Νέα

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Depeche Mode - Just Can't Get Enough - Top of the Pops 1981

[youtube=425,350]Bhg8D8MVYxQ[/youtube]

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
super mario.και αυτο το ειχα λιωσει.το 3 ηταν το καλυτερο. :rockon:  :rockon:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.955
Πόντοι
606
legend of zelda...

Επισκέπτης
Depeche Mode - Stripped live

[youtube=425,350]n6YyU0rxPy4[/youtube]

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η μπαλίτσες στις γειτονιές,οι ταινίες του Oliver Stone,οι τσαμπουκάδες για ασήμαντες αφορμές και θέματα οπαδικής 'τιμής',οι δίσκοι βινυλίου που αρκετούς έχω ακόμα,ο amsrtad 6128(με την πράσινη οθόνη) όπου ξέσκιζα το shinobi,τα πρώτα συνοικιακά γκρουπάκια με Punk και metal ήχο,οι βαθμοί μου στο σχολείο που έβαζα τους μεγαλύτερους φίλους μου σαν 'κηδεμόνες' να τους παίρνουν  :2funny: :rockon: ,το πρώτο μου TT και το πρώτο μου σπάσιμο στα πόδια γιατί δεν υπολόγιζα τίποτα  :rockon: ,οι κερκίδες των γηπέδων που metalιζαν κυριολεκτικά τότε,τα πρώτα καρδιοχτύπια στα θρανία για τον ποιόν γουστάρει η γκομενίτσα  :smitten:,οι βιντεοκασσέτες και η μόδα των video vhs,η πρώτη πορνό ταινία με την Τερέζα Ορλόφσκι που είχα πάρει και θυμάμαι είχαμε πάει να την αγοράσουμε στο Μοναστηράκι απο πάγκο γιατί είμασταν ανήλικοι και δεν μπορούσαμε να νοικιάσουμε απο το video club  :cum:,το πρώτο συναίσθημα και κόλλημα που έπαθα με τον σκληρό ήχο ακούγοντας Iron Maiden όταν πρωτοβγήκε το Seventh Son of the Seventh Son  :rockon:,τα μακρυά μου μαλλιά με τις κοντές αφέλειες,το πρώτο μου perfecto μπουφάν,οι συναυλίες στο Ρόδον,τα rock club rebound-viktoria-χωρίς ανάσα-ηχόχρωμα,το πρώτο μου γαμήσι στο μπουρδέλο φυλής 54,οι καταλήψεις και οι ρέκλες που κάναμε,το πρώτο μου τσιγάρο,οι κασέτες που ηχογραφούσαμε τραγούδια απο πειρατικούς σταθμούς  :rockon:,οι αφραγκίες που είχαμε με τα φιλαράκια και αράζαμε με φτηνά ξύδια και λέγαμε του κόσμου τις αμπελοφιλοσοφίες για τα 'κοινωνικά γίγνεσθαι', το πρώτο μου φιλί με την κοπέλα που ερωτεύτηκα που ίσως αυτό το συναίσθημα ήταν ανώτερο απο κάθε χύσιμο που έχω κάνει με πληρωμένες πουτάνες,τα εισιτήρια των Destruction και D.R.I. απο το Ρόδον  :rockon:,οι παλιές παρέες μου που ήταν ΟΛΟΙ αρχιρεμάλια του κερατά και τώρα είναι οικογενειάρχες άνθρωποι και γενικότερα η όλη 'αθωότητα' που υπήρχε.Τα νέα παιδιά δεν ξέρω πως είναι τώρα αλλά πιστεύω και τώρα θα περνάνε εξίσου καλά.Απλώς εμείς ίσως αδυνατούμε να τα καταλάβουμε.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.955
Πόντοι
606
knight rider,dr who,mc gyver,μουσικοραμα,μεταλλοραμα(με το δημητρη κατη),φρουτοπια...τηλεοπτικες αναμνησεις δεκαετιας 80

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Γαμάμε το thread, αλλά έχω πάει σε όλες τις συναυλίες από το music for the masses και μετά. μερικές μάλιστα σε ναούς συναυλιών (όπως Wembley, Festhalle, Pasadena Rose Bowl κλπ), όπως και σε μερικά happenings σε club ανά την Ευρώπη. Γενικά, ένα μεγάλο κόλλημα με τους DM, κυρίως μέχρι εποχής και Violator. Σε 28 δεν έχω πάει, αλλά έχω πάει σε μερικά πολύ δυνατά gigs.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ας ελπίσουμε οι επόμενες γενιές, γιατί η σημερινή έχει καεί,
να κρατήσουν κάτι α΄πό τα παλιά..... ;)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
δεν ειχαμε παιχνιδια γιατι ειχαμε φιλους εξω να παιξουμε, δεν χρειαζοταν να κλειστουμε σε ενα δωματιο μονοι μας..οι γονεις μας ξερανε πως να μας μεγαλωσουν σωστα και δεν βρισκανε την ετοιμη λυση των παιχνιδιων. και ειμασταν αντρες ,ενας στους 50 να ηταν αδελφη, τωρα ειναι ενας στους 5. και μην ξεχναμε οτι δεν ειχαμε τοτε ξενους, αλβανους και πακιστανους για να φοβομαστε..στο μονο που υπερασπιζομαι τους σημερινους γονεις ειναι οτι χρειαζεται καποια επιβλεψη γιατι ενα παιδι τωρα μονο του εξω μπορει να γινει στοχος πολλων εγληματιων..

Επισκέπτης
Γαμάμε το thread, αλλά έχω πάει σε όλες τις συναυλίες από το music for the masses και μετά. μερικές μάλιστα σε ναούς συναυλιών (όπως Wembley, Festhalle, Pasadena Rose Bowl κλπ), όπως και σε μερικά happenings σε club ανά την Ευρώπη. Γενικά, ένα μεγάλο κόλλημα με τους DM, κυρίως μέχρι εποχής και Violator. Σε 28 δεν έχω πάει, αλλά έχω πάει σε μερικά πολύ δυνατά gigs.
Ο Φαλακρος απο τα ιδρυτικα μέλη των DM
[youtube=425,350]NvJFISiEE9Y[/youtube]

Επισκέπτης
To ωραίο τότε ήταν πως τα γκρουπ έβγαζαν κάθε 2-3 χρόνια δίσκο και όταν τα έπαιρνες τα πρόσεχες με θρησκευτική ευλάβεια! Λίγα τα δισκάδικα τότε και περίμενες σε ουρά για να πάρεις τον δίσκο!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
To ωραίο τότε ήταν πως τα γκρουπ έβγαζαν κάθε 2-3 χρόνια δίσκο και όταν τα έπαιρνες τα πρόσεχες με θρησκευτική ευλάβεια! Λίγα τα δισκάδικα τότε και περίμενες σε ουρά για να πάρεις τον δίσκο!

Πόσο μάλλον όταν έψαχνες τίποτα περίεργες συλλογές με remixes! Ακόμη και εξωτερικό, έκανες πολλά χιλιόμετρα μέχρι να τις βρεις. Ειδικά κάτι περίεργα συλλεκτικά πακετάκια από Η.Π.Α ή Ιαπωνία.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Yorgos ελπίζω να σου αρέσουν και αυτοί.Κάτι σαν 'αντίζηλοι' των DM  :grin:

[youtube=425,350]mXPUkrz7Uow[/youtube]