Επισκέπτης
Μπορει,δεν ειμαι και σιγουρος,την περιοδο της κατοχης ομως αγκαλιασε ΚΑΙ τους βενιζελικους(πχ τον Ζερβα),μιας και σημειο αναφορας της αντιΕΑΜικης παραταξης ηταν το παλατι.Εθνικόφρων από ότι ξέρω βγήκε για τους Βασιλικούς επί Βενιζέλου
Μπορει,δεν ειμαι και σιγουρος,την περιοδο της κατοχης ομως αγκαλιασε ΚΑΙ τους βενιζελικους(πχ τον Ζερβα),μιας και σημειο αναφορας της αντιΕΑΜικης παραταξης ηταν το παλατι.Εθνικόφρων από ότι ξέρω βγήκε για τους Βασιλικούς επί Βενιζέλου
Η εθνικα ορθη σοφιστεια/απολογια για τα ΤΑ.
Μπορει,δεν ειμαι και σιγουρος,την περιοδο της κατοχης ομως αγκαλιασε ΚΑΙ τους βενιζελικους(πχ τον Ζερβα),μιας και σημειο αναφορας της αντιΕΑΜικης παραταξης ηταν το παλατι.
Άστα τα σάπια.
Όσοι χτύπησαν το ΚΚΕ ήσαν πατριώτες
αφού το ΚΚΕ ήταν ο νο1 έχθρός της ελλάδος από το 1944 και μετά.
Τα Τάγματα χτύπησαν μόνο το ΚΚΕ.
Συνεπώς ήταν πατριωτικά.
Η καταδίκη του 1944 από το ελληνικό κράτος ήταν ηλίθια
και καθαρά διπλωματική επιτυχία του ΚΚΕ.
Ωστόσο ο συμμοριτοπόλεμος δικαίωσε τα τάγματα
και το μαγγανά και όλους τους αντικομμουνιστές π.χ. Πούλος.
Ουαι τοις ηττημενοις.Άστα τα σάπια.
Όσοι χτύπησαν το ΚΚΕ ήσαν πατριώτες
αφού το ΚΚΕ ήταν ο νο1 έχθρός της ελλάδος από το 1944 και μετά.
Τα Τάγματα χτύπησαν μόνο το ΚΚΕ.
Συνεπώς ήταν πατριωτικά.
Η καταδίκη του 1944 από το ελληνικό κράτος ήταν ηλίθια
και καθαρά διπλωματική επιτυχία του ΚΚΕ.
Ωστόσο ο συμμοριτοπόλεμος δικαίωσε τα τάγματα
και το μαγγανά και όλους τους αντικομμουνιστές π.χ. Πούλος.
Μπορει,δεν ειμαι και σιγουρος,την περιοδο της κατοχης ομως αγκαλιασε ΚΑΙ τους βενιζελικους(πχ τον Ζερβα),μιας και σημειο αναφορας της αντιΕΑΜικης παραταξης ηταν το παλατι.
έχεις να προσάψεις ανθελληνική κατηγορία για τα ΤΑ ;;;;;
εδώ είμαστε ...
Μόνο αντικομμουνιστική και αντι-ΚΚΕδικη.
Αλλά αφού το ΚΚΕ ήταν ο νο1 εχθρός της Ελλάδος από το 1944 και μετά
ΑΡΑ ΤΑ ΤΆΓΜΑΤΑ ΉΣΑΝ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.
Το θεμα ειναι οτι η σημερινη Ελλαδα ειναι(ακομη)"προιον"της κατοχης και του εμφυλιου.Γιατί υπάρχει σύγχιση με το τι θεωρείται συντηρητικό προπολεμικά και μεταπολεμικά
Βασικά η δράση κάτι καθικιών σαν τον Μαγγανά και τον Πούλο, δικαίωσαν αυτό
Ξέρεις... εκεί που ο Μαγγανάς τραγούδησε πιο δυνατά από τους ΕΛΑΣίτες τη Διεθνή, και με δάκρυα στα μάτια παρακαλούσε πεσμένος στα γόνατα...
Το θεμα ειναι οτι η σημερινη Ελλαδα ειναι(ακομη)"προιον"της κατοχης και του εμφυλιου.
Η διαμαχη βενιζελικων και βασιλικων εχει ακαδημαικο χαρακτηρα,ο εμφυλιος οχι.
"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών."
Για να καταλάβεις πόσο μαλάκας είσαι.
Ο Μαγγανάς ήταν θύμα της πηγάδας.
Τον έσφαξαν και τον πέταξαν μέσα.
Αλλά δεν πέθανε ...
σύρθηκε ζωντανός έξω ...
Και μετά γάμησε σε πολλά κουμμούνια το μουνί που τα πέταγε ...
ΗΡΩΣ
Σε παραπεμπω στην εγκυρη"Καθημερινη".Πού τα είδες αυτά; Ούτε ο Τέρρυ δεν τα πιστεύει που τα γράφει. Η σημερινή Ελλάδα είναι προϊόν του Πασόκ και της ΝΔ. 2011
Κοίτα
αυτή τη μαλακία
αποδείξαμε στα κουμμούνια ότι ήταν μούφα
πριν πολλά χρόνια με εκτενή άρθρα και αυθεντικά κείμενα
το 2004 στο phorum.gr
Μπορώ να σε παραπέμψω εκεί.
Πολλά συντρόφια που με ξέρουν φορουμικώς επί μία 10ετία
τα θυμούνται ακόμη.
Αλλά αλλάζουν νικ σαν πουτάνες.
Σε παραπεμπω στην εγκυρη"Καθημερινη".
"Αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα, με την υπερψήφιση του νόμου-πλαισίου για τα ΑΕΙ από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ και ΔΗΣΥ, ισοδυναμεί με την απελευθέρωση των πανεπιστημίων και την προσάρτησή τους στην ελληνική επικράτεια, ύστερα από τριάντα χρόνια κομμουνιστικής κατοχής. Ολα αυτά, βέβαια, υπό την προϋπόθεση ότι ο αστικός κόσμος θα κερδίσει και τον τέταρτο γύρο που προετοιμάζει η Αριστερά..."
Για πες μας τώρα, ο Μαγγανάς εκτός εναντίον των κομμουνιστών, είχε και δράση ενεντίων των Γερμανών?
Για πες μας τώρα, ο Μαγγανάς εκτός εναντίον των κομμουνιστών, είχε και δράση ενεντίων των Γερμανών?