Απίστευτη Θεά!!!Η @Isida kara ετοιμάστηκε, τα τρίγωνα φτάσανε, και 10 τυχεροί θα μετρήσουν 50 έκαστος για να φάνε ένα τρίγωνο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 387K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάτι θα σκεφτεί η @Isida karaΑν έρθουμε αφού έχουν τελειώσει τα τρίγωνα, τι κερδίζουμε εκτός απο τις 50;
κριμα να κρυβει το μαλλι μια τοσο υπεροχη σαδιστικη φατσα...Η @Isida kara ετοιμάστηκε, τα τρίγωνα φτάσανε, και 10 τυχεροί θα μετρήσουν 50 έκαστος για να φάνε ένα τρίγωνο
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα σε όλους....
Να έχουμε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο.
Σας περιμένουμε και σήμερα λοιπόν ....
Eroticart
Dark chamber
Isida Karra
Eroticart
Dark chamber
Isida Karra
Μόνο για σας θα έρθουμε !!!!Καλημέρα σε όλους....
Eroticart
Dark chamber
Isida Karra
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Yπαρχει περιπτωση να εχουμε φωτο της σκλαβας της Κυριας Ισιδωρας?
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Σύντομα θα γίνει η φωτογράφιση. Λίγο υπομονή.
Όσοι την γνώρισαν στην έκθεση κατάλαβαν ότι είναι σπάνιο πλάσμα, γενικά και ειδικά.... θα είναι και αύριο ,για όσους ενδιαφέρονται να την γνωρίσουν από κοντά.
Όσοι την γνώρισαν στην έκθεση κατάλαβαν ότι είναι σπάνιο πλάσμα, γενικά και ειδικά.... θα είναι και αύριο ,για όσους ενδιαφέρονται να την γνωρίσουν από κοντά.
Μπορούμε να την γνωρίσουμε και από κοντά σε συνάντηση μαζί σας?Σύντομα θα γίνει η φωτογράφιση. Λίγο υπομονή.
Jxt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 480
- Πόντοι
- 281
Σύντομα θα γίνει η φωτογράφιση. Λίγο υπομονή.
Το θα γίνει φωτογράφηση ακούγεται σαν το ""περιμένετε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες.¨"'
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Ναι εννοείταιΜπορούμε να την γνωρίσουμε και από κοντά σε συνάντηση μαζί σας?
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Δεν είμαι από αυτές που τους αρέσει η ιδιαίτερη επεξεργασία....Το θα γίνει φωτογράφηση ακούγεται σαν το ""περιμένετε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες.¨"'
Το έχουμε καταλάβει και θέλω να πω ότι οι φωτό σας σας αδικούν!!!! Είστε απίστευτο πλάσμα από κοντά και αυτό το βλέμμα.....Δεν είμαι από αυτές που τους αρέσει η ιδιαίτερη επεξεργασία....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Για όσους δεν έχουν καταλάβει, θα πρέπει να μάθουν ότι τις γλάστρες τις έχω για το μπαλκόνι μου.Το έχουμε καταλάβει και θέλω να πω ότι οι φωτό σας σας αδικούν!!!! Είστε απίστευτο πλάσμα από κοντά και αυτό το βλέμμα.....
Και όσες γλάστρες και να μου φέρουν εγώ σκλάβους θέλω..
ή το XS ή το XXL για μένα είναι απλά νούμερα. Η ουσία είναι αλλού....
Όνειρα μέλι λοιπόν ...
Καλό βράδυ σε όλους...
Ονειρα γλυκά!!!Για όσους δεν έχουν καταλάβει, θα πρέπει να μάθουν ότι τις γλάστρες τις έχω για το μπαλκόνι μου.
Και όσες γλάστρες και να μου φέρουν εγώ σκλάβους θέλω..
ή το XS ή το XXL για μένα είναι απλά νούμερα. Η ουσία είναι αλλού....
Όνειρα μέλι λοιπόν ...
Καλό βράδυ σε όλους...
Όντως σπάνιο πλάσμα! Καλημέρα!Σύντομα θα γίνει η φωτογράφιση. Λίγο υπομονή.
Παιδιά είμαι έτοιμος για το πρώτο session με την Αφέντα Ίσιδα Καρρά. Δεν έχω και τεράστια εμπειρία αλλά τα σχόλιά σας και οι φωτογραφίες της με έπεισαν αμέσως. Σας ευχαριστώ ! Ελπίζω να φανώ αντάξιος τουλάχιστον των ελάχιστων προσδοκιών της! Προτείνετε μία ή δύο ώρες;
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλησπέρα.Παιδιά είμαι έτοιμος για το πρώτο session με την Αφέντα Ίσιδα Καρρά. Δεν έχω και τεράστια εμπειρία αλλά τα σχόλιά σας και οι φωτογραφίες της με έπεισαν αμέσως. Σας ευχαριστώ ! Ελπίζω να φανώ αντάξιος τουλάχιστον των ελάχιστων προσδοκιών της! Προτείνετε μία ή δύο ώρες;
Προτείνω 1 ώρα για πρώτη φορά να κλείσει όποιος ενδιαφέρεται...να με γνωρίσει και μετά κάνουμε και 2ημερο....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να έρθω στην Κρήτη μέχρι Σεπτέμβριο.Κυρία κανονίστε να έρθετε και Χανια…. Θα χαρούμε να σας υπηρετήσουμε
Υπάρχει πρόβλημα με την διαθεσιμότητα στα διαμερίσματα.