Νέα

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nhrhida

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εχμ εσύ ήσουν στην επαρχία,οπότε είσαι άλλο καπέλο :birdman: :birdman: :birdman:

Βασικά στα τέλη της δεκαετίας του 90 γάμαγε να ήσουν 30αρης....αλλά εσύ ως παιδάκι πρόλαβες ελάχιστα....μιας και δεν ήσουν μέσα στα πράγματα :birdman:

Εγώ πάλι γιατί βλέπω κάμποσα παιδιά εδώ στη γειτονιά που είμαι,να παίζουν μπάλα και τα ρέστα; :think:

Ως πιτσιρικι δε μεγαλωσα επαρχια ομως αλλα αθηνα :Ρ Απο την αλλη σε ολες τις πολεις πανω κατω τα ιδια παιζουν.

Επισκέπτης
Ως πιτσιρικι δε μεγαλωσα επαρχια ομως αλλα αθηνα :Ρ Απο την αλλη σε ολες τις πολεις πανω κατω τα ιδια παιζουν.

Στον μικρό τυμπανιστή το είπα για την επαρχία.....

Εγώ πάντως ως πιτσιρίκι τη σνόμπαρα τη μπάλα....προτιμούσα να είμαι στην κουζίνα και να μαγειρεύω ή να επισκευάζω ηλεκτρικές συσκευές :rockon: :sunglasses:

Nhrhida

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στον μικρό τυμπανιστή το είπα για την επαρχία.....

Εγώ πάντως ως πιτσιρίκι τη σνόμπαρα τη μπάλα....προτιμούσα να είμαι στην κουζίνα και να μαγειρεύω ή να επισκευάζω ηλεκτρικές συσκευές :rockon: :sunglasses:
Ουπς οκ ταιριαζε και σε μενα αρα απαντησα ετσι στα κουτουρου :grin:
Και τελικα; Μαγειρευεις καλα;Επισκευαζες η τους εβγαζες τα ματια;;;

Επισκέπτης
Ουπς οκ ταιριαζε και σε μενα αρα απαντησα ετσι στα κουτουρου :grin:
Και τελικα; Μαγειρευεις καλα;Επισκευαζες η τους εβγαζες τα ματια;;;

Μαγειρεύω....θα σας καλέσω τα Χριστούγεννα να σας κάνω το τραπέζι,σαν πάρτυ για τα 3333 μηνύματα μου (Τόσα πρέπει να έχω φτάσει τότε,τι λές δικηγόρε; :grin:)...επιλέξτε τι φαγητά θέλετε.

Και από επισκευές καλά τα πάω....

Nhrhida

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και μαγειρευει και επισκευαζει!....Ελα πες την αληθεια κατι κανεις στραβα..αφηνεις μπουρδελο την κουζινα; Βαριεσαι να επισκευασεις και κανεις 3 μηνες να σε παρακαλανε να το φτιαξεις;! Δε μπορει!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Και μαγειρευει και επισκευαζει!....Ελα πες την αληθεια κατι κανεις στραβα..αφηνεις μπουρδελο την κουζινα; Βαριεσαι να επισκευασεις και κανεις 3 μηνες να σε παρακαλανε να το φτιαξεις;! Δε μπορει!!!

Ξανά Ωπααααα.......

Επισκέπτης

Ζεϊμπέκικο χορεύεις; :think:

Έχω πλαστικά πιάτα για να μην κάθομαι να τα πλύνω :sunglasses:

Nhrhida

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχαχα αντιοικολογικο απο την αλλη...Εχεις και πλαστικα κατσαρολικα;Αν ναι θελω!

Nhrhida

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ εχεις την λουλουδιασμενη η την ψηφιδωτη; :grin:
Εμενα ειναι ντεμοντε...σκετες... :(

Nhrhida

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλα......θα παρηγορηθω αλλιως...δε γαμιεται λες και θα τις φαω; Ας μην ειναι μοδατες αρκει που μαγειρευω καλα. :tooth:

Επισκέπτης
καλα......θα παρηγορηθω αλλιως...δε γαμιεται λες και θα τις φαω; Ας μην ειναι μοδατες αρκει που μαγειρευω καλα. :tooth:

Πάντως πέρα από την πλάκα,καλό είναι κάποιος να μάθει να μαγειρεύει από μικρός για να μην τρώει απ'έξω....και κακό στην υγεία του κάνει και στην τσέπη του :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom