το αντιλαμβανομαι...και μαλλον θελετε να με βαλετε και μενα σε αυτην την λισταΚαι δεν είναι ο μόνος....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 385K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Εγώ δεν θέλω να βάλω κανέναν σε καμία λίστα..το αντιλαμβανομαι...και μαλλον θελετε να με βαλετε και μενα σε αυτην την λιστα
Η αύρα μου μάλλον κάνει την ζημιά...
εστω η αυρα σας φαινεται οτι μας κανει να σας παρακαλαμε και κανετε μεγαλη ζημιαΕγώ δεν θέλω να βάλω κανέναν σε καμία λίστα..
Σιγά μην χρειάζεται κλειδιά η Θεά για να μας κλειδώσει... Αν της καυλώσει και σου πει κομμένο απλά το κόβεις... και απλά περιμένεις να σου πει (όταν της καυλώσει πάλι) ελέυθερος....Τόσο απλά...
Τώρα για να μπεις στη λίστα της...δεν είναι απλό...θέλει να ματώσεις γόνατα
Σιγά μην χρειάζεται κλειδιά η Θεά για να μας κλειδώσει... Αν της καυλώσει και σου πει κομμένο απλά το κόβεις... και απλά περιμένεις να σου πει (όταν της καυλώσει πάλι) ελέυθερος....Τόσο απλά...
Η αύρα σας φτάνει στα πιο μακρινά σημεία της Ελλάδας και μας έχει «καταστρέψει»….. α ρε τυχερέ LBΕγώ δεν θέλω να βάλω κανέναν σε καμία λίστα..
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε
Πρώτα λέμε καλημέρα στην κυρία και μετά στους μαθητές τηςΚαλημερα και καλή εβδομάδα σε όλα τα πλάσματα της Θεάς μας και στη Θεά μας την ίδια!!!
Έρχεται τιμωρία
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Καλή εβδομάδα να έχουμε πλάσματα μου.
Για όσους ενδιαφέρονται, για σήμερα και αύριο ισχύει η εορταστική προσφορά των 70/h.
Για όσους ενδιαφέρονται, για σήμερα και αύριο ισχύει η εορταστική προσφορά των 70/h.
Τελευταία τροποποίηση:
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Εντάξει. Θα σε πάρω και σύμβουλο για τα οικονομικά μου, αν μείνω στη μέση του πουθενά...
Ας ακούσουμε μουσική τώρα.
Τελικά Κυρία θα φύγετε για Θεσσαλονίκη ; Θα σας πρότεινα όχι , γιατί έχει κωλόκαιρο, οπότε καλό θα ταν να μένατε στην Αθήνα. Για σας το λέω ….
Ας ακούσουμε μουσική τώρα.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Κλασική περίπτωση βλάβης δηλαδή?Για την Κυρία μέχρι και ο Τσάκωνας γίνομαι ….
Χαχαχαχ. Ακριβώς αυτό….. μας έχετε κάνει «ζημιά» )Κλασική περίπτωση βλάβης δηλαδή?
Πολύ μεγάλη ζημιάΧαχαχαχ. Ακριβώς αυτό….. μας έχετε κάνει «ζημιά» )