Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Tι σαχλαμάρες γράφεις ρε φίλε; To "άμα δεν περάσουμε και οι δύο καλά δε δέχομαι πληρωμή" είναι της ίδιας αξίας με το "θα σε αγαπώ για πάντα"… και μετά στην μοιρασιά του διαζυγίου μιλάν τα δικαστήρια.

Και κακώς σχολίασε με αυτή την ατάκα αυτό που είχα γράψει απαντώντας στον kostasath, ότι ο πελάτης θα έπρεπε να περιμένει να φανεί αυτή αντάξια των προσδοκιών η σεξεργάτρια και όχι το αντίθετο. Δεν θα αλλάξουμε τους νόμους της αγοράς.
Ο καθένας στο κεφάλι του έχει διαφορετικο κενό χώρο έτσι κ αλλιώς....
Καλημέρα

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Δεύτερη φορά συνάντηση με την Κυρία Ισιδα χτες. Έχω σκουπίσει ήδη μια φορά το σπίτι και ακομη βρίσκω κερια παντου. Για μια ακομη φορά, εξαιρετική
Καλημερες όμορφες ....

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Για πολλούς από εμάς η Κυρία Ίσιδα δεν είναι μια απλή σεξεργάτρια (όπως αναφέρθηκε) αλλά η Αφέντρα που μας έκανε δούμε το BDSM με άλλη σκοπιά. Οπότε τα σεσσιον μαζι της δεν είναι μόνο μια απλή οικονομική συναλλαγή αλλά μια σημαντικότερη εμπειρία.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Για πολλούς από εμάς η Κυρία Ίσιδα δεν είναι μια απλή σεξεργάτρια (όπως αναφέρθηκε) αλλά η Αφέντρα που μας έκανε δούμε το BDSM με άλλη σκοπιά. Οπότε τα σεσσιον μαζι της δεν είναι μόνο μια απλή οικονομική συναλλαγή αλλά μια σημαντικότερη εμπειρία.
Καλημέρα γλυκό μου.

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Tι σαχλαμάρες γράφεις ρε φίλε; To "άμα δεν περάσουμε και οι δύο καλά δε δέχομαι πληρωμή" είναι της ίδιας αξίας με το "θα σε αγαπώ για πάντα"… και μετά στην μοιρασιά του διαζυγίου μιλάν τα δικαστήρια.

Και κακώς σχολίασε με αυτή την ατάκα αυτό που είχα γράψει απαντώντας στον kostasath, ότι ο πελάτης θα έπρεπε να περιμένει να φανεί αυτή αντάξια των προσδοκιών η σεξεργάτρια και όχι το αντίθετο. Δεν θα αλλάξουμε τους νόμους της αγοράς.
Φίλε δεν έχεις δικιο. Εννοείται ότι το βασικό προσόν κάθε επαγγελματία ειναι το πόσο καλα κάνει τη δουλεια του(άρα στη συγκεκριμένη περιπτωση το ποσο καλα σε κάνει να νιώσεις και να το ευχαριστηθείς) και αυτό ειναι που καθορίζει και την τιμή του στην αγορά. Απο εκεί και πέρα ονως, η ανάληψη της ευθύνης τις φορές που δεν τα καταφέρνει να ανταπεξέλθει 100% σε αυτό που προσφέρει, μέσω της μη χρέωσης, αν και θα έπρεπε να ειναι σχεδόν αυτονόητο, επειδή δε συμβαίνει συχνα, σαφώς και αποτελεί σωστή συμπεριφορά.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665

Τύπε, βγήκε η Ίσιδα και είπε δημόσια ότι αν δεν περάσει ο άλλος καλά δεν πληρώνεται κι εσύ πας και λες τι ακριβώς περί δικαστηρίων και λοιπών πραγμάτων; Ότι λέει αναλήθιες; Εάν ναι, περιμένουμε να μας πεις εσύ σκηνικό που έγινε και ήταν αναληθής στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δήλωση η Ίσιδα, και να έχεις και αποδείξεις, ειδάλλως για βαλτό σε θεωρώ που θέλεις να κακολογήσεις. Και για να λέμε λίγο τα αυτονόητα, όταν ένας επαγγελματίας ανεξαρτήτου είδους και χώρου επαγγελματικού, σου λέει ότι αν δε σε ικανοποιήσουν οι υπηρεσίες μου δε σε χρεώνω, ε, μου προσφέρει μια άλλη εγγύηση προσωπικά.

Κι επειδή έχουν γνώση οι φύλακες, για πες μας εσύ μία εμπειρία σου από ή με γυναίκα κυρίαρχο, ή και γενικότερα ιερόδουλη, γιατί μόνο γενικολογίες σε έχω δει να γράφεις, περί ακριβών διπλών παιχνιδιών κλπ. και καμία, μα ΚΑΜΙΑ ενημέρωση. Τουλάχιστον τύπε εγώ βγαίνω δημόσια και λέω πήγα με την τάδε, έσκασα τόσα, και πέρασα καλά, ή κράζω αντίστοιχα εργαζόμενες όταν μας θεωρούν κορόιδα, αλλά πάντοτε ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ, δεν πετάω γενικολογίες έτσι δεξιά κι αριστερά.

Όσο για την Ίσιδα, εγώ το είπα, έχω παίξει μαζί της ως Κυρίαρχος, σε πάρτυ που οργανώσαμε και που πληρώσαμε και οι δύο, οπότε μόνο σε αυτό μπορώ να εκφέρω άποψη για τις τεχνικές της. Για την προσωπικότητά της, δεν μπορώ να πω, έχει ξηγηθεί σπαθί, τουλάχιστον απέναντί μου, και απέναντι σε άλλους φίλους και γνωστούς που έχω στο χώρο, που είναι εξίσου παλιοί, ή και παλαιότεροι.

Για τον δε επαγγελματισμό της δεν έχω να πω τίποτα, η Ίσιδα για να μην κρεμάσει την Erotic Art και το BDSM Area ξέρω ότι πήγαινε με στραμπουληγμένο πόδι τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή και τη Δευτέρα, και δεν έβαλε τον κώλο της κάτω. Μπροστά ήμουν το Σάββατο και την παρακαλούσαμε 3 άτομα να κάτσει να το ξεκουράσει, αλλά εκεί να βγάλει δουλειά η Ίσιδα, σε αντίθεση με άλλες που μοστράρανε τα ονόματά τους σε αφίσες και ΟΥΔΕΠΟΤΕ πατήσανε στο χώρο να κάνουν παιχνίδι και να μιλήσουν με τον κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση:

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Παιδιά είμαι έτοιμος για το πρώτο session με την Αφέντα Ίσιδα Καρρά. Δεν έχω και τεράστια εμπειρία αλλά τα σχόλιά σας και οι φωτογραφίες της με έπεισαν αμέσως. Σας ευχαριστώ ! Ελπίζω να φανώ αντάξιος τουλάχιστον των ελάχιστων προσδοκιών της! Προτείνετε μία ή δύο ώρες;

Τύπε, βγήκε η Ίσιδα και είπε δημόσια ότι αν δεν περάσει ο άλλος καλά δεν πληρώνεται κι εσύ πας και λες τι ακριβώς περί δικαστηρίων και λοιπών πραγμάτων; Ότι λέει αναλήθιες; Εάν ναι, περιμένουμε να μας πεις εσύ σκηνικό που έγινε και ήταν αναληθής στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δήλωση η Ίσιδα, και να έχεις και αποδείξεις, ειδάλλως για βαλτό σε θεωρώ που θέλεις να κακολογήσεις. Και για να λέμε λίγο τα αυτονόητα, όταν ένας επαγγελματίας ανεξαρτήτου είδους και χώρου επαγγελματικού, σου λέει ότι αν δε σε ικανοποιήσουν οι υπηρεσίες μου δε σε χρεώνω, ε, μου προσφέρει μια άλλη εγγύηση προσωπικά.

Κι επειδή έχουν γνώση οι φύλακες, για πες μας εσύ μία εμπειρία σου από ή με γυναίκα κυρίαρχο, γιατί μόνο γενικολογίες σε έχω δει να γράφεις, περί ακριβών διπλών παιχνιδιών κλπ. και καμία, μα ΚΑΜΙΑ ενημέρωση. Τουλάχιστον τύπε εγώ βγαίνω δημόσια και λέω πήγα με την τάδε, έσκασα τόσα, και πέρασα καλά, ή κράζω αντίστοιχα εργαζόμενες όταν μας θεωρούν κορόιδα, αλλά πάντοτε ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ, δεν πετάω γενικολογίες έτσι δεξιά κι αριστερά.

Όσο για την Ίσιδα, εγώ το είπα, έχω παίξει μαζί της ως Κυρίαρχος, σε πάρτυ που οργανώσαμε και που πληρώσαμε και οι δύο, οπότε μόνο σε αυτό μπορώ να εκφέρω άποψη για τις τεχνικές της. Για την προσωπικότητά της, δεν μπορώ να πω, έχει ξηγηθεί σπαθί, τουλάχιστον απέναντί μου, και απέναντι σε άλλους φίλους και γνωστούς που έχω στο χώρο, που είναι εξίσου παλιοί, ή και παλαιότεροι.

Για τον δε επαγγελματισμό της δεν έχω να πω τίποτα, η Ίσιδα για να μην κρεμάσει την Erotic Art και το BDSM Area ξέρω ότι πήγαινε με στραμπουληγμένο πόδι τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή και τη Δευτέρα, και δεν έβαλε τον κώλο της κάτω. Μπροστά ήμουν το Σάββατο και την παρακαλούσαμε 3 άτομα να κάτσει να το ξεκουράσει, αλλά εκεί να βγάλει δουλειά η Ίσιδα, σε αντίθεση με άλλες που μοστράρανε τα ονόματά τους σε αφίσες και ΟΥΔΕΠΟΤΕ πατήσανε στο χώρο να κάνουν παιχνίδι και να μιλήσουν με τον κόσμο.
Να πω και γω οτι στα γενεθλια της που εκανε δωρο σεσιον ειμαι ενας απο αυτους που κερδισανε και το κανε εντελως δωρεαν...Και μαλιστα περασα και πολυ καλα και ηταν και πολυ σωστη σε ολα της.

teflar

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
0
Να συμπληρώσω και γω οτι στα γενεθλια της που εκανε δωρο σεσιον ειμαι ο δευτερος απο αυτους που κερδισανε και το κανε εντελως δωρεαν...Και μαλιστα περασα και πολυ καλα και ηταν και πολυ σωστη σε ολα της.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Ρε πούστη μου άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Μας κακοφαίνεται όταν πληρώνουμε, μας κακοφαίνεται πλέον και όταν δεν πληρώνουμε, και αντί να το εκτιμήσουμε, αντ' αυτού ειρωνεύομαστε και αμφισβητούμε. Την Ίσιδα δεν την έχω γνωρίζει προσωπικά, αλλά απο την παρουσία της εδώ και της φωτός που έχω δει, μου φαίνεται ωραίος άνθρωπος. Είναι όμορφη, petite, επικοινωνιακή, ο τύπος γυναίκας που μ'αρέσει. Επίσης δεν φαίνεται ότι είναι το θηλυκό που θα βρεί τον αχίλλιειο τένοντα της ανωμαλίας του καθενός ως ευκαιρία να τον γδάρει. Απο τις αναρτήσεις της φαίνεται να βάζει τα χρήματα σε δεύτερη μοιρα σε σχέση με άλλα που την ενδιαφέρουν. Το αυτό επιβεβαιώνουν και οι συναγωνιστές που είχαν την τύχη να την συναντήσουν.

