Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
26
Πόντοι
0

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.956
Πόντοι
206
Καλησπέρα μάγκες.Ελπίζω όλοι να είστε καλά.Ήθελα να πώ οτι η Κυρία Vida έκανε ένα υπέροχο podcast μαζί με την Μαρία Ιατροπούλου στο"Φωνές και Ιστορίες"επάνω στο τεράστειο θέμα του BDSM.Πραγματικά είναι ένα απίστευτο και πολύ ενδιαφέρον podcast και το πολύ ωραίο γεγονός είναι οτι μπορούν να το παρακολουθήσουν και λάτρεις του τομέα αλλά και άνθρωποι οι οποίοι είναι άσχετοι με το topic και θέλουν να γνωρίσουν για τον πανέμορφο αυτόν κόσμο.Είναι μια πολύ εμπεριστατωμένη συνέντευξη που καλύπτει μια πληθώρα θεμάτων επάνω στο σύμπαν του BDSM.Θα την σύστηνα στον καθένα να την ακούσει αλήθεια.
Μπορείς να στείλεις link;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.956
Πόντοι
206
Το έστειλα στο προηγούμενό μου μήνυμα αδερφούλη να είσαι καλά για το ενδιαφέρον
Εγω ευχαριστώ! Τέτοιες πληροφορίες είναι χρήσιμες για τα ενδιαφέροντα μου και βοηθούν και την κοινότητα.

Anxel73

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα κμπαλιμ μια βοήθεια. Ένα feedback από Αριαδνη η sylviris me cat?

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
387
Πόντοι
26
Καλησπέρα κμπαλιμ μια βοήθεια. Ένα feedback από Αριαδνη η sylviris me cat?
sylviris me cat είναι ακόμα χειρότερες από Vida και από εμφάνιση (η χοντρή και η λιγνή ) αλλά και από υπηρεσίες ,η Αριάδνη κορυφή κυρίως στην ποσολαγνεια (όχι ότι δεν κάνει και άλλα αλλά μάλλον σε παλιούς πελάτες ) ,αν σε δεχτεί γιατί κάνει λίγα ραντεβού βούρ στην Αριάδνη και θα με θυμηθείς

serr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2006
Like
12
Πόντοι
0
Καλή και άγια η Vida αλλά έχει ένα κακό. Δεν θέλει να έχει συζητήσεις με τους υποτακτικούς της. Μείον της αυτό γιατί δεν θέλει να σε γνωρίζει καλά και να ξέρει ακριβώς τις προτιμήσεις σου. Έχω πάει. Εμένα με ενδιαφέρει να γλύφω μπότες, χέστηκα για γυμνά πόδια. Αλλά αναγκαστικά {?} έπρεπε να γλύψω και τα πόδια της. Για τις ανάγκες του βίντεο που τράβηξε. Κατά τα άλλα όλα καλά...

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
387
Πόντοι
26
Καλή και άγια η Vida αλλά έχει ένα κακό. Δεν θέλει να έχει συζητήσεις με τους υποτακτικούς της. Μείον της αυτό γιατί δεν θέλει να σε γνωρίζει καλά και να ξέρει ακριβώς τις προτιμήσεις σου. Έχω πάει. Εμένα με ενδιαφέρει να γλύφω μπότες, χέστηκα για γυμνά πόδια. Αλλά αναγκαστικά {?} έπρεπε να γλύψω και τα πόδια της. Για τις ανάγκες του βίντεο που τράβηξε. Κατά τα άλλα όλα καλά...
Δεν το λες και μείον αυτό ,βέβαια το να μην σέβεται τις προτιμήσεις του πελάτη είναι αυτογκόλ ,πάντως σε μένα δεν ήταν έτσι ,άκουσε τις προτιμήσεις μου ,έτσι για να είμαι δικαίως

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
260
Πόντοι
21
sylviris me cat είναι ακόμα χειρότερες από Vida και από εμφάνιση (η χοντρή και η λιγνή ) αλλά και από υπηρεσίες ,η Αριάδνη κορυφή κυρίως στην ποσολαγνεια (όχι ότι δεν κάνει και άλλα αλλά μάλλον σε παλιούς πελάτες ) ,αν σε δεχτεί γιατί κάνει λίγα ραντεβού βούρ στην Αριάδνη και θα με θυμηθείς
Με το δικιο σου άμα θες πόδι πας Αριαδνη χορταστική και καλοσχηματισμένη πατουσα δε θα πας στη Vida

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
562
Πόντοι
81
Μάλλον δεν είχατε χημεία γιατί με εμένα άκουσε με προσοχή από το τηλέφωνο τα θέλω και τις κόκκινες γραμμές μου. Από την άλλη η Vida κατά βάση είναι σαδίστρια και τα υπόλοιπα γίνονται ως συμπλήρωμα της συνεδρίας πχ. κατά τη διάρκεια της συνεδρίας όταν πήγα να της πω τι άλλο μου αρέσει μου πέταξε την ατάκα "εδώ δεν είναι εστιατόριο για να λες πως θέλεις την μπριζόλα σου" και συνέχισε το παιχνίδι.
Αν ακούσεις την συνέντευξή της στο "φωνές και ιστορία" θα καταλάβεις τι θέλει από μια συνεδρία και γιατί έχει μπει στον επαγγελματικό χώρο του bdsm.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom