Είσαι λίγο χαζούλα έτσι; Χολή είναι να πρέπει αυτός που πληρώνει να έχει κάποιες προσδοκίες/απαιτήσεις από αυτόν που πληρώνεται!!!! Καλό ρε, πλάκα έχεις!!!!!
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, όταν σου λέει η άλλη ότι άμα δεν περάσουμε και οι δύο καλά δε δέχεται πληρωμή, αυτό σημαίνει ότι κουβαλά πολλά κιλά αρχίδια πάνω της. Και αυτό στο λέω όχι ως πελάτης της Ίσιδας, γιατί είμαι αποκλειστικά Κυρίαρχος, αλλά ως πελάτης γενικότερα στο χώρο του αγοραίου έρωτα. Δεν το έχω συναντήσει σε καμία εκδιδόμενη από αυτές που έχω συναντήσει από κοντά πέραν της Ίσιδας.
Και για να μην υπάρχουν υπόνοιες, την Ίσιδα τη γνώρισα στην κυριολεξία όταν ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη το Μάιο, ούτε την ήξερα, ούτε τη γνώριζα πριν. Για του λόγου το αληθές, το μόνο play ουσιαστικά που έχω κάνει με την
@Isida kara ήταν το πάρτυ γενεθλίων της και το πάρτυ της ονομαστικής μου εορτής, στο οποίο η Ίσιδα όχι μόνο δεν πήρε ούτε ένα σεντ, αντίθετα, μοιράσαμε τα έξοδα στη μέση και περάσαμε σούπερ.
Επίσης, έχει τύχει να την ακούσω να συζητά για συνεδρίες, τις οποίες αρνήθηκε λόγω μη συμβατότητας των θέλω του καθενός, ως εκ τούτου, δεν μπορώ να πω ότι κοιτά με γνώμονα το κέρδος, σε αντίθεση με διάφορες άλλες που το παίζουν αφέντρες και όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν για να βγάζουν κανένα ευρώ όταν μόνο αφέντρες δεν είναι.
Τέλος, όταν μια πολύ καλή και παλιά μου φίλη του χώρου, την οποία εμπιστεύομαι πολύ σε θέματα ανθρώπων, γυρνάει και μου λέει ότι είναι πολύ καλό παιδί, ε οκ, δεν έχω να πω κάτι άλλο.