Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Καλημέρα καυλιαριδες. !! Καλή βδομάδα σε όλους
καταρχην πρεπει να ξερεις φτωχος και μικρο εδω μεσα δεν θα βρεις ολοι την εχουμε 20 και πανω και ο πιο φτωχος ειναι στην χειροτερη βιιομηχανοςΚαλημέρα αγόρια μου !!
Από όταν ξεκίνησα εδώ έχω κάνει κάποιες συνοδείες 1 μέρα , 2 μερες με πελάτες που γνωριζόμαστε πρώτα από ραντεβού 1-2 ώρες.
Κάποιοι ζητούν συνοδεία για μέρες και λένε ότι έχουν πολλά λεφτά αλλά δεν κλείνουν ραντεβού να γνωριστούμε για 2 ώρες. Χιχχιχι
Απλά ήθελα να το πω
Συμφωνω. Αν δεν δειτε πρωτα αν ταιριαζετε και αν γουσταρετε ο ενας τον αλλο ειναι μεγαλο ρισκο να βουτηξεις στα βαθια με πολυωρο ραντεβου.
Ναι είναι κάπως να μην τον ξέρεις κάποιον για εκτός έδραςΜου έχει τύχει τύχη πολλές φορές να κλείσουμε 1 ώρα ραντεβού και να κάτσουμε πολλές παραπάνω.
Αλλά δεν γίνεται να πάω εκτός Αθηνών για 2-3 μέρες με κάποιον τελείως άγνωστο που δεν έχω δει καν από κοντά
καταρχην πρεπει να ξερεις φτωχος και μικρο εδω μεσα δεν θα βρεις ολοι την εχουμε 20 και πανω και ο πιο φτωχος ειναι στην χειροτερη βιιομηχανος
σκυφτη να πηγαινεις κατα προτιμηση στα 4Γι'αυτό είμαι εδώ!! Είναι υψηλό το επίπεδο. Χιχιχι
σκυφτη να πηγαινεις κατα προτιμηση στα 4
Αφροδιτη θελει προσοχη και γνωριμια πρωτα , γιατι εδω με τη δημοσιοτητα, μοιραια θα μαζευτουν και καποιοι ψυχακιδεςΜέχρι 1 μπορώ το βράδυ . Πιο αργά είναι δύσκολο για ραντεβού .
Εκτός αν είναι πολύωρο και κανονισμένο 3 ώρες πριν
Αφροδιτη θελει προσοχη και γνωριμια πρωτα , γιατι εδω με τη δημοσιοτητα, μοιραια θα μαζευτουν και καποιοι ψυχακιδες
Ε τώρα έχει λίγο κρύοΒρε καλό μήνα !!!
Δηλαδή σε 1 μήνα έχουμε Άνοιξη ???
Χιχιχι ευτυχώς χειμώνα δεν έχουμε καταλάβει ακόμα !
Να σε ζεστάνω εγώ αν κρυώνεις !!!Ε τώρα έχει λίγο κρύο
Καλό μήνα