ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
τασο καταλαβα
Να τα κανουμε κ τα χαρτια μας κ ..οποτε εγκριθειυπάρχει ;) απλός πρέπει να κάνεις τα χαρτιά σου να εγκριθεί από την ευρωπαϊκή ένωση το ραντεβού οπότε κατάλαβες φέξε μου και γλίστρησε
όχι παιδιά μέσω ΚΕΠ δεν γίνετε αν έχεις όμως μέσον ;) κάτι θα κάνουμεΝα τα κανουμε κ τα χαρτια μας κ ..οποτε εγκριθει
Μεσω ΚΕΠ;;
ανεβηκε κατηγορια γιωργο δεν μας καταδεχεται πιατασο καταλαβα
χαχαχα άδικα περιμενουμε.την καλημερα την ειπες περιμενης απαντηση η μηπως περιμενης να κλισης ραντεβου
σε λιγο θα σε πληρωνει με το μυαλο που κουβαλαει πια οταν το καταλαβει θα ειναι πολυ αργα ;)Απορία: Το €50 για 1,5 ώρα στην πράξη, όπως ήταν παλιά που την είχα συναντήσει την κοπέλα, έχει αλλάξει πλέον σε 1 ώρα και τέλος;
Γιώργο το κορίτσι απέκτησε μάνατζερ ;) και παίζει μόνο τσαμπιονς λιγκ
σε λιγο θα σε πληρωνει με το μυαλο που κουβαλαει πια οταν το καταλαβει θα ειναι πολυ αργα ;)
δεν ειναι αυτο υπαρχει μανατζερ απο πισω ;) ακου τι σου λεω μου το εχει πη η ιδια την προκαλω να βγη να με αντικρουση αν θελει ;) αρκει να απαντηση η ιδιαΚοίτα, λόγω χαμηλότερου κόστους από τα περισσότερα κορίτσια, προφανώς δεν θα κλείνει μπούτι για μπούτι κάθε μέρα, αυτό θεωρώ την πιο πιθανή αιτία που δεν απαντάει. Κλείνει τα ραντεβού της ημέρας και μετά άντε γειά. Απλά αν το 1,5 ώρα έγινε 1 στην ουσία ανέβασε ΚΑΙ αυτή την χρέωσή της κατά 50%. Και μη βγει κανείς να πει ότι πάντα ήταν για 1 ώρα, γιατί δεν ήταν.
δεν ειναι αυτο υπαρχει μανατζερ απο πισω ;) ακου τι σου λεω μου το εχει πη η ιδια την προκαλω να βγη να με αντικρουση αν θελει ;) αρκει να απαντηση η ιδια
"Μάνατζερ", καλό, το λες πολύ εξευγενισμένα. Και αν είναι έτσι, σιγά μη βγει η ίδια. Αλλά το μοναστήρι να είναι καλά κι από εναλλακτικές, ΝΑ!
Κ εδω βυσμα χρειαζεται?..ημαρτονόχι παιδιά μέσω ΚΕΠ δεν γίνετε αν έχεις όμως μέσον ;) κάτι θα κάνουμε
εσυ που το ξερεις ;)Δοκιμάστε να πάρετε τηλέφωνο κατά τις 9 με 10 το πρωί ;). Τότε κανονίζει τα ραντεβού της μέρας....
Μάγκες μην το ψάχνετε πολύ.. Τεμπελάκος είναι.. Έχω μιλήσει 2 φορές στο τηλέφωνο από τα 20 που γενικά θα την είχα πάρει. Την πρώτη φορά το σήκωσε 5 το απόγευμα και μου είπε ότι τελείωσε για σήμερα! Μετά με παίρνει στο καπάκι και μου λέει αν μπορώ να είμαι μπιλ σε μισή ώρα..
Δεύτερη φορά στις 9 το πρωί που μου είπε ότι είχε ήδη κλείσει 3 ραντεβού από την προηγούμενη και δεν κάνει άλλα.. Τα συμπεράσματα δικά σας. Αν δεν ήταν πουτάνα και ήτο ελλεηνίδα τότε θα μιλάγαμε σίγουρα για
ΔΗΜΟΣΙΟ FOREVER !!!!!!!!!!
Εγώ αυτήν εκείνη την ώρα την πέτυχα στο τηλέφωνο και από ότι μου είπε όταν συναντιθηκαμε κανονίζει το πολύ 4 ραντεβού την μέραεσυ που το ξερεις ;)