Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Πέθανες και αναστήθηκες???
Είχα κάνει μια μεγάλη διακοπή! Επέστρεψα με όρεξη
Πέθανες και αναστήθηκες???
εισαι πολυ γκαβλα!Χιχιχι
Η Βενετία την έχει τραβήξει !!
Σπιτι της είμαστε και βάλαμε το σεντόνι.
Όπως και αυτή εδώ.
Είμαστε πολύ καλές
Ευχαριστώ πολύ !!!εισαι πολυ γκαβλα!
Είπαμε κι εμείς γλυτώσαμε από σένα..Είχα κάνει μια μεγάλη διακοπή! Επέστρεψα με όρεξη
Μην γίνεσαι κακός. Υπάρχουν τόσα κορίτσιαΕίπαμε κι εμείς γλυτώσαμε από σένα..
...Αιολε κατεβαινω ΣΚ, λες να κλεισω για φωτογραφιση !?!?!?!Οκ κουκλάρα έκανες ένα μεγάλο διάλειμμα και επεστρεψες .... επειγόντως νέες φωτογραφίες να δούμε πώς έγινε η κορμάρα σου τα βυζιά σου και εάν έγινες φουλ ξανθιά
Καλημέρα !! Έλεγα δεν θα εμφανιστεί χιχιχιΟκ κουκλάρα έκανες ένα μεγάλο διάλειμμα και επεστρεψες .... επειγόντως νέες φωτογραφίες να δούμε πώς έγινε η κορμάρα σου τα βυζιά σου και εάν έγινες φουλ ξανθιά
...Αιολε κατεβαινω ΣΚ, λες να κλεισω για φωτογραφιση !?!?!?!
....κοριτσαρα μου, δεν ειμαι φαν της Βενετιας αλλα φαν στα πιπινακια!Ναιιιιιι... Αν και είσαι φαν της Βενετίας
Όμορφο στήσιμοΜήνυμα σε VIBER ή WHAT'S APP: 6998981063
....κοριτσαρα μου, δεν ειμαι φαν της Βενετιας αλλα φαν στα πιπινακια!
Κατ' εξαιρεση φαν ημουν (και το ξερεις) σε ραντεβου και με τις δυο σας, να καβλωνετε μεταξυ σας οπως πολυ καλα ξερετε να κανετε και να σας χαιρομαι και τις δυο!!!
Όμορφο στήσιμο
Χωρις καινουργιες φωτο , χλωμα τα βλεπω τα πραγματαΣήμερα είμαι διαθέσιμη μέχρι αργά το βράδυ !
Χωρις καινουργιες φωτο , χλωμα τα βλεπω τα πραγματα
Από τι ώρα ξεκινάς τα ραντεβού;;;Μετα την ψήφο ρίξτε και σε μένα μια... ψήφο χιχιχι!!
Έχω ξεκινήσει από το μεσημέρι. Η κάλπη κλείνει στις 22:00Από τι ώρα ξεκινάς τα ραντεβού;;;