Νέα

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
.... εφαγα πρωσοπικα  παρα πολλες αποβολες απο το γυμανασιο/λυκειο γιατι ειχα μακρια μαλια και γενικα παρα πολλα διαφορετικα απο αυτα που θεορουνται δεδομενα σημερα

Χα ! και γω για κούρεμα και αν θες επιστροφή, την επομένη έλεγχος.

Τα σχολεία ήταν τότε χωρισμένα αρρένων - θηλέων...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Εγώ πάντως δύο πράγματα θυμάμαι. Το Tutti Frutti που περίμενα να το δώ κάτι ξεγυρισμένα βράδια και μία άλλη σειρά στον ΑΝΤ1, που νομίζω λεγότανε..."αυστηρά για άντρες" ή κάτι τέτοιο... και ήταν μια σειρά με ελληνική σοφτ τσόντα.

Η απόλυτη επιβραβευση ήταν αν στο τέλος είχε full στριπτιζάκι. Κάπου έχω κάτι τετοια κλιπάκια.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η εκπομπή στον Αντ1 λεγότανε Και τώρα κάτι άλλο,αλλά κόπηκε γρήγορα...επίσης θρυλικός έχει μείνει εκείνος ο πειρατής που Σάββατο βράδυ αργά έβαζε τσόντες στη συχνότητα της ΕΡΤ 2

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Αυτό το σκηνικό τα θυμάται κανένας;;; :grin:

όπως θα θυμούνται οι παλιότεροι, η ζημιά έγινε ένα βράδι Σαββάτου, νομίζω στα τέλη του 1983. Η ΥΕΝΕΔ είχε μόλις μετονομαστεί σε ΕΡΤ2 και δεν ήταν πια στρατιωτικό κανάλι. Εκείνη την αποφράδα μέρα (ή νύχτα) είχε προγραμματιστεί η προβολή της ταινίας "Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι" για την οποία κανείς δεν είχε ακούσει τίποτα. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της προβολής, πλήθη έξαλλων τηλεθεατών είχαν σπάσει τα τηλέφωνα του καναλιού από τις διαμαρτυρίες. Ο πρόεδρος του καναλιού δεν έβρισκε τον αρμόδιο τεχνικό βάρδιας και κατέφυγε στην έσχατη λύση: κατέβασε το γενικό. Για κάνα ημίωρο η οθόνη δεν είχε σήμα. Την Κυριακή παραιτήθηκε και ο ίδιος και όλη η διοίκηση του καναλιού. Τη Δευτέρα οι εφημερίδες κυκλοφόρησαν με πηχιαίους τίτλους "Αίσχος", "Ντροπή", "Τσόντα στην TV" και άλλα τέτοια. Η αντιπολίτευση σήκωσε το θέμα όσο γινόταν - έκανε μήνες να ξεφουσκώσει.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ασπρόμαυρη ελληνική ψευτοτσόντα που είχε και λίγο spanking!...την είχα δει

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

όπως θα θυμούνται οι παλιότεροι, η ζημιά έγινε ένα βράδι Σαββάτου, νομίζω στα τέλη του 1983. Η ΥΕΝΕΔ είχε μόλις μετονομαστεί σε ΕΡΤ2 και δεν ήταν πια στρατιωτικό κανάλι. Εκείνη την αποφράδα μέρα (ή νύχτα) είχε προγραμματιστεί η προβολή της ταινίας "Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι" για την οποία κανείς δεν είχε ακούσει τίποτα. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της προβολής, πλήθη έξαλλων τηλεθεατών είχαν σπάσει τα τηλέφωνα του καναλιού από τις διαμαρτυρίες. Ο πρόεδρος του καναλιού δεν έβρισκε τον αρμόδιο τεχνικό βάρδιας και κατέφυγε στην έσχατη λύση: κατέβασε το γενικό. Για κάνα ημίωρο η οθόνη δεν είχε σήμα. Την Κυριακή παραιτήθηκε και ο ίδιος και όλη η διοίκηση του καναλιού. Τη Δευτέρα οι εφημερίδες κυκλοφόρησαν με πηχιαίους τίτλους "Αίσχος", "Ντροπή", "Τσόντα στην TV" και άλλα τέτοια. Η αντιπολίτευση σήκωσε το θέμα όσο γινόταν - έκανε μήνες να ξεφουσκώσει.

αν το θυμαμαι λεει πανω που ειχα βαλει ουισκακι και τον ειχα βγαλει εξω ξαφνικα ολα μαυρισαν .......ευτυχως η γειτονισα ειχε καψες και απλωνε το βραδυ μονο με την κιλοτα της και ετσι ξεχαρμανιασα........

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Ενός Αλευρά ήταν νομίζω η ταινία και τον έδειχνε να κάνει το μωρό και να βυζαίνει

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Το θρυλικό ΙΤΑ8 το θυμάται κανείς;

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

"Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι" για την οποία κανείς δεν είχε ακούσει τίποτα. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της προβολής, πλήθη έξαλλων τηλεθεατών είχαν σπάσει τα τηλέφωνα του καναλιού από τις διαμαρτυρίες.

Ποοοοοοολα χρονια πισω η ταινια-ηταν και εχρρωμη σε εποχες που λιγοι ειχαν εγχρωμη τιβι- ΔΕΝ ηταν πορνο - (και ειχα στηθει ο λακαμας να την δω) αλλα κουλτουρα και ακαταλαβιστικη !!!

Αγγελοπουλικο στυλ -1 καδρο 5 ωρες- και μαντραχαλος με πανες κανει το μωρο , σε μια δοση αρχιζει και βυζαινει μια γκομενα, καπου εκει επεσε το σημα και μετα επεστρεψαν οι γονεις μου και με εστειλαν για ύπνο!!!!

edit Προβληθηκε στην ΕΡΤ2 το 1983

Εδω η υπόθεση

edit2 Ολοι τοτε πιστευαμε οτι ηταν τσοντα γιατι με τα νεα ηθθη του ΠΑΣΟΚ λίγο νωρίτερα ειχε προβληθει μια ταινια "τα ατιθασα νειατα"<?> ατιθασα αλογα 'η κατι τετοιο που εχει σκηνη μια με μια γυναικα που ειτε βιιαθηκε ειτε εκατσε σε 2 αντρες συνεχόμενα!!! τοτε για την ΕΡΤ ηταν τρελλη τσοντα αυτο!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αυτα τον εφαγαν τον λεωνιδα τα καναλια και οι τραγουδιαρες και τωρα δεν εχει μια :jerking: :jerking:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925

Την είχα δει ... όση μας έδειξαν

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αυτα τον εφαγαν τον Λεωνιδα, τα καναλια και οι τραγουδιαρες και τωρα δεν εχει μια :jerking: :jerking:

Εκεί που είναι... ΔΕΝ του χρειάζονται! Είναι μακαρίτης ο Λεωνίδας...

Αλλά μέχρι ν' αναχωρήσει εις τόπον χλωερό... το τί λεφτά του είχε φάει η τύπισσα... δεν λέγεται!
Μέχρι και πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό τής είχε ανοίξει που έπαιζε όλη μέρα μόνο τα τραγούδια της... και του είχε αφιερώσει το σούπερ χιτ "πενηντάρη μου εσύ" !!! :2funny:
Αν και μετά από κάποια λίφτινγκ... που έκανε ο Λεωνίδας το 1996, κάθε άλλο παρά 50άρης έδειχνε :rockon:

Pelotas

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αμαν βρε παιδιά τι μου θυμίσατε σε αυτές τις 44 σελίδες.Να'σται καλά!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom