Νέα

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εσεις κανατε την Ελλαδα το μπουρδελο που είναι σήμερα. :woldman: πορνόγεροι
Καποιος το ανεφερε και πιο πριν,πιστευω οτι μεγαλη ζημια εκανε ο μαλακας ο Κωστοπουλος με το κλικ και το lifestyle

Επισκέπτης
Xατζηπαναγης-ολυμπιακος  4 - 4 στην παραταση  !  Ο Βασια , το δικο του πεναλτυ το στελνει στα περιστερια . Ετρεξα και μαζεψα την μπαλλα,απο το σκαμμα που υπηρχε μπροστα στην 21,(σκεπαστη δεν υπηρχε φυσικα)και του την ξαναπηγα,πιστευοντας οτι θα εκτελουσε παλι το πεναλτυ!!!Ευτυχως που την σηκωσε την κουπα ο ηρακλης!!!Ακομα θα εκλαιγα!!!Τωρα ο ηρωας ειναι ο ΑΜΑΝ(ατιδης)Πρεπει να ημουν 8-9 χρονων!

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Xατζηπαναγης-ολυμπιακος  4 - 4 στην παραταση  !  Ο Βασια , το δικο του πεναλτυ το στελνει στα περιστερια . Ετρεξα και μαζεψα την μπαλλα,απο το σκαμμα που υπηρχε μπροστα στην 21,(σκεπαστη δεν υπηρχε φυσικα)και του την ξαναπηγα,πιστευοντας οτι θα εκτελουσε παλι το πεναλτυ!!!Ευτυχως που την σηκωσε την κουπα ο ηρακλης!!!Ακομα θα εκλαιγα!!!Τωρα ο ηρωας ειναι ο ΑΜΑΝ(ατιδης)Πρεπει να ημουν 8-9 χρονων!
Την θυμασαι ρε θηριο την γηπεδαρα τοτε? Θα μου πεις ξεχνιεται η Φιλαδελφεια γαμω το κερατο μου με τους μαλακες οπως την καταντησανε!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Πρωτο παιχνιδι που ειδα στη φιλαδελφεια, Α.Ε.Κ. - Πανιωνιος  3-1 !Επαναληπτικος κυπελλου , αν δεν κανω λαθος , καπου στο '73 θα'ταν !Δεν επεφτε καρφιτσα!Μεχρι και ορθιοι στο ταρταν!Μετα κολλησα χανουμιτιδα με τα γνωστα αποτελσματα...Θυμαμαι χαρακτηριστικα,στην 21,στο πεταλλο,μπαμπας-μαμα και τα 2 παιδια τους,σακουλα με φρουτα και  Μ Α Χ Α Ι Ρ Ι για το καθαρισμα!Τωρα σε ψαχνουν μεχρι το σωβρακο(και καλα κανουν)και αν δεν ειναι CALVIN KLEIN MINE τρως πορτα!

Επισκέπτης
Επαναλληπτικος ...οχι επαναληπτικος!!!Ασχετε!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Το πιο καλο παντως τωρα που το σκεφτομαι ηταν οτι στο λυκειο ηταν οι περισσοτερες παρθενες(τελη δεκαετιας 80)Απιστευτο για τα σημερινα δεδομενα!

οι 15χρονοι της 10ετίας του '80 περιμέναμε να βάλει καμιά ''τσόντα'' η ΕΡΤ με τη Σίλβια Κρίστελ ή την Ορνέλλα Μούτι. μετά βαράγαμε μαλακία για καμιά βδομάδα.
οι σημερινοί 15χρονοι έχουν πήξει στην τσόντα στο ιντερνετ, ενώ μερικοί γαμάνε κιόλας!

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
οι 15χρονοι της 10ετίας του '80 περιμέναμε να βάλει καμιά ''τσόντα'' η ΕΡΤ με τη Σίλβια Κρίστελ ή την Ορνέλλα Μούτι. μετά βαράγαμε μαλακία για καμιά βδομάδα.
οι σημερινοί 15χρονοι έχουν πήξει στην τσόντα στο ιντερνετ, ενώ μερικοί γαμάνε κιόλας!
Ρε φιλαρακι την Γκιζελα Νταλι και την Λασκαρη ξεχνας.  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

stype

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θυμαμαι τους ΄΄αετους 1999΄΄ και το αλλο με τις κουκλες δεν θυμαμαι ονομασια.
Θυμαμαι που στο πανω μερος της οθονης εγραφε Α και οταν με ρωταγε η μανα μου της ελεγα α' μερος.
Θυμαμαι τον ταρατατα, τον μπλεκ τον καπταιν μαρκ.
Θυμαμαι τα τσονταδικα που για να μπεις επρεπε να εισαι 18+, αλλα που και που οταν ηταν ο γερος στο ταμειο μας αφηνε.
Θυμαμαι που ανεβαιναμε στην μαντρα του απεναντι για να κοψουμε κορομηλα και οταν μας εβλεπε γινοτανε της διεστραμενης.
Θυμαμαι το κρυφτο, το κυνηγητο, το κρυφο τσιγαρο που τριβαμε φυλλα απο λεμονι για να μην μυριζουν τα χερια μας.
Θυμαμαι τους πρωτους ερωτες και τα χτυποκαρδια αν μας θελει η οχι.
Θυμαμαι..............
Και τι δεν θυμαμαι.......
Αλλαξανε τα πραγματα.
Αγριεψανε.
Κριμα....................

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Θυμαμαι τους ΄΄αετους 1999΄΄ και το αλλο με τις κουκλες δεν θυμαμαι ονομασια.
Θυμαμαι που στο πανω μερος της οθονης εγραφε Α και οταν με ρωταγε η μανα μου της ελεγα α' μερος.
Θυμαμαι τον ταρατατα, τον μπλεκ τον καπταιν μαρκ.
Θυμαμαι τα τσονταδικα που για να μπεις επρεπε να εισαι 18+, αλλα που και που οταν ηταν ο γερος στο ταμειο μας αφηνε.
Θυμαμαι που ανεβαιναμε στην μαντρα του απεναντι για να κοψουμε κορομηλα και οταν μας εβλεπε γινοτανε της διεστραμενης.
Θυμαμαι το κρυφτο, το κυνηγητο, το κρυφο τσιγαρο που τριβαμε φυλλα απο λεμονι για να μην μυριζουν τα χερια μας.
Θυμαμαι τους πρωτους ερωτες και τα χτυποκαρδια αν μας θελει η οχι.
Θυμαμαι..............
Και τι δεν θυμαμαι.......
Αλλαξανε τα πραγματα.
Αγριεψανε.
Κριμα....................

κι εγω θυμαμαι διαφορα τετοια, οκ οχι καπταιν μαρκα αλλα μικυ μαους ας πουμε...τωρα..γαμα τα..κι ειμαι 29..

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...και καθε πρωτοχρονια καθομασταν καρφωμασταν στην ΕΡΤ-2(μετα εγινε ΝΕΤ η ΕΤ2)και περιμεναμε το swoh απο crazy horse η moulen rouge να δουμε κανα βυζακη
...και καθε χρονο ηταν το ιδιο .... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
θυμαμαι και την ΥΕΝΕΔ  το σημερινο ΝΕΤ αστεια αστεια η φιλοσοφια του καναλιου ιδια ακομα

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
.......αν ειχε και τα ιδια cartoon  popey κλπ .. χαχαχχαχα!!!!

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ θυμάμαι τις τσόντες στο γερμανικό κανάλι το RTL. Αυτό πότε ήτανε? νομίζω πριν βγούνε τα ιδιωτικά κανάλια. Κάπου το 1990, αν θυμάμαι καλά....

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Εγώ θυμάμαι τις τσόντες στο γερμανικό κανάλι το RTL. Αυτό πότε ήτανε? νομίζω πριν βγούνε τα ιδιωτικά κανάλια. Κάπου το 1990, αν θυμάμαι καλά....
οχι μετα τα ιδιωτικα ξεκινησαν καποια ελευθερα ξενα

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και εγω και μαχη κρανος  μεχρι και τραστ του γελιου(τα πρωτα μπουτακια σε περιοδικο) ....μετα αρχισα να περνω ταρατα  ζακουλα και σωφερακη  :2funny: :2funny: :2funny:

και θυμαμαι αγοραζα και S.A.S μαλκο λινγκε  που ειχαν ψιλοτσοντα περιγραφες  και τα ειχα κατω απο τα βιβλια και οταν σε καποια φαση με λεει η μανα μου "οσο διαβαζες αυτα μακαρι να διαβαζες και τα μαθηματα σου".. και απαντω " ...σχετικα ειναι να δες τις τασσως καββαδια ειναι ... (στην πρωτη σελιδα εγραφε ποιος εκανε την μεταφραση)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τα Κοκομπιλ τα θυμαται κανενας?

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
και εγω και μαχη κρανος  μεχρι και τραστ του γελιου(τα πρωτα μπουτακια σε περιοδικο) ....μετα αρχισα να περνω ταρατα  ζακουλα και σωφερακη  :2funny: :2funny: :2funny:

και θυμαμαι αγοραζα και S.A.S μαλκο λινγκε  που ειχαν ψιλοτσοντα περιγραφες  και τα ειχα κατω απο τα βιβλια και οταν σε καποια φαση με λεει η μανα μου "οσο διαβαζες αυτα μακαρι να διαβαζες και τα μαθηματα σου".. και απαντω " ...σχετικα ειναι να δες τις τασσως καββαδια ειναι ... (στην πρωτη σελιδα εγραφε ποιος εκανε την μεταφραση)
xaxaxa καλο ταρατατα, λονδινο 2000 , καζανοβα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom