Νέα

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως είδατε, πάντα ο άνθρωπος κοιτάει το παρελθόν με μια ευχάριστη όψη γιατί του μένουν τα καλά και τείνει να ξεχνάει τα άσχημα, όπως και στο στρατό και στις διακοπές κτλ.

Πάτε στοίχημα ότι και τα παιδιά της τώρα εποχής θα αναπολούν παλιές καλές στιγμές σε 20-25 χρόνια?

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...και το αλλο που θυμαμαι ειναι το τσιγαρο στα κλεφτα γιατι τοτε οι γειτονιες λειτουργουσαν ως μια και οι κατινες παντα κελαιδουσαν  επερνα στον πατερα μου τσιγαρα 22  με 35 δρχ  και τα δικα μου (σαν καλο αλητακη/χαμινη τις εποχης αρχισα νωρις στα 11) MARLBORO σκληρο 75δρχ

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Πάντως είδατε, πάντα ο άνθρωπος κοιτάει το παρελθόν με μια ευχάριστη όψη γιατί του μένουν τα καλά και τείνει να ξεχνάει τα άσχημα, όπως και στο στρατό και στις διακοπές κτλ.

Πάτε στοίχημα ότι και τα παιδιά της τώρα εποχής θα αναπολούν παλιές καλές στιγμές σε 20-25 χρόνια?
ναι αν και το λυκειο ηταν η πλεον δυσκολοτερη φαση της ζωης  μου ποτε δεν ενιωσα να ζοριζομαι οσο τοτε με το να μαθω μαθηματικα δευτερας λυκειου . απο τοτε οτιδηποτε μου φαινοταν πολυ πιο ευκολο σαν γνωση .

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Τα παιδια τις τωρα εποχης θα τα εχουν αποθηκευμενα σε dvd και ψηφιακες φωτογραφιες >:( :( >:( :( :headbang:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
...και το αλλο που θυμαμαι ειναι το τσιγαρο στα κλεφτα γιατι τοτε οι γειτονιες λειτουργουσαν ως μια και οι κατινες παντα κελαιδουσαν  επερνα στον πατερα μου τσιγαρα 22  με 35 δρχ  και τα δικα μου (σαν καλο αλητακη/χαμινη τις εποχης αρχισα νωρις στα 11) MARLBORO σκληρο 75δρχ
τοτε το τσιγαρακι το καιμενο ηταν λες και κανουμε χασισακι , ενω τωρα ο μπαφος παει συννεφο ...για πλακα τον εχουν τα παιδια.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Τα παιδια τις τωρα εποχης θα τα εχουν αποθηκευμενα σε dvd και ψηφιακες φωτογραφιες >:( :( >:( :( :headbang:
ενω εγω εχω 50 φωτογραφιες ολες και ολες απο παιδικα χρονια και video καπου εδω και εκει τυχαια σε καμια βαπτιση οταν ειμουν 10

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.087
Πόντοι
1.206
θυμηθηκα και κατι αλλο..τις πορτοκαλαδες που πουλαγαν στο κυλικειο του δημτικου,σε πλαστικο μπουκαλι,αγνωστου μαρκας και σφραγισμενες σε αλουμινοχαρτο.Μολις την επινες,ετρεχες κατευθειαν τουαλετα :grin:Δεν ξερω βεβαια αν τις πουλαγαν σε ολα τα κυλικεια..

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
θυμηθηκα και κατι αλλο..τις πορτοκαλαδες που πουλαγαν στο κυλικειο του δημτικου,σε πλαστικο μπουκαλι,αγνωστου μαρκας και σφραγισμενες σε αλουμινοχαρτο.Μολις την επινες,ετρεχες κατευθειαν τουαλετα :grin:Δεν ξερω βεβαια αν τις πουλαγαν σε ολα τα κυλικεια..
και τις γεμιζαμε και παιζαμε μπαλα στο διαλειμμα

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
!!!!!!Την πρωτη εγχρωμη τηλεοραση που αποκτισε καποιος πρωνομιουχος συμαθητης??????  δεν λεω φιλος γιατι ολοι οι φιλοι μου ηταν οπως και εγω απο μη πλουσια οικογενεια  .....

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Μαγκες, καποιος μου σβηνει τα ποστ, και δε γουσταρω καθολου, μα την παναγια..  >:( >:(

tsoxafa

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα χύμα τσιγάρα (Ασσο & 22)μια δραχμή το ένα τα θυμάστε;

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
..με 1χυμα δρχ  οχι η τουλαχιστον απο οταν μου εδινε ο πατερας μου να παω να του παρω τα 22αρια  εκαναν 35 δρχ
αλλα θυμαμε που πιγενα στο γαλαταδικο και επειρνα χωνακη παγωτο με 5 δρχ

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
ο μπεντζυ  ο μπομπυ  και τον χοντρο  πως τον λεγανε ? αυτοσ συνεχισε στις τσοντες

Χιουϊ. Αυτός κι ο Μπομπι πηδούσανε, ο Μπέντζι ήταν αγαπαπιαν. Αλλά ο Χιούϊ πάντα πλήρωνε για όλους.
Που να υπάρχουν αυτές η ταινίες ρε γμτ ... μιλάω για όλη τη σειρά "γρανιτα από λεμόνι". Μέχρι και οι υπότιτλοι ήταν θεϊκοί.

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καποιος μου θυμισε παραπανω δορυφορικη TV τα πρωτα καναλια.....Θυμαται κανεις τις τσοντες στο RTL? το τσιν τσιν?(εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμιθω πως λεγοταν το παιχνιδι που εκαναν στριπτηζ) Και λιγο μετα τα πρωτα δοκιμαστικα του mega με το Δακη(θωρακισμενη mercedes)τα πρωτα προγραμματα του Αντ1 με τις ροζ ιστοριες? To Ιτα8? με την τρελη τραγουδιαρα Αννα Μαρωνη και τις τσοντες?

Το tutti frutti ήταν φίλε μου...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
εχει κανεις αρχειο με το τουτι φρουτι η με το κολπο γκροσο γαμω τις εκπομπες !!!!

θυμαται κανεις και την ελληνικη προσπαθεια να κανουν τουτι φρουτι που επαιξαν κανα 5αρη εκπομπες και μετα σταματησε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom