Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Angeleyes

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα μόρτες! Σήμερα είχα την πρώτη συνάντησή μου με την κυρία Ίσιδα. Εμφανισιακά είναι μια σέξι κοντή καυλιάρα γκόμενα, με πολλά τατουάζ και ένα βλέμμα που πετάει φλόγες. Βγάζει κάτι αλήτικο, επαναστατικό και ακραία σαδιστικό ταυτόχρονα. Από όσες αφέντρες έχω δοκιμάσει θεωρώ ότι έχει το πιο έμφυτο σαδιστικό στυλ και την πιο αχαλίνωτη φαντασία στο παιχνίδι. Έχει κάτι που έτσι και κλειδώσει η χημεία, εθίζεσαι δίχως να το πάρεις χαμπάρι. Δεν έχουν περάσει λίγες ώρες και νιώθω ήδη να θέλω πάλι.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Καλησπέρα μόρτες! Σήμερα είχα την πρώτη συνάντησή μου με την κυρία Ίσιδα. Εμφανισιακά είναι μια σέξι κοντή καυλιάρα γκόμενα, με πολλά τατουάζ και ένα βλέμμα που πετάει φλόγες. Βγάζει κάτι αλήτικο, επαναστατικό και ακραία σαδιστικό ταυτόχρονα. Από όσες αφέντρες έχω δοκιμάσει θεωρώ ότι έχει το πιο έμφυτο σαδιστικό στυλ και την πιο αχαλίνωτη φαντασία στο παιχνίδι. Έχει κάτι που έτσι και κλειδώσει η χημεία, εθίζεσαι δίχως να το πάρεις χαμπάρι. Δεν έχουν περάσει λίγες ώρες και νιώθω ήδη να θέλω πάλι.
Δώσε πόνο κοντή αφού ξεδιπλωσεις ..... πέρασα υπέροχα..... καλό βράδυ

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Για να μην γίνονται παρεξηγήσεις....

Η σκλάβα μου ΔΕΝ είναι μια που κυκλοφορεί αδύνατο κόκκαλο και δεν ξέρει από bdsm

Ρια το όνομα της σκλαβας μου.....
Ψηλή, γεματουλα, με τρελές αντοχές και δέχεται τα πάντα...
Όταν δειτε το πόσο γουστάρει αυτό που κάνει, θα καταλάβετε οτι είναι η σκλάβα που μου αρμόζει ως πραγματική σαδιστρια.

* Σύντομα φωτογραφίες

** Θα είναι μαζι μας στην έκθεση eroticart 9-12 στο παλιό αμαξοστάσιο στο Γκάζι

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Αγόρια της παρέας..... καλημέρα μας

Για όσους ήδη με γνωρίζουν, θα ξέρουν πως δεν με απασχολεί το σώμα κανενός. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τους προσωπικούς μου σκλάβους.

Όταν λοιπόν έχω επιλέξει εδώ στην Ελλάδα την συγκεκριμένη κοπέλα για σκλάβα μου, αυτό σημαίνει πως πρώτο και βασικό κριτήριο είναι ο άνθρωπος, δεύτερο είναι οι αντοχές.
Η εμφάνιση δεν με απασχολεί καθόλου, ειδικά οταν δεν τα έχει κλέψει τα κιλά της.

Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν να γνωρίσει πραγματική σκλάβα τότε σίγουρα έχω αυτό που ψάχνει. Όχι δεν είναι μοντέλο, αλλά έχει πολύ γλυκό πρόσωπο και οι αντοχές τις είναι αυτό που θέλω.

Ευχαριστώ πολύ.

Τελευταία τροποποίηση:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Λίγες μέρες έμειναν για την έκθεση που όλοι περιμένουμε.....

Eroticart...
9-12 Ιουνίου παλιό αμαξοστάσιο γκάζι.

Θα σας περιμένω λοιπόν , για τρελό παιχνίδι....

Eroticart
Dark Chamber
Isida Karra

Τελευταία τροποποίηση:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Dark Chamber (1).jpg
Επειδή κάποιοι ρωτάτε εμένα για την Νέμεσις.

Δεν θα είναι μαζί μας στην έκθεση ούτε μετά .

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

• Like
Αντιδράσεις: teflar

LEOPOLDOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
20
Πόντοι
0
Αγόρια της παρέας..... καλημέρα μας

Για όσους ήδη με γνωρίζουν, θα ξέρουν πως δεν με απασχολεί το σώμα κανενός. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τους προσωπικούς μου σκλάβους.

Όταν λοιπόν έχω επιλέξει εδώ στην Ελλάδα την συγκεκριμένη κοπέλα για σκλάβα μου, αυτό σημαίνει πως πρώτο και βασικό κριτήριο είναι ο άνθρωπος, δεύτερο είναι οι αντοχές.
Η εμφάνιση δεν με απασχολεί καθόλου, ειδικά οταν δεν τα έχει κλέψει τα κιλά της.

Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν να γνωρίσει πραγματική σκλάβα τότε σίγουρα έχω αυτό που ψάχνει. Όχι δεν είναι μοντέλο, αλλά έχει πολύ γλυκό πρόσωπο και οι αντοχές τις είναι αυτό που θέλω.

Ευχαριστώ πολύ.
Επιτέλους μια σωστή τοποθέτηση. Συγχαρητήρια Κυρία @Isida kara !

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Συνάντηση χτες με την Κα Ισιδα. Καταπληκτική εμπειρία. Στα συν η εφευρετικότητα, το βαρύ χέρι, παρόλο που ειναι μικροσκοπικο, ένα υπέροχο tease and denial, η επιδεξιότητα με το κερί και τέλος, το γεγονός ότι καταφέρνει να συμπεριφέρεται σαδιστικά απολαμβάνοντας εμφανώς αυτό που κάνει, ενώ ταυτόχρονα σέβεται. Στα πλην, ότι κάποια στιγμή έπρεπε να πάμε για ύπνο. Συστήνεται ανεπιφύλακτα

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Συνάντηση χτες με την Κα Ισιδα. Καταπληκτική εμπειρία. Στα συν η εφευρετικότητα, το βαρύ χέρι, παρόλο που ειναι μικροσκοπικο, ένα υπέροχο tease and denial, η επιδεξιότητα με το κερί και τέλος, το γεγονός ότι καταφέρνει να συμπεριφέρεται σαδιστικά απολαμβάνοντας εμφανώς αυτό που κάνει, ενώ ταυτόχρονα σέβεται. Στα πλην, ότι κάποια στιγμή έπρεπε να πάμε για ύπνο. Συστήνεται ανεπιφύλακτα
Γρήγορα κοιμάσαι τελικά....

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
EROTICART
9-12 Ιουνίου στο παλιό αμαξοστάσιο στο Γκάζι.

Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά , ακόμη και να παίξουμε μαζί για όσους ενδιαφέρονται .

Θα είμαι εκεί κάθε μέρα
απο το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, για την ενημέρωση σχετικα με τον χώρο, βιντεος, prive events , διαγωνισμούς.... και πολύ παιχνίδι.

Dark chamber

Dark Chamber Dungeon (flyer - no names).jpg

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
EROTICART

Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά , ακόμη και να παίξουμε μαζί για όσους ενδιαφέρονται .

Θα είμαι εκεί κάθε μέρα
απο το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, για την ενημέρωση σχετικα με τον χώρο, βιντεος, prive events , διαγωνισμούς.... και πολύ παιχνίδι.

Dark chamber

Με το καλό να ολοκληρωθεί το Dark Chamber αγαπητή Ίσιδα! Τα υπόλοιπα από κοντά την Παρασκευή!

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
EROTICART

Θα είμαι εκεί κάθε μέρα

Dark chamber

Η Θεά στο Ναό της!! Dark Champer

teflar

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
0
EROTICART

Θα είμαι εκεί κάθε μέρα

Dark chamber

Δεν βλέπουμε την ώρα να έρθουμε Θεά Isida.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Καλημερα σε όλους ....

Σύντομα λοιπόν πραγματοποιούνται οι στόχοι μου.
Δεν άργησα πολύ να τα καταφέρω.

Ευχαριστώ πολύ όσους πίστεψαν σε εμένα...
Ευχαριστώ επίσης και όλους όσους προσπάθησαν να θάψουν το όνομα μου με διαφορά ψέματα, διότι μου έδωσαν περισσότερη δύναμη.
Γνωρίζω τις δυνατότητες μου όμως και ήμουν έτοιμη να σταθώ σε όποιο "πόλεμο".

Ευχαριστώ πολύ
Ισιδα Καρρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom