petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Ρε τέρρυ δε μας λες και που είναι θαμένος?
Έτσι για να ξέρω σε περίπτωση που περάσω εκεί κοντά και μ'έχει πιάσει χέσιμο..
Εσυ στην πατριδα σου βρωμοσκυλο...
Ρε τέρρυ δε μας λες και που είναι θαμένος?
Έτσι για να ξέρω σε περίπτωση που περάσω εκεί κοντά και μ'έχει πιάσει χέσιμο..
Eυτυχως μας το θυμισε ο τερυς,ο αλβανος μεταναστης στην Αυστραλια...Δε διαφωνώ. Πότε είναι η επέτειος στο Βίτσι; Σήμερα;
ας τα λεμε...
σκατα στους φασιστες φιλαρακι...
Παλιοκουκουε να του λες τερυ μου.Εσυ στην πατριδα σου βρωμοσκυλο...
Oι σημαντικες επέτειοι τιμουνται... ασχετα εαν ενοχληθει μια μειοψηφια
ροδα ειναι και θα γυρισει με τις κωλοτρυπες...
εσυ καλα?
Eυτυχως μας το θυμισε ο τερυς,ο αλβανος μεταναστης στην Αυστραλια...
Τί restart ρε,πέταμα θέλει το μηχάνημα....Πας καλα ρε συ? Για ποια επετειο μιλας ρε αρρωστε? Να θυμομαστε τι? Οτι Ελληνες σκοτωναν Ελληνες για το χατηρι του Αγγλου? Και για την εξουσια? Ακου εκει "συμμοριτοκτονος"!!! Για χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο μπας και κανει restart!
Εσυ στην πατριδα σου βρωμοσκυλο...
''Βρωμόσκυλο'' ποια είναι η πατρίδα σου κ γιατί δεν καθόσουν εκεί κ ήρθες εδώ σε εμάς τους τουρκόσπορους-χρεωκοπημένους-λακέδες,μαλάκας είσαι;;;Καλά ρε, τα είπαμε αυτά.
Που είναι ο βόθρος (τάφος του) δε μας είπες..
"Πέθανε στις 15 Αυγούστου του 1989. Η σορός του ενταφιάσθηκε την επομένη στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών κοντά στο μνήμα της συζύγου του."Καλά ρε, τα είπαμε αυτά.
Που είναι ο βόθρος (τάφος του) δε μας είπες..
Παλιοκουκουε να του λες τερυ μου.
το παει φυρι-φυρι να ακουσει καμια παναγια ο γαμωσπιτος...τεσπαΚαλά ρε φιλαράκι.
Χαθήκαμε, να κανονίσουμε για κανα μπυρόνι..
Αυτο κρατας εσυ? το οτι απο το 1916 πολεμαγε για την ελλαδα σε αφηνει αδιαφορο? Μην θιψουμε το κκε!!!
Πας καλα ρε συ? Για ποια επετειο μιλας ρε αρρωστε? Να θυμομαστε τι? Οτι Ελληνες σκοτωναν Ελληνες για το χατηρι του Αγγλου? Και για την εξουσια? Ακου εκει "συμμοριτοκτονος"!!! Για χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο μπας και κανει restart!
"Πέθανε στις 15 Αυγούστου του 1989. Η σορός του ενταφιάσθηκε την επομένη στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών κοντά στο μνήμα της συζύγου του."
92 ετών παρακαλώ,ο Παττακός 99 σήμερα....γιατί όλα τα φασιστοσκούλικα δεν έχουν ψόφο;;;
[URL unfurl="true"]http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/2010/12/blog-post_54.html[/url]
Ο στρατηγός Θρασύβουλος Ι. Τσακαλώτος (Πρέβεζα, 3 Απριλίου 1897 -- Αθήνα, 15 Αυγούστου 1989)
Δυσκοίλιος είσαι ρε;;;Ρε πόντικα, για πες μιας και είσαι της περιοχής.
Έχει εκεί κοντά κανα μαγερειό που να σερβίρει φασολάδα, γίγαντες και τα συναφή??