Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
694
Πόντοι
86
H έστω μια εκπτωση ρε παιδι μου
Πάλι ασχολείσαι μαζί μου βρε λουλούκο; Όσο και να με παρακαλάς, όσα λεφτά και να μου δίνεις, σου ξαναγράφω ότι δε γουστάρω άντρες, πρέπει να ψάξεις να βρεις άλλον bull για να σε τακτοποιήσει.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
472
Πόντοι
26

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
καλα εσενα επρεπε να σε πληρωνει κιολας
Ρε μάγκα τελικά δεν μας απάντησες.Από περιέργεια, γιατί ότι μπορείς να της ζητήσεις τα δηλώνει σε αυτά που προσφέρει, πως γίνεται να σε χρέωσε εξτρα από την στιγμή που δεν προσφέρει κάτι εξτρά .Εκτός αν την μπερδεύεις με άλλη εκεί πάω πάσο

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
472
Πόντοι
26
Ρε μάγκα τελικά δεν μας απάντησες.Από περιέργεια, γιατί ότι μπορείς να της ζητήσεις τα δηλώνει σε αυτά που προσφέρει, πως γίνεται να σε χρέωσε εξτρα από την στιγμή που δεν προσφέρει κάτι εξτρά .Εκτός αν την μπερδεύεις με άλλη εκεί πάω πάσο
Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι ότι η ερώτηση σου είναι ανόητη, μείνε με την περιέργεια

alex66b

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
6
Πόντοι
0
παίδες καμία καλή πρόταση για Strap στην πόλη...ιδανικά σε hotel λη air bnb και όχι σε σπιτάκι

• Λύπη
Αντιδράσεις: LB

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι ότι η ερώτηση σου είναι ανόητη, μείνε με την περιέργεια
Ανόητη γιατί ρε φίλε.Σε ρωτάω γιατί ξέρω οτι δεν χρεώνει έξτρα.Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί δεν ύπαρχει περίπτωση σου ζήτησε κάτι τέτοιο για αυτό ρωτησα γιατί μου φάνηκε απίθανο.Ότι και να έκανα πάντως εγώ 150 ευρώ την ώρα ήτανε πάντα δεν άλλαξε ποτέ ούτε μου πρόσθεσε ποτέ κάτι.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
472
Πόντοι
26
Ανόητη γιατί ρε φίλε.Σε ρωτάω γιατί ξέρω οτι δεν χρεώνει έξτρα.Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί δεν ύπαρχει περίπτωση σου ζήτησε κάτι τέτοιο για αυτό ρωτησα γιατί μου φάνηκε απίθανο.Ότι και να έκανα πάντως εγώ 150 ευρώ την ώρα ήτανε πάντα δεν άλλαξε ποτέ ούτε μου πρόσθεσε ποτέ κάτι.
Κάνε μου μια χάρη ,μη μου τα ζαλίζεις με το τι πιστεύεις και είδες εσύ ,δεν θυμάμαι να σε ρώτησα

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Κάνε μου μια χάρη ,μη μου τα ζαλίζεις με το τι πιστεύεις και είδες εσύ ,δεν θυμάμαι να σε ρώτησα
Ε ούτε σε πρόσβαλα ούτε σε είπα τίποτα, έγραψες κάτι που δεν ισχύει και σε ρώτησα για αυτό.Αμά θες τώρα να μου τη λες χωρίς λόγω μαγκιά σου μακάρι να είχα τον χρόνο να κάτσω να μαλώνω.Καλό βράδι.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
472
Πόντοι
26
Ε ούτε σε πρόσβαλα ούτε σε είπα τίποτα, έγραψες κάτι που δεν ισχύει και σε ρώτησα για αυτό.Αμά θες τώρα να μου τη λες χωρίς λόγω μαγκιά σου μακάρι να είχα τον χρόνο να κάτσω να μαλώνω.Καλό βράδι.
Βεβαίως και με πρόσβαλες,εν ολίγοις με λες ψεύτη διότι κατά το φτωχό σου μυαλό είπα κάτι που δεν ισχύει και πρέπει εγώ τώρα να εξηγώ και να απολογούμαι για τον κάθε καμένο?θέλεις τα πιστεύεις καλώς δεν θέλεις ,πάλι καλώς απλά μην μου τα ζαλίζεις

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
694
Πόντοι
86
Καλύτερα να μην ασχολείσαι με κινούμενα τούβλα. Ειδικά όταν αυτά τα τούβλα ονειρεύονται πράγματα που δεν υπάρχουν.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
472
Πόντοι
26

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Βεβαίως και με πρόσβαλες,εν ολίγοις με λες ψεύτη διότι κατά το φτωχό σου μυαλό είπα κάτι που δεν ισχύει και πρέπει εγώ τώρα να εξηγώ και να απολογούμαι για τον κάθε καμένο?θέλεις τα πιστεύεις καλώς δεν θέλεις ,πάλι καλώς απλά μην μου τα ζαλίζεις
Αφού ρε δεν ισχύει αυτό που λες.Δεν προσφέρει τίποτα εξτρά και ούτε γράφει πουθενά οτι προσφέρει.Να μην σου πώ οτι κάνεις λάθος.Δεν σε είπα ψεύτη σε είπα οτι μπερδεύεσαι λογικά γιατί η goddess V προσφέρει εξτρά.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
472
Πόντοι
26
Αφού ρε δεν ισχύει αυτό που λες.Δεν προσφέρει τίποτα εξτρά και ούτε γράφει πουθενά οτι προσφέρει.Να μην σου πώ οτι κάνεις λάθος.Δεν σε είπα ψεύτη σε είπα οτι μπερδεύεσαι λογικά γιατί η goddess V προσφέρει εξτρά.
οτι ναναι

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Ε τι ότι να ναι ρε φίλε.Αφού γράφεις κάτι, σου λέω οτι δεν ισχύει και το μόνο που κάνεις είναι να συνεχίζεις να μην απαντας.Μην με λες οτι κάνω λάθος ή οτι λέω μαλακίες αφου όποιον και να ρωτήσεις θα σε πεί το ίδιο.Το να με προσβάλεις απλά δεν είναι απάντηση

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
472
Πόντοι
26
Ε τι ότι να ναι ρε φίλε.Αφού γράφεις κάτι, σου λέω οτι δεν ισχύει και το μόνο που κάνεις είναι να συνεχίζεις να μην απαντας.Μην με λες οτι κάνω λάθος ή οτι λέω μαλακίες αφου όποιον και να ρωτήσεις θα σε πεί το ίδιο.Το να με προσβάλεις απλά δεν είναι απάντηση
αφου μαλακιες λες τι να κανουμε

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Συνεχίζεις να μην απαντάς.Σε είπα μαλακίες δεν λέω και όποιον και να ρωτήσεις και όποια αγγελία και να δείς το επιβεβαιώνει.Και ούτε έχει ποτε ακουστεί τίποτα για εξτρά ο μόνος είσαι που το είπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom