Τελικά έχει βρεθεί κανένας?υπάρχει εμπειρία από κάποιον???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 270K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τι προσπαθει να βρει???Εχω την εντύπωση οτι ειναι η Αρτέμης η black cut οποτε μακρια εχουμε αναλύσει πολλα για αυτην αλλαζει ονόματα και προσπαθεί να βρει …
Έχεις εμπειρία μαζί της?μόνο ποδολαγνεία κάνει??αλλά δεν είσαι σίγουρος ότι είναι αυτή???Mαλακες απλα
Επειδή έχω πάει στην μπλακ μπάζο να πω πώς είναι ΑΙΣΧΟΣ. Παρακαλώ πάρα πολύ όλους τους συναδέλφους εδώ αν πραγματικά θέλετε να πετάξετε 50 ευρώ καλύτερα κάντε κάποια δωρεά σε κάποια ίδρυμα. Η γυναίκα (λέμε τώρα) δεν το έχει. Δεν το μπορεί. Και ο χώρος της είναι όντως Αγίου Δημητρίου! Μακριά!!!;
Podolagnos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Σωπα ρε μαγκες τοσο κακη ειναι? Το ψιλιαστηκα και εγω οτι θα ειναι αυτη καθως ταιριαζαν οι ηλικιες + οτι δεν υπηρχε το προφιλ Black_cat. Κριμα, ωραια φαινονται στις φωτογραφιες..
Ε οχι και Σαλονικιά η Vida χαλάρωσεΕγώ από σήμερα περιμένω πότε θα ξανάρθει η Dama Vida στην Αθήνα, με τσάκισε χθες η Θεσσαλονικιά.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Στη Θεσσαλονίκη μεγάλωσε η Vida και εκεί είναι και η βάση της.Ε οχι και Σαλονικιά η Vida χαλάρωσε
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
α κατουρα πιο διπλα που ειναι η πιο ομορφη ,λες και δεν πηγαμε και δεν ξερουμε το skeletor που πληρωνει αβερτα διαφημίσεις μπας και προσελκυσει κανενα νεογνοΈχετε την πιο όμορφη και σκληρή αφέντρα ρε καρντάσια. Την έχω καψουρευτεί αυτή την Vida.
Υ.Γ.: Παρακαλώ όχι σχόλια για τα κιλά μου χαχαχαχαχαχα
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Θα το κάνω, απλά στείλε μου μια φωτογραφία σου για να έχω στόχο όταν κατουράω.α κατουρα πιο διπλα που ειναι η πιο ομορφη ,λες και δεν πηγαμε και δεν ξερουμε το skeletor που πληρωνει αβερτα διαφημίσεις μπας και προσελκυσει κανενα νεογνο
ξαναδιαβασε ,δεν μιλησα για σενα σιχαμαΘα το κάνω, απλά στείλε μου μια φωτογραφία σου για να έχω στόχο όταν κατουράω.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό.ξαναδιαβασε ,δεν μιλησα για σενα σιχαμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17