Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Giatros69

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
144
Πόντοι
0

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
250
Πόντοι
21
Δεν είμαι πατουσολάγνος ή δακτυλολάγνος για να αναλύω πως είναι η κάθε πατούσα και το κάθε δάκτυλο. Πατούσα και δάκτυλα τα γλύφω στο πλαίσιο της υποταγής και της ταπείνωσης, όπως για παράδειγμα έκανα στο club Nirvana όταν με έβαλε η Vida να φάω τούρτα από τα δάκτυλα και την πατούσα της (public humiliation δηλαδή).
Εμένα με καυλώνει όλο το πόδι (γάμπα, μπούτι κτλ) και για τα δικά μου γούστα τα πόδια της Vida είναι άψογα. Αν εσένα δε σου αρέσουν τα πόδια της Vida αλλά άλλων είναι δικαίωμά σου.
Χαιρομαι που θα συμφωνησουμε καπου στο οτι γενικά δεν εισαι ποδολάγνος εάν ησουν θα ηξερες ότι το εργο ξεκινάει από τα άκρα. Εάν πάλι αγαπημένο σου φετιχ ήταν η ποδολαγνεία θα ήξερες ότι τις ωραιότερες γαμπες τις εχει η Θεανω

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
125
Πόντοι
0
Χωρίς προκαταβολή θα είχα πάει ήδη αλλά δεν δέχτηκε παρόλο που τις είπα ότι μπορούμε να βρεθούμε σε μια ώρα ,είμαι βέβαιος ότι είναι fake profile και από αυτό αλλά και το ότι το profile της δημιουργήθηκε στις 30-10-24 ,σε μια αναζήτησή που έκανα σε όσα σίτε υπάρχει όλα δημιουργήθηκαν στις 30-10-24 πριν από αυτήν την ημερομηνία ήταν φάντασμα .Σχόλια και κριτικές πουθενά .
Σωστός!

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
552
Πόντοι
81
Χαιρομαι που θα συμφωνησουμε καπου στο οτι γενικά δεν εισαι ποδολάγνος εάν ησουν θα ηξερες ότι το εργο ξεκινάει από τα άκρα. Εάν πάλι αγαπημένο σου φετιχ ήταν η ποδολαγνεία θα ήξερες ότι τις ωραιότερες γαμπες τις εχει η Θεανω
Η Θεανώ έχει πράγματι πολύ ωραίες γάμπες και με χαρά τις έχω γλύψει αρκετές φορές αλλά και πάλι μου αρέσουν περισσότερο της Vida γιατί είναι πιο μακριές και καλοσχηματισμένες. Όπως έχω γράψει γούστα είναι αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom