Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Όχι πλάσμα μου δεν κάνω με bull sessions...Γνωρίζει κανείς εάν κανεί session με bull
Καλημέρα σε όλους...
Όχι πλάσμα μου δεν κάνω με bull sessions...Γνωρίζει κανείς εάν κανεί session με bull
Πάντα υπάκουοι στην κύριαΑπό την Τετάρτη 12/6 θα έχετε την ευκαιρία να με λατρέψετε στην Πάτρα..
Θεάρα, Dark Chamber, αλυσίδες και στο βάθος οι δονητές της.... Δεν θυμάμαι να έκλεισα ποτέ πόδι εκεί μέσα.Από την Τετάρτη 12/6 θα έχετε την ευκαιρία να με λατρέψετε στην Πάτρα..
Καλημερα φιλε μου ...Θεάρα, Dark Chamber, αλυσίδες και στο βάθος οι δονητές της.... Δεν θυμάμαι να έκλεισα ποτέ πόδι εκεί μέσα.
Φανταστική φώτο. Καλή διασκέδαση στην Πάτρα.
Καλημερα ιέρεια μου ...Καλημέρα πλάσματα μου
Επειδή μου στέλνετε και με ρωτάτε για τις ημερομηνίες που θα βρίσκομαι Αθήνα...
Θα μπορείτε να με βρείτε τα σαββατοκύριακα, ή με προκαθορισμένο ραντεβού...
*Τις παρακάτω ημερομηνίες θα με βρείτε σε κάποιο πόστο στα festival.
4-7 Ιουλίου bee trip festival
27-1 Αυγούστου free earth fest
3-8 Σεπτεμβρίου Magna festival
Καλημέρα φίλε μου. Δεν έχει να κάνει με την τύχη για να βρεθείς με την Αφέντρα Ίσιδα αλλά από την θέληση που έχεις να την συναντήσεις. Όσο πιο πολύ σου έχει γαμήσει τον εγκέφαλο με την φάση της.... Τόσο πιο εύκολα βρίσκεις τρόπους και την συναντάς.Καλημερα φιλε μου ...
ποσο τυχερος εισαι που εζησες αυτη την εμπειρια
Το πιο τέλειο πόδι
Εχω παει στο free earth festival στην ασπροβαλτα αν ειναι αυτο που νομιζω. Τρομερη εμπειριαΚαλημέρα πλάσματα μου
Επειδή μου στέλνετε και με ρωτάτε για τις ημερομηνίες που θα βρίσκομαι Αθήνα...
Θα μπορείτε να με βρείτε τα σαββατοκύριακα, ή με προκαθορισμένο ραντεβού...
*Τις παρακάτω ημερομηνίες θα με βρείτε σε κάποιο πόστο στα festival.
4-7 Ιουλίου bee trip festival
27-1 Αυγούστου free earth fest
3-8 Σεπτεμβρίου Magna festival
Για τα σεσσιον σίγουρα.Ο μαστερ ειναι αυτος που μου ειπατε στο σοου τις προαλλες? Θα συνεργαζεσεστε και σε σεσσιον ή θα ειναι στα σοου?
Οτι και να γράψουμε καλό θα είναι για αυτό το αμάλγαμα τέχνης και σουρεαλισμού και ώσμωση πνευματικής φτώχειας και μιζερου αλτρουισμούΚαλημερα καλη εβδομαδα σε ολους μας ..... Λιγα λογια απο εμενα για την Κυρια Ισιδα
Μια γυναίκα της οποίας οι χυμοί του έρωτα μπορούν να παρομοιαστούν με τον ιστό αράχνης. Τόσο δυνατός και τόσο μεγάλος αναλογικά, που και ο ισχυρότερος άντρας δεν μπορεί να βρει το κουράγιο να φύγει μακριά της. Σαν συλλαμβάνει στη δική της καστανή βοστρυχοειδή φυλακή κάθε άντρα που την αγγίζει, τον κρατά εγκλωβισμένο στο αισθησιακό δίχτυ της για την δική της απόλαυση μέχρι να απορροφήσει όλες τις δυνάμεις του και να του επιτρέψει αποκαμωμένος να κοιμηθεί ....