george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Καποιος το ανεφερε και πιο πριν,πιστευω οτι μεγαλη ζημια εκανε ο μαλακας ο Κωστοπουλος με το κλικ και το lifestyleΕσεις κανατε την Ελλαδα το μπουρδελο που είναι σήμερα. πορνόγεροι
Καποιος το ανεφερε και πιο πριν,πιστευω οτι μεγαλη ζημια εκανε ο μαλακας ο Κωστοπουλος με το κλικ και το lifestyleΕσεις κανατε την Ελλαδα το μπουρδελο που είναι σήμερα. πορνόγεροι
Ακριβως. Ακομα ειμαστε ενεργοι πολιτες. ;)εμεις ακομα δεν οριζουμε τα πραγματα σε 10-15 χρονια θα φανει η γεννια μας
Την θυμασαι ρε θηριο την γηπεδαρα τοτε? Θα μου πεις ξεχνιεται η Φιλαδελφεια γαμω το κερατο μου με τους μαλακες οπως την καταντησανε!!!Xατζηπαναγης-ολυμπιακος 4 - 4 στην παραταση ! Ο Βασια , το δικο του πεναλτυ το στελνει στα περιστερια . Ετρεξα και μαζεψα την μπαλλα,απο το σκαμμα που υπηρχε μπροστα στην 21,(σκεπαστη δεν υπηρχε φυσικα)και του την ξαναπηγα,πιστευοντας οτι θα εκτελουσε παλι το πεναλτυ!!!Ευτυχως που την σηκωσε την κουπα ο ηρακλης!!!Ακομα θα εκλαιγα!!!Τωρα ο ηρωας ειναι ο ΑΜΑΝ(ατιδης)Πρεπει να ημουν 8-9 χρονων!
Hταν ο πρωτος μας.δεν ειχα ιδεα
Το πιο καλο παντως τωρα που το σκεφτομαι ηταν οτι στο λυκειο ηταν οι περισσοτερες παρθενες(τελη δεκαετιας 80)Απιστευτο για τα σημερινα δεδομενα!
Ρε φιλαρακι την Γκιζελα Νταλι και την Λασκαρη ξεχνας.οι 15χρονοι της 10ετίας του '80 περιμέναμε να βάλει καμιά ''τσόντα'' η ΕΡΤ με τη Σίλβια Κρίστελ ή την Ορνέλλα Μούτι. μετά βαράγαμε μαλακία για καμιά βδομάδα.
οι σημερινοί 15χρονοι έχουν πήξει στην τσόντα στο ιντερνετ, ενώ μερικοί γαμάνε κιόλας!
Θυμαμαι τους ΄΄αετους 1999΄΄ και το αλλο με τις κουκλες δεν θυμαμαι ονομασια.
Θυμαμαι που στο πανω μερος της οθονης εγραφε Α και οταν με ρωταγε η μανα μου της ελεγα α' μερος.
Θυμαμαι τον ταρατατα, τον μπλεκ τον καπταιν μαρκ.
Θυμαμαι τα τσονταδικα που για να μπεις επρεπε να εισαι 18+, αλλα που και που οταν ηταν ο γερος στο ταμειο μας αφηνε.
Θυμαμαι που ανεβαιναμε στην μαντρα του απεναντι για να κοψουμε κορομηλα και οταν μας εβλεπε γινοτανε της διεστραμενης.
Θυμαμαι το κρυφτο, το κυνηγητο, το κρυφο τσιγαρο που τριβαμε φυλλα απο λεμονι για να μην μυριζουν τα χερια μας.
Θυμαμαι τους πρωτους ερωτες και τα χτυποκαρδια αν μας θελει η οχι.
Θυμαμαι..............
Και τι δεν θυμαμαι.......
Αλλαξανε τα πραγματα.
Αγριεψανε.
Κριμα....................
εχω ποπαυ και τιραμολα που γραφουν τιμη δρχ 3 , δρχ 5.......αν ειχε και τα ιδια cartoon popey κλπ .. χαχαχχαχα!!!!
οχι μετα τα ιδιωτικα ξεκινησαν καποια ελευθερα ξεναΕγώ θυμάμαι τις τσόντες στο γερμανικό κανάλι το RTL. Αυτό πότε ήτανε? νομίζω πριν βγούνε τα ιδιωτικά κανάλια. Κάπου το 1990, αν θυμάμαι καλά....
xaxaxa καλο ταρατατα, λονδινο 2000 , καζανοβακαι εγω και μαχη κρανος μεχρι και τραστ του γελιου(τα πρωτα μπουτακια σε περιοδικο) ....μετα αρχισα να περνω ταρατα ζακουλα και σωφερακη
και θυμαμαι αγοραζα και S.A.S μαλκο λινγκε που ειχαν ψιλοτσοντα περιγραφες και τα ειχα κατω απο τα βιβλια και οταν σε καποια φαση με λεει η μανα μου "οσο διαβαζες αυτα μακαρι να διαβαζες και τα μαθηματα σου".. και απαντω " ...σχετικα ειναι να δες τις τασσως καββαδια ειναι ... (στην πρωτη σελιδα εγραφε ποιος εκανε την μεταφραση)