Ορισμένοι γραφικοί έχουν πρόβλημα στο να κατανοήσουν ένα απλό κείμενο.
Πότε έγραψα ότι η Έρικα δεν είναι καλή στο αυταρχικό; Ποτέ δεν το έγραψα αυτό, αλλά όσοι είναι κολλημένοι δε μπορούν να το καταλάβουν.
Το μόνο που έχω γράψει για τη μαντάμ (και μάλιστα το έγραψα και στην πρώτη μου ανάρτηση) είναι ότι είναι πάνω από 50 χρονών, ότι πειράζει τις φωτογραφίες της και ότι λέει ψέματα. Κάνετε τις πράξεις και θα το δείτε. Πριν 3 χρόνια έγραψα ότι την είδα τελευταία φορά περίπου το 2018 και τότε ήταν σίγουρα πάνω από 45. Οπότε με μια απλή μαθηματική πράξη τώρα την βγάζω πάνω από 50. Αυτό έγραψα πριν 3 χρόνια και αυτό γράφω και τώρα. Για αυτό άλλωστε δεν ξαναπήγα, επειδή μεγάλωσε πολύ και θεωρώ ότι κοροϊδεύει τον κόσμο με το να πειράζει τόσο πολύ τις φωτογραφίες της. Οι επισκέψεις μου άλλωστε σε αυτή δεν ήταν τακτικές αλλά τις έκανα σε πάνω από 10 χρόνια (δηλαδή πριν το 2018 μπορεί να είχα πάει το 2015 κτλ). Η αφέντρα για εμένα πρέπει να μη ντρέπεσαι για την εμφάνισή της, η αφέντρα δεν είναι kinder έκπληξη ώστε άλλο να περιμένεις και άλλο να βλέπεις όταν ανοίγει η πόρτα.
Πριν ένα χρόνο και κάτι έκανα session με την Vida και επειδή έπαθα πλάκα με το πρόγραμμα, τον χαρακτήρα και την εμφάνισή της γράφω θετικά για την Vida και όλοι οι μερακλήδες έχετε κολλήσει ότι συγκρίνω τις δύο αυτές αφέντρες. Καμία σχέση, η άποψη μου για την εμφάνιση και την ηλικία της ώριμης μαντάμ δεν επηρεάζεται από τη σχέση μου με την Vida. Έτσι και αλλιώς για την ηλικία της μαντάμ έγραφα πολύ πριν γνωρίσω την Vida.
Η Vida άλλωστε, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ καλύτερη και κάθε σύγκριση με άλλη αφέντρα την αδικεί. Άλλοι μπορεί να πιστεύετε το αντίθετο και είναι δικαίωμά σας. Αυτό που δεν είναι δικαίωμά σας είναι να με βρίζετε επειδή έχω αυτή την άποψη.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, για τους υπόλοιπους κολλημένους δε μπορώ να κάνω κάτι.