H έστω μια εκπτωση ρε παιδι μουκαλα εσενα επρεπε να σε πληρωνει κιολας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 297K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 694
- Πόντοι
- 86
Πάλι ασχολείσαι μαζί μου βρε λουλούκο; Όσο και να με παρακαλάς, όσα λεφτά και να μου δίνεις, σου ξαναγράφω ότι δε γουστάρω άντρες, πρέπει να ψάξεις να βρεις άλλον bull για να σε τακτοποιήσει.H έστω μια εκπτωση ρε παιδι μου
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 667
- Πόντοι
- 81
Άοσμη,άχρωμη και άγευστη,σαν να έχεις μια κούκλα που δεν κουνιέται στα +όμορφη και λογική τιμήΈχει πάει κανείς ?
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 667
- Πόντοι
- 81
πόσα έδωσες ?Άοσμη,άχρωμη και άγευστη,σαν να έχεις μια κούκλα που δεν κουνιέται στα +όμορφη και λογική τιμή
Έχει κανένας τηλ να στείλε pm?Άοσμη,άχρωμη και άγευστη,σαν να έχεις μια κούκλα που δεν κουνιέται στα +όμορφη και λογική τιμή
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκα τελικά δεν μας απάντησες.Από περιέργεια, γιατί ότι μπορείς να της ζητήσεις τα δηλώνει σε αυτά που προσφέρει, πως γίνεται να σε χρέωσε εξτρα από την στιγμή που δεν προσφέρει κάτι εξτρά .Εκτός αν την μπερδεύεις με άλλη εκεί πάω πάσοκαλα εσενα επρεπε να σε πληρωνει κιολας
Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι ότι η ερώτηση σου είναι ανόητη, μείνε με την περιέργειαΡε μάγκα τελικά δεν μας απάντησες.Από περιέργεια, γιατί ότι μπορείς να της ζητήσεις τα δηλώνει σε αυτά που προσφέρει, πως γίνεται να σε χρέωσε εξτρα από την στιγμή που δεν προσφέρει κάτι εξτρά .Εκτός αν την μπερδεύεις με άλλη εκεί πάω πάσο
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Ανόητη γιατί ρε φίλε.Σε ρωτάω γιατί ξέρω οτι δεν χρεώνει έξτρα.Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί δεν ύπαρχει περίπτωση σου ζήτησε κάτι τέτοιο για αυτό ρωτησα γιατί μου φάνηκε απίθανο.Ότι και να έκανα πάντως εγώ 150 ευρώ την ώρα ήτανε πάντα δεν άλλαξε ποτέ ούτε μου πρόσθεσε ποτέ κάτι.Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι ότι η ερώτηση σου είναι ανόητη, μείνε με την περιέργεια
Κάνε μου μια χάρη ,μη μου τα ζαλίζεις με το τι πιστεύεις και είδες εσύ ,δεν θυμάμαι να σε ρώτησαΑνόητη γιατί ρε φίλε.Σε ρωτάω γιατί ξέρω οτι δεν χρεώνει έξτρα.Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί δεν ύπαρχει περίπτωση σου ζήτησε κάτι τέτοιο για αυτό ρωτησα γιατί μου φάνηκε απίθανο.Ότι και να έκανα πάντως εγώ 150 ευρώ την ώρα ήτανε πάντα δεν άλλαξε ποτέ ούτε μου πρόσθεσε ποτέ κάτι.
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Ε ούτε σε πρόσβαλα ούτε σε είπα τίποτα, έγραψες κάτι που δεν ισχύει και σε ρώτησα για αυτό.Αμά θες τώρα να μου τη λες χωρίς λόγω μαγκιά σου μακάρι να είχα τον χρόνο να κάτσω να μαλώνω.Καλό βράδι.Κάνε μου μια χάρη ,μη μου τα ζαλίζεις με το τι πιστεύεις και είδες εσύ ,δεν θυμάμαι να σε ρώτησα
Βεβαίως και με πρόσβαλες,εν ολίγοις με λες ψεύτη διότι κατά το φτωχό σου μυαλό είπα κάτι που δεν ισχύει και πρέπει εγώ τώρα να εξηγώ και να απολογούμαι για τον κάθε καμένο?θέλεις τα πιστεύεις καλώς δεν θέλεις ,πάλι καλώς απλά μην μου τα ζαλίζειςΕ ούτε σε πρόσβαλα ούτε σε είπα τίποτα, έγραψες κάτι που δεν ισχύει και σε ρώτησα για αυτό.Αμά θες τώρα να μου τη λες χωρίς λόγω μαγκιά σου μακάρι να είχα τον χρόνο να κάτσω να μαλώνω.Καλό βράδι.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 694
- Πόντοι
- 86
Καλύτερα να μην ασχολείσαι με κινούμενα τούβλα. Ειδικά όταν αυτά τα τούβλα ονειρεύονται πράγματα που δεν υπάρχουν.Ε ούτε σε πρόσβαλα ούτε σε είπα τίποτα, έγραψες κάτι που δεν ισχύει και σε ρώτησα για αυτό.Αμά θες τώρα να μου τη λες χωρίς λόγω μαγκιά σου μακάρι να είχα τον χρόνο να κάτσω να μαλώνω.Καλό βράδι.
μιλησε ο παπαρας του νηματοςΚαλύτερα να μην ασχολείσαι με κινούμενα τούβλα. Ειδικά όταν αυτά τα τούβλα ονειρεύονται πράγματα που δεν υπάρχουν.
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Αφού ρε δεν ισχύει αυτό που λες.Δεν προσφέρει τίποτα εξτρά και ούτε γράφει πουθενά οτι προσφέρει.Να μην σου πώ οτι κάνεις λάθος.Δεν σε είπα ψεύτη σε είπα οτι μπερδεύεσαι λογικά γιατί η goddess V προσφέρει εξτρά.Βεβαίως και με πρόσβαλες,εν ολίγοις με λες ψεύτη διότι κατά το φτωχό σου μυαλό είπα κάτι που δεν ισχύει και πρέπει εγώ τώρα να εξηγώ και να απολογούμαι για τον κάθε καμένο?θέλεις τα πιστεύεις καλώς δεν θέλεις ,πάλι καλώς απλά μην μου τα ζαλίζεις
οτι ναναιΑφού ρε δεν ισχύει αυτό που λες.Δεν προσφέρει τίποτα εξτρά και ούτε γράφει πουθενά οτι προσφέρει.Να μην σου πώ οτι κάνεις λάθος.Δεν σε είπα ψεύτη σε είπα οτι μπερδεύεσαι λογικά γιατί η goddess V προσφέρει εξτρά.
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Ε τι ότι να ναι ρε φίλε.Αφού γράφεις κάτι, σου λέω οτι δεν ισχύει και το μόνο που κάνεις είναι να συνεχίζεις να μην απαντας.Μην με λες οτι κάνω λάθος ή οτι λέω μαλακίες αφου όποιον και να ρωτήσεις θα σε πεί το ίδιο.Το να με προσβάλεις απλά δεν είναι απάντησηοτι ναναι
αφου μαλακιες λες τι να κανουμεΕ τι ότι να ναι ρε φίλε.Αφού γράφεις κάτι, σου λέω οτι δεν ισχύει και το μόνο που κάνεις είναι να συνεχίζεις να μην απαντας.Μην με λες οτι κάνω λάθος ή οτι λέω μαλακίες αφου όποιον και να ρωτήσεις θα σε πεί το ίδιο.Το να με προσβάλεις απλά δεν είναι απάντηση
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Συνεχίζεις να μην απαντάς.Σε είπα μαλακίες δεν λέω και όποιον και να ρωτήσεις και όποια αγγελία και να δείς το επιβεβαιώνει.Και ούτε έχει ποτε ακουστεί τίποτα για εξτρά ο μόνος είσαι που το είπε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις