podolagnos98
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Θεα Ισιδα εχετε σοσιαλ ινστα τουιτερ?
Θεα Ισιδα εχετε σοσιαλ ινστα τουιτερ?
Ναι εννοείται.Θεα Ισιδα εχετε σοσιαλ ινστα τουιτερ?
Δώσε πόνο κοντή αφού ξεδιπλωσεις ..... πέρασα υπέροχα..... καλό βράδυΚαλησπέρα μόρτες! Σήμερα είχα την πρώτη συνάντησή μου με την κυρία Ίσιδα. Εμφανισιακά είναι μια σέξι κοντή καυλιάρα γκόμενα, με πολλά τατουάζ και ένα βλέμμα που πετάει φλόγες. Βγάζει κάτι αλήτικο, επαναστατικό και ακραία σαδιστικό ταυτόχρονα. Από όσες αφέντρες έχω δοκιμάσει θεωρώ ότι έχει το πιο έμφυτο σαδιστικό στυλ και την πιο αχαλίνωτη φαντασία στο παιχνίδι. Έχει κάτι που έτσι και κλειδώσει η χημεία, εθίζεσαι δίχως να το πάρεις χαμπάρι. Δεν έχουν περάσει λίγες ώρες και νιώθω ήδη να θέλω πάλι.
Επειδή κάποιοι ρωτάτε εμένα για την Νέμεσις.
Επιτέλους μια σωστή τοποθέτηση. Συγχαρητήρια Κυρία @Isida kara !Αγόρια της παρέας..... καλημέρα μας
Για όσους ήδη με γνωρίζουν, θα ξέρουν πως δεν με απασχολεί το σώμα κανενός. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τους προσωπικούς μου σκλάβους.
Όταν λοιπόν έχω επιλέξει εδώ στην Ελλάδα την συγκεκριμένη κοπέλα για σκλάβα μου, αυτό σημαίνει πως πρώτο και βασικό κριτήριο είναι ο άνθρωπος, δεύτερο είναι οι αντοχές.
Η εμφάνιση δεν με απασχολεί καθόλου, ειδικά οταν δεν τα έχει κλέψει τα κιλά της.
Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν να γνωρίσει πραγματική σκλάβα τότε σίγουρα έχω αυτό που ψάχνει. Όχι δεν είναι μοντέλο, αλλά έχει πολύ γλυκό πρόσωπο και οι αντοχές τις είναι αυτό που θέλω.
Ευχαριστώ πολύ.
Γρήγορα κοιμάσαι τελικά....Συνάντηση χτες με την Κα Ισιδα. Καταπληκτική εμπειρία. Στα συν η εφευρετικότητα, το βαρύ χέρι, παρόλο που ειναι μικροσκοπικο, ένα υπέροχο tease and denial, η επιδεξιότητα με το κερί και τέλος, το γεγονός ότι καταφέρνει να συμπεριφέρεται σαδιστικά απολαμβάνοντας εμφανώς αυτό που κάνει, ενώ ταυτόχρονα σέβεται. Στα πλην, ότι κάποια στιγμή έπρεπε να πάμε για ύπνο. Συστήνεται ανεπιφύλακτα
Κρίνοντας απο χτες, καταλαβαίνω πως ο,τι πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου, όποτε θα σωπάσω…Γρήγορα κοιμάσαι τελικά....
Το θέμα είναι να περνάμε καλά... οπότε λεγε......Κρίνοντας απο χτες, καταλαβαίνω πως ο,τι πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου, όποτε θα σωπάσω…
Ας έχω τιποτα να πω και μετα την επόμενη φορά…Το θέμα είναι να περνάμε καλά... οπότε λεγε......
Με το καλό να ολοκληρωθεί το Dark Chamber αγαπητή Ίσιδα! Τα υπόλοιπα από κοντά την Παρασκευή!EROTICART
9-12 Ιουνίου στο παλιό αμαξοστάσιο στο Γκάζι.
Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά , ακόμη και να παίξουμε μαζί για όσους ενδιαφέρονται .
Θα είμαι εκεί κάθε μέρα
απο το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, για την ενημέρωση σχετικα με τον χώρο, βιντεος, prive events , διαγωνισμούς.... και πολύ παιχνίδι.
Dark chamber
Η Θεά στο Ναό της!! Dark ChamperEROTICART
Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά , ακόμη και να παίξουμε μαζί για όσους ενδιαφέρονται .
Θα είμαι εκεί κάθε μέρα
απο το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, για την ενημέρωση σχετικα με τον χώρο, βιντεος, prive events , διαγωνισμούς.... και πολύ παιχνίδι.
Dark chamber
Δεν βλέπουμε την ώρα να έρθουμε Θεά Isida.EROTICART
Θα είμαι εκεί κάθε μέρα
Dark chamber