PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
τι σοι πλουσιος θα ηταν αν δεν ηταν και χουνταιος
τι σοι πλουσιος θα ηταν αν δεν ηταν και χουνταιος
Συμφωνω.....τουλαχιστον κοψε την πρωινη....
εσυ γνωριζες για το σεισμοΧαχα ναι ρε φιλε μπραβο το φως του αυγερινου επαιζε
δεν ειχα ιδεαεσυ γνωριζες για το σεισμο
Kαι σημερα το ιδιο δε γινεται ;Το πιο καλο παντως τωρα που το σκεφτομαι ηταν οτι στο λυκειο ηταν οι περισσοτερες παρθενες(τελη δεκαετιας 80)Απιστευτο για τα σημερινα δεδομενα!
κοψε κατι αλλα καπου εκειΠωπω! Τι γινεται εδω μεσα ρε φιλαρακια? Ολοι 40+ βλεπω η κανω λαθος?
και οποια το ειχε κανει μη σου πω ειχε και τη ρετσινια της τανιτσαςΤο πιο καλο παντως τωρα που το σκεφτομαι ηταν οτι στο λυκειο ηταν οι περισσοτερες παρθενες(τελη δεκαετιας 80)Απιστευτο για τα σημερινα δεδομενα!
Eτσι και γουσταρε μεγαλυτερους ενω εμεις ειμασταν ανωριμοι.Θα θελα να ξερα ποσο μαλακας ειναι ενας 30ρης που παει και πουλαει ερωτες σε δεκαπενταχρονα...και οποια το ειχε κανει μη σου πω ειχε και τη ρετσινια της τανιτσας
ναι και ελεγα αντε να μεγαλωσω να ριχνω τις μικρες αλλα καμια σχεση δεν μου βγηκε ετσι.Eτσι και γουσταρε μεγαλυτερους ενω εμεις ειμασταν ανωριμοι.Θα θελα να ξερα ποσο μαλακας ειναι ενας 30ρης που παει και πουλαει ερωτες σε δεκαπενταχρονα...
Αν οχι ολοι παντως αρκετοι φιλαρακι. Εγω παντως ειμαι και δεν το κρυβω.κοψε κατι αλλα καπου εκει
Οταν μεγαλωσαμε πια αλλαξαν οι καιροι. Μετα ζηταγανε συνομηλικους.ναι και ελεγα αντε να μεγαλωσω να ριχνω τις μικρες αλλα καμια σχεση δεν μου βγηκε ετσι.
εμεις ακομα δεν οριζουμε τα πραγματα σε 10-15 χρονια θα φανει η γεννια μαςΕσεις κανατε την Ελλαδα το μπουρδελο που είναι σήμερα. πορνόγεροι