eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
Αυτό το κορδονάκι πρέπει να το βγάλουμεε
Αγόρια μου σήμερα εξυπηρετώ Gls Priamo ή Λακόμπα. !!!
Αν θέλετε κάπου αλλού το συζητάμε στο viber ή what's app 6998981063.
Αυτό το κορδονάκι πρέπει να το βγάλουμεε
Αγόρια μου σήμερα εξυπηρετώ Gls Priamo ή Λακόμπα. !!!
Αν θέλετε κάπου αλλού το συζητάμε στο viber ή what's app 6998981063.
Θα φορας μονο τις χαντρες ( σφιχτα η χαλαρα ? ) και το αρωμα σουΣήμερα θα το φορέσω !! Αλλά μόνο για ραντεβού στο gls ή στο Λακόμπα.
Μην μας γράψουν για τις αλυσίδες χιχιχιχιχι
Και Γλυφάδα μου αρέσει πολύ !!!Θα φορας μονο τις χαντρες ( σφιχτα η χαλαρα ? ) και το αρωμα σου
ΥΓ Εχεις παρει εναν ακομη ποντο απο μενα για GLS, γιατι οταν χαλαρωνεις, ειναι καλυτερα να βλεπεις τη θαλασσα, απο τα πρεζονια και τους λαθρο, στα ΜπιλοΠριβε
Θα κανονίσω σύντομα...Από κοντά να δεις γλυκέ μου !!
Καλησπέρα
Έχει διαφορά βίντεο που μπορείς να ρίξεις μια ματιάΛέτε αύριο να θέλουμε αλυσίδες ?
Πως μπαίνουν ? Δεν έχω ιδέα από αυτά
Εσυ θα φορεσεις ενα στρινγκ με αλυσιδιτσες , και τις χιονοαλυσιδες θα τις αναλαβω εγω.Λέτε αύριο να θέλουμε αλυσίδες ?
Ναι πρωτα χοτελ και μετα στο Baron, για φαγακι με chill out μουσικηΚαι Γλυφάδα μου αρέσει πολύ !!!
Χαλαρά για να μου τις αφίξεις ενώ με φιλάς στο λαιμό !!
Ναι.....οι αλυσιδες δεν ξερεις πως μπαινουν......αλλα πραγματα ξερεις ομως πως μπαινουν.....Λέτε αύριο να θέλουμε αλυσίδες ?
Όχι πιπιλιές!! Απαπα χιχιΝαι πρωτα χοτελ και μετα στο Baron, για φαγακι με chill out μουσικη
Χμ φιλια στο λαιμο.Sounds interesting Αλλα με τις πιπιλιες ?
Ναι.....οι αλυσιδες δεν ξερεις πως μπαινουν......αλλα πραγματα ξερεις ομως πως μπαινουν.....
Μου ήρθε περίοδος σήμερα οπότε μέχρι την Παρασκευή δεν θα τις χρειαστώΈχει διαφορά βίντεο που μπορείς να ρίξεις μια ματιά
Λογικά θα τα καταφέρεις
Καλή ξεκούρασηΜου ήρθε περίοδος σήμερα οπότε μέχρι την Παρασκευή δεν θα τις χρειαστώ
Βάλε τις χάντρες από το στριγκ στα λάστιχα ....θα καυλωσουν τα χιόνια και θα λιώσουνΛέτε αύριο να θέλουμε αλυσίδες ?
Έλιωσαν ήδη γαμώτο...Βάλε τις χάντρες από το στριγκ στα λάστιχα ....θα καυλωσουν τα χιόνια και θα λιώσουν
Πονηρουλα , σου ηρθε γαντι με το χιονια !!!!!Μου ήρθε περίοδος σήμερα οπότε μέχρι την Παρασκευή δεν θα τις χρειαστώ
Τώρα πέρασαν τα χιόνια!Πονηρουλα , σου ηρθε γαντι με το χιονια !!!!!
Πέρλες σε κωλο μαργαριταρένιο... Υπερβολή νομίζω...Τώρα πέρασαν τα χιόνια!
Πέρασε και η περίοδος!
Ώρα για σεξ !!
Περιμένω να με πάρετε όλοι χιχιχιχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έρχομαι όπου θες ..!!!
Στείλε μου μήνυμα
Viber – 6998981063
Με το εσώρουχο που σας τρελαίνει !!!