You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 386K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)
Καλημέρα σας Κυρία !!! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγιαΚαλημέρα άχρηστο τσουλακι μου.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 446
Εσένα θα κάνω τιραμισού μωρη τσουλαρα μουΆντε Κυρία να έρθετε να βάλουμε και εμείς ουρά στα σκέλια μας... Τιραμισού να φέρετε...
Θέλω κι εγώ να με κάνετε τιραμισού ….Εσένα θα κάνω τιραμισού μωρη τσουλαρα μου
Μμμμ... ΧειροποίητοΕσένα θα κάνω τιραμισού μωρη τσουλαρα μου
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 446
Εσύ μόνο θέλεις....Θέλω κι εγώ να με κάνετε τιραμισού ….
Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω και να γίνω το toy σας…Εσύ μόνο θέλεις....
Θα βρω την καλύτερη τιραμισου της Θεσσαλονίκης να Σας προσφέρωΕσένα θα κάνω τιραμισού μωρη τσουλαρα μου
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 446
Τιραμισού έχουμε και εδώ πλάσμα μου. Τρίγωνα ετοίμασε...Θα βρω την καλύτερη τιραμισου της Θεσσαλονίκης να Σας προσφέρω
Τα καλύτερα και φρεσκότατα!Τιραμισού έχουμε και εδώ πλάσμα μου. Τρίγωνα ετοίμασε...
Αν συνεχίσουμε όλοι έτσι με τα γλυκά... βλέπω η " Ίσιδα" να φεύγει "Ίσιδες" σε διπλή συσκευασία "μαγουλίθρας"...Τα καλύτερα και φρεσκότατα!
Αν συνεχίσουμε όλοι έτσι με τα γλυκά... βλέπω η " Ίσιδα" να φεύγει "Ίσιδες" σε διπλή συσκευασία "μαγουλίθρας"...
Χαχαχα με τόση ενέργεια που βγάζει στις συναντήσεις δεν νομίζω !!! Εμείς θα την "πληρώσουμε" πάλι
Μην μπερδεύεσαι. Όταν είπε ετοίμασε τα τρίγωνα … άλλο εννοούσε ….;)Αν συνεχίσουμε όλοι έτσι με τα γλυκά... βλέπω η " Ίσιδα" να φεύγει "Ίσιδες" σε διπλή συσκευασία "μαγουλίθρας"...
Στο σέσσιον με την Ίσιδα βλέπεις κύκλους...δεν υπάρχουν άλλα σχηματαΜην μπερδεύεσαι. Όταν είπε ετοίμασε τα τρίγωνα … άλλο εννοούσε ….;)
Τελευταία τροποποίηση:
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 446
Όχι τρίγωνα Πανοράματος εννοώ για γλυκό..Μην μπερδεύεσαι. Όταν είπε ετοίμασε τα τρίγωνα … άλλο εννοούσε ….;)
Όσο για τους κύκλους... να τους ανοίγω όχι να τους βλέπω...
(ο κωσταςαθ δεν ξέρει από κύκλους, παρθένος και στο ζώδιο...)
Εσείς τους ανοίγετε... Εμείς τους βλέπουμε..Όχι τρίγωνα Πανοράματος εννοώ για γλυκό..
Όσο για τους κύκλους... να τους ανοίγω όχι να τους βλέπω...
(ο κωσταςαθ δεν ξέρει από κύκλους, παρθένος και στο ζώδιο...)