wheelerdealer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 1
Πατρα καμια βολτα?
Θερμοφορα μου εσυΝα σε ζεστάνω εγώ αν κρυώνεις !!!
αχχχ τετοιαα κανειςΝα σε ζεστάνω εγώ αν κρυώνεις !!!
ΧιχιχιΘερμοφορα μου εσυ
Κ καυτό θα έλεγααΧιχιχι
Είναι ζεστό. Όλους τους ζεσταίνει
Τώρα που έχει λίγο κρύο το κρατάω καυτό !!!Κ καυτό θα έλεγαα
Μας έχεις φτιάξει ήδη με αυτά που μας λες...Τώρα που έχει λίγο κρύο το κρατάω καυτό !!!
Ειδικά στην περιποίηση θέλει προσοχή γιατί καίγεσαι
Από κοντά να δεις γλυκέ μου !!Μας έχεις φτιάξει ήδη με αυτά που μας λες...
Χαχαχα καυλωτικο stringΒρε μωρο λυσε μου την απορια. Αυτο το στρινγκ με τις χαντρες το φορουσε και μια στο Sex and the City και ελεγε οτι την εκοβε απο κατω ( πλακα για να γινει το επεισοδιο ) Το εχεις φορεσει και εξω ??
Χιχιχιχι ναι το έχω φορέσει.Βρε μωρο λυσε μου την απορια. Αυτο το στρινγκ με τις χαντρες το φορουσε και μια στο Sex and the City και ελεγε οτι την εκοβε απο κατω ( πλακα για να γινει το επεισοδιο ) Το εχεις φορεσει και εξω ??
Αν χύσω 1-2 φορές σε μία ώρα μια χαρά είμαι !!Ε να έρθεις να σε ξεκαυλωσουμε ή να σε καυλωσουμε κι άλλο..
Κρίμα......αν δεν σε κάνω να χυσεις 1-2 φορές στο τέταρτο δεν είμαι ικανοποιημενος....Αν χύσω 1-2 φορές σε μία ώρα μια χαρά είμαι !!
Και 2 φορές κιόλας!!!Αν χύσω 1-2 φορές σε μία ώρα μια χαρά είμαι !!
Βρε μωρο λυσε μου την απορια. Αυτο το στρινγκ με τις χαντρες το φορουσε και μια στο Sex and the City και ελεγε οτι την εκοβε απο κατω ( πλακα για να γινει το επεισοδιο ) Το εχεις φορεσει και εξω ??
" οι πρασινες , οι κοκκινες , οι θαλασσιες σου οι χαντρες " που λεει και το τραγουδιΧιχιχιχι ναι το έχω φορέσει.
Όχι για πολύ όμως !
Κόβει λίγο αλλά είναι ωραίο.
Αλλά καυλωμένη συνέχεια δεν γίνεται . Θα τρελαθώ
Σήμερα θα το φορέσω !! Αλλά μόνο για ραντεβού στο gls ή στο Λακόμπα." οι πρασινες , οι κοκκινες , οι θαλασσιες σου οι χαντρες " που λεει και το τραγουδι
Οργανο σαδομαζοχισμου χαχαχα