parapaparas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
Κοριτσάρα μου είσαι εδώ?kalimera ke sena
Κοριτσάρα μου είσαι εδώ?kalimera ke sena
Κοριτσάρα μου είσαι εδώ?
ΠΟΥ το ξερεις φιλε ??Νομίζω σε λίγες μέρες σταματάει. Μετά το καλοκαίρι ξανά..
για να το λεει κατι ξερει..ΠΟΥ το ξερεις φιλε ??
mολις σου απαντηση θα μαθεις οτι δεν παει ;) στο λεω εγω για να μην περιμενης απαντηση ;)γεια σου Αφροδιτη.
Παγκρατι στο σπιτι μου μπορουμε να βρεθούμε ή μονο σε hotel κανεις αραντεβου?
ουτε εγω παω σε hotel χαχαmολις σου απαντηση θα μαθεις οτι δεν παει ;) στο λεω εγω για να μην περιμενης απαντηση ;)
γιατι νομιζης θα την εβρισκες να κανονισηςουτε εγω παω σε hotel χαχα
συγνωμη για την παρεμβαση εγω την εχω συναντησει πολλες φορες στο παρελθον ολα καλα ;) εδω και ενα χρονο μονο με ντεντεκτιβ υπαρχει περιπτωση να την βρης πιααν καλεσει καποιος πρωι,εχει μεγαλες πιθανοτητες,να την βρει... ;)
μήπως τα κονόμισε και κάνει επιλεκτικά ραντεβού...?συγνωμη για την παρεμβαση εγω την εχω συναντησει πολλες φορες στο παρελθον ολα καλα ;) εδω και ενα χρονο μονο με ντεντεκτιβ υπαρχει περιπτωση να την βρης πια
συμφωνω οτι παλιοτερα την πετυχαινες ποιο ευκολα.βασικα ουτε επιλεκτικα ραντεβου κανει(φιλε ανον),ουτε ειναι δυσκολο να την πετυχεις(φιλε τασο).απλα εχει αλλαξει τον τροπο που δουλευει.κλεινει απο νωρις τα ραντεβου,και μετα τελος.παλιοτερα εκλεινε οποτε ναναι.
χαιρε παιχτη...
εχω της ενστασεις μου επ αυτου αλλα οκ εγω απλως εχω να πω πως αν αλλαζε λιγακι το προγραμμα της θα αρπαζε πολυ χαρτι ;) για αυτα που κανει και για αυτα που παιρνη ειναι πολυ καλη...συμφωνω οτι παλιοτερα την πετυχαινες ποιο ευκολα.βασικα ουτε επιλεκτικα ραντεβου κανει(φιλε ανον),ουτε ειναι δυσκολο να την πετυχεις(φιλε τασο).απλα εχει αλλαξει τον τροπο που δουλευει.κλεινει απο νωρις τα ραντεβου,και μετα τελος.παλιοτερα εκλεινε οποτε ναναι.
εχει επιλεξει να δουλευει ετσι..σεβαστο.μην ξεχνας οτι στα ραντεβου ειναι ηρεμη,και με ανεση χρονου.οποτε τις βγαινει αυτο το προγραμμα που εχει.εχω της ενστασεις μου επ αυτου αλλα οκ εγω απλως εχω να πω πως αν αλλαζε λιγακι το προγραμμα της θα αρπαζε πολυ χαρτι ;) για αυτα που κανει και για αυτα που παιρνη ειναι πολυ καλη...
εχεις απολυτο δικιο ειναι πολυ καλη απλως αν ειχε ενα κατι παραπανω θα ηταν νουμερο 1εχει επιλεξει να δουλευει ετσι..σεβαστο.μην ξεχνας οτι στα ραντεβου ειναι ηρεμη,και με ανεση χρονου.οποτε τις βγαινει αυτο το προγραμμα που εχει.