Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 446
Αισίως 76η σελίδα ! Στις 100 προτείνω να κάνετε ένα give away
Αισίως 76η σελίδα ! Στις 100 προτείνω να κάνετε ένα give away
Θα θελα να έπινα τώρα Ι….Χ….Ν….= Ισιδειο Χρυσό Νέκταρ ….;) όπως την τελευταία φορά …..
Άσε τα Χρόνια Πολλά και πες μας, της έκανες τον πάτο ΧΩΝΊ..?Μέσα σε ενάμιση χρόνο μου άνοιξε (και) το μυαλό μου και με εξέλιξε όσο ποτέ στον εναλλακτικό ερωτισμο. Δασκαλα και Αφέντρα μου.
Καλησπέρα σε όλους.
Λίγες μέρες έμειναν για Θεσσαλονίκη....
Είστε έτοιμοι για το απόλυτο διπλό?
Ίσιδα Καρρά και Domina Joe
Τα τρίγωνα ετοίμασε εσύ και άσε τα υπόλοιπα στα πόδια μου...Προφανώς και δεν είμαστε έτοιμοι. Πώς μπορεί να είναι κάποιος έτοιμος για να Σας συναντήσει;;;;;
Τα τρίγωνα ετοίμασε εσύ και άσε τα υπόλοιπα στα πόδια μου...
Μικρά να είναι... Και όσα γουστάρειςΤο μαγαζί έχει βρεθεί, πείτε μου μόνο πότε και πόσα θέλετε..
Σε ουτε μια βδομάδα η πόλη στα πόδια Σας... Η ΘΕΑ στο θρόνο της. Έχουμε πάρει σεργιάνι όλα τα ζαχαροπλαστεία....Καλησπέρα σε όλους.
Λίγες μέρες έμειναν για Θεσσαλονίκη....
Είστε έτοιμοι για το απόλυτο διπλό?
Ίσιδα Καρρά και Domina Joe
Εκπτώσεις στην καύλα ποτέ.Ειστε εξαιρετική επαγγελματιας πραγματικα!! προχθεσινη συνάντηση με την προσφορα των 70 ευρω. Εκπτωση μονο στα χρηματα. καμια εκπτωση ουτε στη διαθεση της ουτε στο χρονο της ουτε σε υλικα σε τιποτα. Καμμια αφορμη για να πεις οτι ριχνει τις υπηρεσιες της λογω εκπτωσης. Βρεθηκαμε σενα καινουριο ξενοδοχειο Castle de paris με σουιτες ειδικα διαμορφωμενες για τετοιες περιστασεις. Πολυ καθαρο κυριλατο και γουστοζικο. Μαρεσε ολο το κονσεπτ με την Ισιδα σε συνδυασμο με τον χωρο. Καλη χρονια σε ολους
Η απόλυτη φαντασίωση …. στα πόδια σας…Τα τρίγωνα ετοίμασε εσύ και άσε τα υπόλοιπα στα πόδια μου...
Προσυπογράφουμε!!!Εκπτώσεις στην καύλα ποτέ.
Τα φαντάζομαι ποδοπατημένα και μετά τάισμα τα πόδια στο στόμα για καθάρισμα!Τα τρίγωνα ετοίμασε εσύ και άσε τα υπόλοιπα στα πόδια μου...
Αν αρχίσουμε να γράφουμε τι φανταζόμαστε με την Κυρία Ίσιδα, δε μας φτάνουν ούτε χίλια threads …!!!Τα φαντάζομαι ποδοπατημένα και μετά τάισμα τα πόδια στο στόμα για καθάρισμα!
Το θέμα δεν είναι ότι τα φανταζόμαστε, αλλά ότι τα κάνει πράξη πριν προλάβουμε να τα πούμε!Αν αρχίσουμε να γράφουμε τι φανταζόμαστε με την Κυρία Ίσιδα, δε μας φτάνουν ούτε χίλια threads …!!!
Η Κυρία έχει μια απίστευτη ικανότητα να διαβάζει τις σκέψεις ναι τις επιθυμίες μας και να τις εκπληρώνει καλύτερα και από την ίδια μας τη φαντασία !!!Το θέμα δεν είναι ότι τα φανταζόμαστε, αλλά ότι τα κάνει πράξη πριν προλάβουμε να τα πούμε!
Αν και Αθηναίος Μόνο τρίγωνα απο τον ελενιδηΤο μαγαζί έχει βρεθεί, πείτε μου μόνο πότε και πόσα θέλετε..