Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Ελα, ελα , η πριμαντονα του μπου εισαι. Σε λιγο θα πληρωνεσαι για να ποσταρεις
Εμας μας κυνηγανε , δε μας κανουν προταση γαμου !!!!
Βρε τον φάγατε τον άνθρωπο χιχι
Ελα, ελα , η πριμαντονα του μπου εισαι. Σε λιγο θα πληρωνεσαι για να ποσταρεις
Εμας μας κυνηγανε , δε μας κανουν προταση γαμου !!!!
Αχ να' ταν η ζήλια ψώρα... δεν έχεις ιδέα τι τραβάω..Βρε τον φάγατε τον άνθρωπο χιχι
Αφρο......στον τυρναβο ειναι και απο τον κωλο και απ το μουνι.Καλησπέρα σας καυλιάριδες Επιστρέψατε??
Πως περάσατε το τριήμερο. ??
Εγώ μόνο για το καρναβάλι στο Τύρναβο είμαι !!
μαλιστα μαλιστα και κομμωτης θα μου κανεις μια βαφη εχεις χρονοΚαλησπέρα! Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις. (Έχω έρθει χωρίς μονόπετρο στο νήμα της κυρίας, για αυτούς που με ξέρουν και με τρολαρουν)... την συγκεκριμένη φωτο την έχω δει αρκετές φορές στο νήμα σου (ναι κρυφοκοιταω από μακρυα)... οφείλω λοιπόν να σου πω ότι είναι μακράν η πιο όμορφη φωτο σου, καθώς και ότι το μαλλί σε συνδυασμό με τα χείλη σου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!... Το χτένισμα αυτό σου πάει τρομερά!
Εσενα θα σε κάνω Μοϊκανα!μαλιστα μαλιστα και κομμωτης θα μου κανεις μια βαφη εχεις χρονο
μαλιστα μαλιστα και κομμωτης θα μου κανεις μια βαφη εχεις χρονο
Μάλλον θα με κερδίσει ο χώρος του στριπ!Που να βρει χρονο;
Στο τρεξιμο ειναι απο τη μια στην αλλη!
Μάλλον θα με κερδίσει ο χώρος του στριπ!
Τα κάνω όλα και συμφερω!!Θα αρχισεις το στριπτιζ;
Φιλος μου εισαι, θα σε υποστηριξω στο νεο ξεκινημα.
Χαχαχα!
Τα κάνω όλα και συμφερω!!
Όταν νυχτώνει το εργαλείο, ειναι μεγάλο σαν θηρίο!Μετα τις δυο η δεν εχεις θεμα ωρας;
στον οδοντιατρο να το πας για μασελαΌταν νυχτώνει το εργαλείο, ειναι μεγάλο σαν θηρίο!
Μετά τις 2 τα καλύτερα γίνονταιΜετα τις δυο η δεν εχεις θεμα ωρας;
Όταν νυχτώνει το εργαλείο, ειναι μεγάλο σαν θηρίο!
Μπα, την μέρα το προτιμώ γενικά γιατί νυστάζω εύκολα.. εκτός και αν έχω φροντίσει να την πέσω κανα 2ωρακι πριν το ξενύχτι που το πάω μέχρι τις 7-8 το πρωί άνετα... ο @πολυζωης είναι στο 3ο όνειρο εκείνη την ώρα!Τη μερα ειναι μικρο σαν σφαιρα;
Μετά τις 2 τα καλύτερα γίνονται
βλεπω μου διχνεις την αγαπη σου απλοχερα μια χαρα θα περασεις μεχρι το πασχα σιγουρα θα σε εχει σουβλισει η νουναΜπα, την μέρα το προτιμώ γενικά γιατί νυστάζω εύκολα.. εκτός και αν έχω φροντίσει να την πέσω κανα 2ωρακι πριν το ξενύχτι που το πάω μέχρι τις 7-8 το πρωί άνετα... ο @πολυζωης είναι στο 3ο όνειρο εκείνη την ώρα!
Α η νουνα σου τα γράφει αυτά, από εκείνη τα έμαθα.. άλλωστε εκείνη είναι γνωστή για το ξενύχτι.. αν δεν ισχύει σε προκαλώ να πάμε παρέα να δούμε ποιος αντέχει περισσότερο (διάλεξε μαγαζί να έχει μεγάλους καναπέδες για να κοιμηθώ καλα, μην πιαστώ κιολας)!!!βλεπω μου διχνεις την αγαπη σου απλοχερα μια χαρα θα περασεις μεχρι το πασχα σιγουρα θα σε εχει σουβλισει η νουνα