Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
Μα καλα εχετε ενεργεια αλλα ότι θα ερθετε απο Λσρισα Αθηνα για την αλλη σας δουλεια και θα πατε παλι Λαρισα με ξεπερναει. Εννοειται θα ειμαι κσι παλι παρων
Κι εμένα με ξεπερνάει αυτό αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Υπάρχει και το κομμάτι της φιλίας που σέβομαι, εκτός το επαγγελματικο..Μα καλα εχετε ενεργεια αλλα ότι θα ερθετε απο Λσρισα Αθηνα για την αλλη σας δουλεια και θα πατε παλι Λαρισα με ξεπερναει. Εννοειται θα ειμαι κσι παλι παρων
Συγγνώμη Κυρία. Δεν ήθελα να φανώ αγενής. Δεν θα επαναληφθεί. Έχετε δίκιο θα είμαι πιο προσεκτικός την άλλη φορά.Καλημέρα σύμπαν....
Γι'αυτό είπα κλείστε νωρίς, διότι είναι γεμάτο το πρόγραμμα.
φιλε μου ποσο τυχερος εισαιΣυγγνώμη Κυρία. Δεν ήθελα να φανώ αγενής. Δεν θα επαναληφθεί. Έχετε δίκιο θα είμαι πιο προσεκτικός την άλλη φοράφ
Αν ήμουν τυχερός και ξύπνιος θα είχα κλείσει στο καπάκι και δεύτερο σέσσιον. Την πατήσα σαν αρχάριος λες και δεν ήξερα! Τέσπα...φιλε μου ποσο τυχερος εισαι
εγω που δεν καταφερα καθολου ??? τι να πωΑν ήμουν τυχερός και ξύπνιος θα είχα κλείσει στο καπάκι και δεύτερο σέσσιον. Την πατήσα σαν αρχάριος λες και δεν ήξερα! Τέσπα...
Τι να πεις..; Τα χάλια σου και εσύεγω που δεν καταφερα καθολου ??? τι να πω
ΚαλημέραΚαλημέρα απο την όμορφη Θεσσαλονίκη.
Σας ευχαριστώ πλάσματα μου....
Εκεί στην Λάρισα είστε έτοιμοι?
Για ουρολαγνεία; Τι λες τώρα...Περιμένω πως και πως να την θέα να γυρίσει μπας και κοινωνήσω
Γνωρίζει κανείς εάν κανεί session με bull
Ποσο είναι η αναμονή;Τι να πει κανείς για αυτά τα πόδια η αναμονή γίνεται όλο και χειρότερη για να βρεθεις από κάτω