You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 382K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
podolagnos98
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω την τιμή να σας υπηρετήσω σε μια ξεχωριστή μέρα
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Ο νέος εξοπλισμένος χώρος θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.
Στο Dark Chamber θα έχετε την ευκαιρία να Εξερευνήσετε, να νιώσετε και να λατρέψετε όλες τις πλευρές του εαυτού σας....
Με νέα sessions...
Νεα Roleplay....
Και Πολλές ακόμα εκπλήξεις....
Isida Karra
&
Goddess Nemesis
@ Dark Chamber
Στο Dark Chamber θα έχετε την ευκαιρία να Εξερευνήσετε, να νιώσετε και να λατρέψετε όλες τις πλευρές του εαυτού σας....
Με νέα sessions...
Νεα Roleplay....
Isida Karra
&
Goddess Nemesis
@ Dark Chamber
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Ε βεβαια, οι εορτασμοί οφείλουν να τραβάνε σε βάθος και σε μάκρος…..Όχι εντάξει.... έτσι κ αλλιώς 40 μερες πριν και 40 μετα, ακόμα γιορτάζουμε.....
Καλησπέρα
podolagnos98
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Επισης να σας ευχηθούμε χρονια πολλα, να στε παντα καλα να μας βασανιζετε
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Χανιά δεν γνωρίζω αν θα έρθω.Χανια ποτέ θα έρθετε ΚΥΡΙΑ ;;
Ή στο Ηράκλειο ή στο Ρέθυμνο θα είμαι τον Ιούνιο.
Συντομα θα ενημερώσω....
Καλό βράδυ
Ο νέος εξοπλισμένος χώρος θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.
Με νέα sessions...
Νεα Roleplay....
Isida Karra
&
Goddess Nemesis
@ Dark Chamber
Ποτε θα ειναι ετοιμο?
podolagnos98
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Πότε θα είναι έτοιμος Θεά ΙσιδαΟ νέος εξοπλισμένος χώρος θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.
Με νέα sessions...
Νεα Roleplay....
Isida Karra
&
Goddess Nemesis
@ Dark Chamber
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Για αρχή θα σας περιμένουμε στην έκθεση eroticart 9- 12 Ιουνίου.
Εκεί θα σας ενημερώσουμε σχετικά...
*Στο Internet θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τα εγκαίνια του χώρου μας με το πρώτο μας event Σύντομα.
Ισιδα Καρρα
Goddess Nemesis
Εκεί θα σας ενημερώσουμε σχετικά...
*Στο Internet θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τα εγκαίνια του χώρου μας με το πρώτο μας event Σύντομα.
Ισιδα Καρρα
Goddess Nemesis
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Παίδες σήμερα είχα εμπειρία με την κυρία Ίσιδα.Καταρχην να την ευχαριστήσω γιατί ήμουν το δώρο της ,ένας από τους δύο τυχερούς,δεύτερον είναι θέα η γυναίκα ωραίος τύπος και για τους γνώστες πολύ σαδιστρια....Το ζει το θέμα έχει απίστευτα σαδιστικό πρόσωπο και εκφράσεις και οκ πέτυχε και κάτι σε μένα που δε το χω ζήσει έως τώρα στα 45 μου..δε μπορώ να πω τι ,αλλά βρέθηκα σε άλλο πλανήτη.Αυτα από μένα καλυνηχτες
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Η χημεία είναι το πρώτο και βασικό σε αυτό το κομμάτι....Παίδες σήμερα είχα εμπειρία με την κυρία Ίσιδα.Καταρχην να την ευχαριστήσω γιατί ήμουν το δώρο της ,ένας από τους δύο τυχερούς,δεύτερον είναι θέα η γυναίκα ωραίος τύπος και για τους γνώστες πολύ σαδιστρια....Το ζει το θέμα έχει απίστευτα σαδιστικό πρόσωπο και εκφράσεις και οκ πέτυχε και κάτι σε μένα που δε το χω ζήσει έως τώρα στα 45 μου..δε μπορώ να πω τι ,αλλά βρέθηκα σε άλλο πλανήτη.Αυτα από μένα καλυνηχτες
Όταν όμως η έμπνευση συναντηθεί με το αυθόρμητο και το αυθεντικό, γίνεται αυτό που είδες...
Χάρηκα πολύ. Καλό βράδυ
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον νέο μας διαγωνισμό, στείλτε μήνυμα εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο για πληροφορίες.
ΓΙΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΈΣ ΜΌΝΟ
Καλό μεσημέρι να έχουμε.
ΓΙΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΈΣ ΜΌΝΟ
Καλό μεσημέρι να έχουμε.
Τελευταία τροποποίηση:
Με ενδιαφέρει για τον διαγωνισμόΌσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον νέο μας διαγωνισμό, στείλτε μήνυμα εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο για πληροφορίες.
Καλό μεσημέρι να έχουμε.
Παίδες σήμερα είχα εμπειρία με την κυρία Ίσιδα.Καταρχην να την ευχαριστήσω γιατί ήμουν το δώρο της ,ένας από τους δύο τυχερούς,δεύτερον είναι θέα η γυναίκα ωραίος τύπος και για τους γνώστες πολύ σαδιστρια....Το ζει το θέμα έχει απίστευτα σαδιστικό πρόσωπο και εκφράσεις και οκ πέτυχε και κάτι σε μένα που δε το χω ζήσει έως τώρα στα 45 μου..δε μπορώ να πω τι ,αλλά βρέθηκα σε άλλο πλανήτη.Αυτα από μένα καλυνηχτες
Με την Κυρία Ίσιδα αυτό είναι πολύ σύνηθες να το καταφέρνει. Είναι γεμάτη εκπλήξεις
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Θα με ενδιέφερε και μέναΌσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον νέο μας διαγωνισμό, στείλτε μήνυμα εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο για πληροφορίες.
ΓΙΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΈΣ ΜΌΝΟ
Καλό μεσημέρι να έχουμε.
ναιιιιΌσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον νέο μας διαγωνισμό, στείλτε μήνυμα εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο για πληροφορίες.
ΓΙΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΈΣ ΜΌΝΟ
Καλό μεσημέρι να έχουμε.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Πολλά τα άτομα που ενδιαφέρονται βλέπω.....
1 όμως θα είναι ο τυχερός.....
Μετά από σκληρές δοκιμασίες 5 σεσσιον αντοχής στον πόνο , ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κάνει 5 βιντεος, για πολύ μαζοχιστές το τονίζω, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, αλλά και θα πληρωθεί τους 3 πρώτους μήνες από τις πωλήσεις...
Μετά από σκληρές δοκιμασίες 5 σεσσιον αντοχής στον πόνο , ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κάνει 5 βιντεος, για πολύ μαζοχιστές το τονίζω, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, αλλά και θα πληρωθεί τους 3 πρώτους μήνες από τις πωλήσεις...
Τελευταία τροποποίηση:
Πολλά τα άτομα που ενδιαφέρονται βλέπω.....
Καλη φαση και ελληνικο βιντεο bdsm..Πολλά τα άτομα που ενδιαφέρονται βλέπω.....