Στις δεκαετίες των ανώμαλων αναζητήσεων μου, έψαχνα για μια γυναίκα ακριβώς όπως αυτή. Μια γυναίκα που δεν θα έβαζε πρώτα τα χρήματα, όχι γιατι δεν τα είχα ή γιατί τα τσιγγουνευόμουν, αλλά πρωτίστως γιατί ήθελα να είναι αυθεντική σε αυτό που πρεσβεύει. Ηθελα στο φαντασιακό μου να γουστάρει τη φάση, να γουστάρει εμένα να βιώσω κάτι orginal. Γνώρισα πολλές, άλλες καλές, άλλες μέτριες, άλλες απαράδεκτες, αλλά και οι καλές, απλά έκαναν καλά την δουλειά τους. Μόνο στην Έρικα βρήκα τελικά το μικρόβιο της ανωμαλίας που είχα κι εγώ. Και η Ερικα ίσως όχι τυχαία εκτιμά την Ισιδα. Αν ήμουν νεώτερος θα έτρεχα να την γνωρίσω, τώρα που μεγάλωσα κάπως αυτή η πλευρά μου η λανθάνουσα μάλλον ανήκει στο παρελθόν. Η μόνη που μου βγάζει κάποια ψήγματα αυτού του εαυτού, είναι η Ερικα.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Ρε πούστη μου άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Μας κακοφαίνεται όταν πληρώνουμε, μας κακοφαίνεται πλέον και όταν δεν πληρώνουμε, και αντί να το εκτιμήσουμε, αντ' αυτού ειρωνεύομαστε και αμφισβητούμε. Την Ίσιδα δεν την έχω γνωρίζει προσωπικά, αλλά απο την παρουσία της εδώ και της φωτός που έχω δει, μου φαίνεται ωραίος άνθρωπος. Είναι όμορφη, petite, επικοινωνιακή, ο τύπος γυναίκας που μ'αρέσει. Επίσης δεν φαίνεται ότι είναι το θηλυκό που θα βρεί τον αχίλλιειο τένοντα της ανωμαλίας του καθενός ως ευκαιρία να τον γδάρει. Απο τις αναρτήσεις της φαίνεται να βάζει τα χρήματα σε δεύτερη μοιρα σε σχέση με άλλα που την ενδιαφέρουν. Το αυτό επιβεβαιώνουν και οι συναγωνιστές που είχαν την τύχη να την συναντήσουν.

Στις δεκαετίες των ανώμαλων αναζητήσεων μου, έψαχνα για μια γυναίκα ακριβώς όπως αυτή. Μια γυναίκα που δεν θα έβαζε πρώτα τα χρήματα, όχι γιατι δεν τα είχα ή γιατί τα τσιγγουνευόμουν, αλλά πρωτίστως γιατί ήθελα να είναι αυθεντική σε αυτό που πρεσβεύει. Ηθελα στο φαντασιακό μου να γουστάρει τη φάση, να γουστάρει εμένα να βιώσω κάτι orginal. Γνώρισα πολλές, άλλες καλές, άλλες μέτριες, άλλες απαράδεκτες, αλλά και οι καλές, απλά έκαναν καλά την δουλειά τους. Μόνο στην Έρικα βρήκα τελικά το μικρόβιο της ανωμαλίας που είχα κι εγώ. Και η Ερικα ίσως όχι τυχαία εκτιμά την Ισιδα. Αν ήμουν νεώτερος θα έτρεχα να την γνωρίσω, τώρα που μεγάλωσα κάπως αυτή η πλευρά μου η λανθάνουσα μάλλον ανήκει στο παρελθόν. Η μόνη που μου βγάζει κάποια ψήγματα αυτού του εαυτού, είναι η Ερικα.
Αγαπητέ μου εμένα τα καλά λόγια για την Ίσιδα φτάσανε από τη Δέσποινα, την οποία γνωρίζω 20 χρόνια τώρα σαν άνθρωπο, και ξέρει όπως και ξέρω ότι εκτιμώ την άποψή της για τους ανθρώπους τους οποίους γνωρίζει. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος που γνωρίζω 20 χρόνια, μου λέει καλά λόγια για έναν συνάδερφό του, ε, διάολε, κάτι θα κάνει καλά.

Προσωπικά αυτό που ξέρω είναι αυτό που μου έχει βγάλει, είναι αυθεντική, άνθρωπος, και με μεγάλη καρδιά, που νοιάζεται για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της, και που έχει πολλά να προσφέρει και να δώσει.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Στην erotika την πρώτη μέρα την Παρασκευή ειμουν Αθήνα και ειμουν σε κάποια φάση στην BDSM arena . Πολύ καλός φίλος μου σύστησε την Ίσιδα.Αυτο που ειδα .. χαμόγελο ειδιαιτερα επικοινωνιακή και γουστάρει αυτό που κάνει.

Carlitos feet lover

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Πώς μπορώ να ενημερωθώ χωρίς να σας τρωω τον χρόνο στο τηλ κυρία μου;

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.