Νέα

Αφεντρες θεραπευτριες σε μασατζίδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σε ποιο μασατζιδικο υπαρχουν αφεντες και kinky καταστασεις;

Εχει κανεις εμπειρια;

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
στα ''γνωστα'' λιγο δυσκολο , αλλα παλια ειχα ακουσει για ενα τετοιο μαγαζι στην πλατεια βαθης , σε πολυκατοικια , τελευταιο οροφο .....

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
στα ''γνωστα'' λιγο δυσκολο , αλλα παλια ειχα ακουσει για ενα τετοιο μαγαζι στην πλατεια βαθης , σε πολυκατοικια , τελευταιο οροφο .....
Και στα γνωστά υπάρχει, μπορείς να δοκιμάσεις στο Μελινόσπιτο αρχικά  :s&m_2: :fuck2:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Σε ποιο μασατζιδικο υπαρχουν αφεντες και kinky καταστασεις;
Εχει κανεις εμπειρια;

Δεν είμαι φαν του είδους μπορώ όμως να σου δώσω κάποιες πληροφορίες. Αρχικά, εκτιμώ ότι ήθελες να γράψεις αφέντρες. Χώροι διαμορφωμένοι για bdsm δεν παίζουν σε μασατζίδικα από όσα έχω πάει. Αν σε νοιάζει και ο χώρος μόνο το Φυλής 104 ξέρω που είναι στούντιο κι όχι μασατζίδικο. Αν εννοείς απλά αυταρχικό (στραπονάρισμα κοινώς) δεν έίναι θέμα επιχείρησης αλλά προσωπικού. Το θέμα είναι ποιές κοπέλες δουλεύουν και όχι το πού δουλεύουν. Εξοπλισμό από όσο ξέρω δεν έχουν τα μασατζίδικα, οπότε πας με το δικό σου (θα είναι σε σακούλα, θα είναι σε τσαντάκι-μπανάνα, θα είναι σε βαλίτσα ταξιδίου...από τους φαν εξαρτάται). Από όσο μου είχε πει κορασίδα, δεν χρεώνεται παραπάνω. Και πάμε στο βασικό: Ποιές το προσφέρουν; (έχεις π.μ.)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
Υποτίθεται ότι το μασάζ είναι για χαλάρωση και όχι σφίξιμο . :grin:

FROID

Μέλος
Εγγρ.