afroditi27
Call-Girl
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 1.394
ναι αλλα δεν απαντας μωρο50 evro gia 1 ora .to tilefono to grafo sto profil. filacia
Καλημέρα Αφροδιτη μου
Παίδες το μωρό αξίζει και με το παραπάνω το δωράκι που ζητάει, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αν και ήμουν πολύ επιφυλακτικός επειδή σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις συνήθως κομοδίνα. Διέψευσε κάθε προσδοκία μου προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς και αν έδινε φιλιά τότε όντως θα μιλούσαμε για αστεράκι. Το κυριότερο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι η κοπέλα δεν κοιτάει καθόλου το ρολόι και όχι όπως κάποιες άλλες που πριν μπουν στο ξενοδοχείο έχουν βάλει στο λεπτό το χρονόμετρο και εκεί που είσαι στο τσακ να τελειώσεις ακούς τα κουδούνια να χτυπούν και σου πέφτει αμέσως το ηθικό. :S :S Καλή συνέχεια σε όλους και πολλά φιλιά στην κούκλα. :-* :-* :-*50 evro gia 1 ora .to tilefono to grafo sto profil. filacia
γραψε και μια κριτικη,αν δεν σου κανει κοπο,γιατι εδω τα σχολια θα χαθουν.Παίδες το μωρό αξίζει και με το παραπάνω το δωράκι που ζητάει, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αν και ήμουν πολύ επιφυλακτικός επειδή σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις συνήθως κομοδίνα. Διέψευσε κάθε προσδοκία μου προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς και αν έδινε φιλιά τότε όντως θα μιλούσαμε για αστεράκι. Καλή συνέχεια σε όλους και πολλά φιλιά στην κούκλα. :-* :-* :-*
τι ωρες ειναι καλυτερα να καλεσει κανεις για να του απαντησεις?50 evro gia 1 ora .to tilefono to grafo sto profil. filacia
Ομορφες καλημέρες στην κούκλα και πολλά φιλάκια. :-* :-*kalimera ke filacia