Νέα

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
To Atari...

800pxatari2600akz6.jpg
που την βρηκες αυτη την φωτο!Το απολυτο ονειρο τοτε ! Ωσπου μου το εφερε ενας μπαρμπας απο την Αμερικη αλλα ...επαιζε ασπρομαυρα και χωρις ηχο.
Το απολυτο ξενερωμα...

Επισκέπτης
Eγω είχα αυτο, έβαζες την κασετα πατούσες ctrl+alt+το σήμα της commodore και περίμενες 20 λεπτά και μετά τα ξαναπατούσες και περίμενες άλλα 10 για να παίξεις! :rockon: :rockon:

commodore-64-box.jpg

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
που την βρηκες αυτη την φωτο!Το απολυτο ονειρο τοτε ! Ωσπου μου το εφερε ενας μπαρμπας απο την Αμερικη αλλα ...επαιζε ασπρομαυρα και χωρις ηχο.
Το απολυτο ξενερωμα...

Όχι μακριά... πετάχτηκα μία βόλτα μέχρι τη wiki...
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Atari[/url]

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μετα πηρα sega mega drive και επαιζα amiga 500 εξω με την ωρα.βεβαια ειχα τρελα και με τα coin up.street fighter,bubble bubble κτλ. :rockon:  :rockon:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Αψογο θεμα ρε μαγκες, τα συγχαρητηρια μου  :thumbsup:

Θεωρώ οτι οσοι βιωσαν την εφηβεια τους στη χρονικη περιοδο της δεκαετιας του 80,και ειδικα σε καποιες χωρες του εξωτερικου, θα πρεπει να ευγνωμονουν την μοιρα τους. Ειναι πλεον γενικα αποδεκτο, οτι η δεκαετια
αυτη ηταν μια χρυση δεκαετια απο πολλες αποψεις, κοινωνικα, πολιτικα, οικονομικα και πολιτισμικα.
Επι πλεον, οι θανατοι απο ναρκωτικα και ψυχολογικες παθησεις, απειχαν παρασαγκας απ την σημερινη κατασταση,
οπου θεριζουν.

Αλλά οσο αφορα μια πτυχή, που βρισκεται και πιο κοντα στη <<φύση>> του site, και μας ενδιαφερει εδώ,
ρε παιδια υπήρχε ενας μοναδικος ρομαντιμος μια γλυκια καυλα,στον τροπο που τα δυο φύλα προσεγγιζονταν
και εκφραζοντουσαν. Δεν ξερω ακριβώς πώς να το διατυπώσω...αλλα, ρε παιδια καταρχήν ο κοσμος τοτε εβγαινε στις disco και διασκεδαζε. Χορευαν ολοι, χορευαν παντου και παντα, με την ψυχή τους, ελιωναν χωρις ecstasy.
To αγνο,χωρις θεατρινισμους και μαϊμουδισμους, γεματο καρδιοχτυπι φλερτ, μεσουρανουσε. Ο κοσμος αδημονουσε να γνωριστει,να ερθει κοντα, και στ'αρχιδια του, αν δεν υπήρχε κοινο σημειο αναφορας- αν δεν γνωριζονταν εστω και φατσικα απο καπου δηλαδη, παρεα ή δουλειά- ώστε να <<επιτραπει>> το καμακι.
Πηγαινες στη γυναικα, και τα ποδια σου ετρεμαν απο  αφορητο βαρος ρομαντισμου που γεμιζε την ατμοσφαιρα καθως λαμβανε χωρα το φλερτ, εστω και αν τελικα απορριπτοσουν. Και αυτο, γιατι και η απορριψη γινοταν παντα πολιτισμενα,ευγενικά, με την χαρακτηριστική γλυκα αυτης της δεκαετιας, με αυτην την χαρακτηριστικη γλυκα που εχει χαθει....

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ταρατσα να ξερες ποσα 50ρικα εχω φαει σε αυτο το παιχνιδι.μεχρι που ανακαλυψα τη μπετονια.
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.filebuzz.com/software_screenshot/full/11231-Bubble_Bob.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ρε σεις με τι μαλακίες παίζατε εκείνη την εποχή? εγώ τότε τιμούσα τα Ελληνικά χρώματα τότε πηδώντας της πρώτες Βουλγάρες Πολωνέζες και Ρωσίδες εισαγωγής.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παιδες εγω γεννηθηκα το 83
αλλα τα εχω προλαβει αυτα
μπουμπλε αμιγκα αμστραντ

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
έτσι έτσι......
τι μου θυμήσατε ρε.......

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.085
Πόντοι
1.206
amstrad cpc 464-Respect!

Συνημμένα

• 800px-Amstrad_CPC464.jpg
    800px-Amstrad_CPC464.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 18

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω ειχα atari520,st νομιζω.δεν επαιζε πολυ τοτε.το θυμαται κανεις?

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ρε σεις το Pac man με τάληρο το θυμηθηκε κανενας?  :cheesy:

xaxjqw.png

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
pacman,street fighter,double dragon,shinobi,toki,kick off,pang,bubble bubble,golden axe ειναι μερικα απτα καλυτερα coin up που παιζαμε τοτε.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και tetris φυσικα

Stories