, εκρηκτική, πρόθυμη και δοτική στο κρεβάτι για να δώσω την απόλυτη ευχαρίστηση στον άνδρα που θα έχω απέναντί μου!
Κάνω ραντεβού outcall στον χώρο σας (hotel ή σπίτι).
Το δωράκι μου για βασικό πρόγραμμα είναι 100€/h , 160€/2h , 250€/3h. Για longdate ή συνοδεία κατόπιν συνεννόησης.
Το βασικό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει : Εμπειρία φιλενάδας, Ελεύθερο στοματικό, εκσπερμάτωση σε σώμα/στόμα (cib, cim), Βαθύ στοματικό, Ισπανική μάλαξη, Γαλλικό φιλί, 69, σεξ σε όλες τις στάσεις, StrapOn, αυτοικανοποϊηση, 2 εκτονώσεις στην ώρα, ερωτικό μασάζ, μασάζ προστάτη, ελεύθερο στοματικό.
Οι έξτρα υπηρεσίες μου είναι : Ζευγάρια (τιμή x2), Δύο άνδρες (τιμή x2), Αυταρχικό +30€, Golden Shower (ενεργητική) +30€, Λεσβιακό (βασικό+20€).
Ώρες επικοινωνίας 12:00 με 24:00 .
Duo με @Venetia (100€ η καθεμία ανά ώρα).
Για επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
Εάν δεν απαντήσω σύντομα ή κατά την διάρκεια της ημέρας, λόγω δουλειάς, παρακαλώ ξαναστείλτε μου! Σε μηνύματα πάνω από μία ημέρα δεν θα απαντάω για λόγους διακριτικότητας!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και θα χαρώ να είμαι στις επιλογές σας!
Αφροδίτη
Μπράβο και μόνο μπράβο!!!! Αναλυτικά και όμορφα! Και μέσα στην καυλα η φώτο... Δακτυλακια δείξε.. Για υπάρχουν κ οι ποδολαγνοι"Γειά σας αγόρια!
Είμαι η Αφροδίτη, ανεξάρτητη Ελληνίδα συνοδός, 38 ετών, ύψος 1,67, βάρος 55 kg, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια! Με σώμα καλοσχηματισμένο, όμορφο πρόσωπο, στήθος φυσικό (μέγεθος C) και είμαι ξυρισμένη παντού!
Φιλική και άνετη στην παρέα, εκρηκτική, πρόθυμη και δοτική στο κρεβάτι για να δώσω την απόλυτη ευχαρίστηση στον άνδρα που θα έχω απέναντί μου!
Το δωράκι μου για βασικό πρόγραμμα είναι 100€/h , 160€/2h , 250€/3h. Για longdate ή συνοδεία κατόπιν συνεννόησης.
Το βασικό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει : Εμπειρία φιλενάδας, Ελεύθερο στοματικό, εκσπερμάτωση σε σώμα/στόμα (cib, cim), Βαθύ στοματικό, Ισπανική μάλαξη, Γαλλικό φιλί, 69, σεξ σε όλες τις στάσεις, StrapOn, αυτοικανοποϊηση, 2 εκτονώσεις στην ώρα, ερωτικό μασάζ, μασάζ προστάτη, ελεύθερο στοματικό.
Οι έξτρα υπηρεσίες μου είναι : Ζευγάρια (τιμή x2), Δύο άνδρες (τιμή x2), Αυταρχικό +30€, Golden Shower (ενεργητική) +30€, Λεσβιακό (βασικό+20€).
Εάν δεν απαντήσω σύντομα ή κατά την διάρκεια της ημέρας, λόγω δουλειάς, παρακαλώ ξαναστείλτε μου! Σε μηνύματα πάνω από μία ημέρα δεν θα απαντάω για λόγους διακριτικότητας!
Αφροδίτη
Καύλα είσαι και μουναρααα"Γειά σας αγόρια!
Αφροδίτη
Άμα δεν δίνεις κωλο πως θα πάρεις και τους δυο μαζί ?Εγώ πάντως είμαι μέσα !
Και τους δύο μαζί σας παίρνω αν θέλετε !!
Άμα δεν δίνεις κωλο πως θα πάρεις και τους δυο μαζί ?