nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Βαράτε ρε όλοι...αλύπητα... αντέχω!Με 4 μονόπετρα έφυγες το πρωϊ, κανένα δεν έμεινε?
Όντως πολύ ωραία φωτο Αφροδίτη!
Βαράτε ρε όλοι...αλύπητα... αντέχω!Με 4 μονόπετρα έφυγες το πρωϊ, κανένα δεν έμεινε?
Ποιο χρώμα χάλια είναι ... ξανθιά μουναρα να γίνειΤο χτένισμα κυρίως αλλά και το χρώμα!
Καρχαρία φιλε μου και εσύ εδώ?Εχει υποχρεωσεις.
Ερχεται συντομα νεα παραγγελια σε τιμες χονδρικης!
Δεν την έχω δει καν επομένως κρίνω από μια φωτο που δεν φαίνεται και ολόκληρο πρόσωπο...Ποιο χρώμα χάλια είναι ... ξανθιά μουναρα να γίνει
Καλησπέρα! Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις. (Έχω έρθει χωρίς μονόπετρο στο νήμα της κυρίας, για αυτούς που με ξέρουν και με τρολαρουν)... την συγκεκριμένη φωτο την έχω δει αρκετές φορές στο νήμα σου (ναι κρυφοκοιταω από μακρυα)... οφείλω λοιπόν να σου πω ότι είναι μακράν η πιο όμορφη φωτο σου, καθώς και ότι το μαλλί σε συνδυασμό με τα χείλη σου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!... Το χτένισμα αυτό σου πάει τρομερά!
Καλα ο ανθρωπος δεν παιζεται. Εχει ρεπερτοριο οχι αστειαΜε 4 μονόπετρα έφυγες το πρωϊ, κανένα δεν έμεινε?
Με Την συγκεκριμένη σίγουραααΤο τριήμερο σκέφτομαι να ερχομαι στα ραντεβού με στολή
Θα σας άρεσε ??
Καλοοοοή θα φοράω μόνο μια μάσκα μικρή που καλύπτει το μισό πρόσωπο.
Αλλά δεν θα την βγάλω. Χιχιχι
Και στην πίπα με την μάσκα
Ειλικρινά δεν έχω πρόθεση να κάτσω στο νήμα, απλά μια κουβέντα ειπα για την φωτο... και όλοι εσείς οι τύποι που με κράζετε βρε λαμογια, στα ίδια νήματα με εμενα είστε...Καλα ο ανθρωπος δεν παιζεται. Εχει ρεπερτοριο οχι αστεια
Ελα, ελα , η πριμαντονα του μπου εισαι. Σε λιγο θα πληρωνεσαι για να ποσταρειςΕιλικρινά δεν έχω πρόθεση να κάτσω στο νήμα, απλά μια κουβέντα ειπα για την φωτο... και όλοι εσείς οι τύποι που με κράζετε βρε λαμογια, στα ίδια νήματα με εμενα είστε...
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!!!
Ειλικρινά δεν έχω πρόθεση να κάτσω στο νήμα, απλά μια κουβέντα ειπα για την φωτο... και όλοι εσείς οι τύποι που με κράζετε βρε λαμογια, στα ίδια νήματα με εμενα είστε...
χαχαχαχαχαχαχαΟ αγαμητος πρωτος τον πολυτιμον λιθον αγορασετω!
Τι? Τώρα ξεμεινες και θέλεις να σου πετάμε εμείς τους πολύτιμους λίθους να τους κάνεις μονόπετρα?Ειλικρινά δεν έχω πρόθεση να κάτσω στο νήμα, απλά μια κουβέντα ειπα για την φωτο... και όλοι εσείς οι τύποι που με κράζετε βρε λαμογια, στα ίδια νήματα με εμενα είστε...
Καλοοο!Τι? Τώρα ξεμεινες και θέλεις να σου πετάμε εμείς τους πολύτιμους λίθους να τους κάνεις μονόπετρα?
Κάπως έτσιΟ αγαμητος πρωτος τον πολυτιμον λιθον αγορασετω!
Μια χαρά ακούγεταιΤο τριήμερο σκέφτομαι να ερχομαι στα ραντεβού με στολή
Θα σας άρεσε ??
Βάλε και άλλες τέτοιες φωτογραφίες!!!
Ναι!!!Βάλε και άλλες τέτοιες φωτογραφίες!!!
Σε ευχαριστώ !!Καλησπέρα! Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις. (Έχω έρθει χωρίς μονόπετρο στο νήμα της κυρίας, για αυτούς που με ξέρουν και με τρολαρουν)... την συγκεκριμένη φωτο την έχω δει αρκετές φορές στο νήμα σου (ναι κρυφοκοιταω από μακρυα)... οφείλω λοιπόν να σου πω ότι είναι μακράν η πιο όμορφη φωτο σου, καθώς και ότι το μαλλί σε συνδυασμό με τα χείλη σου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!... Το χτένισμα αυτό σου πάει τρομερά!
Κάτσε κάτσε !! Όλοι οι καλοί χωράνε εδώ !Ειλικρινά δεν έχω πρόθεση να κάτσω στο νήμα, απλά μια κουβέντα ειπα για την φωτο... και όλοι εσείς οι τύποι που με κράζετε βρε λαμογια, στα ίδια νήματα με εμενα είστε...