You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 387K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Η Λία ήταν για περιορισμένο διάστημα αθήνα τύπου τουρ. Φαντάζομαι ότι αν υπάρχει νέα συνεργασία με άλλη σκλάβα, αφέντρα, τρανς κτλ θα μας ενημερώσει. Επειδή και εγώ θα κατέβω αθήνα την άλλη βδομάδα αυτήν την ενημέρωση είχα.Πότε θα μάθουμε περισσότερα για την Λία και τι δέχεται;
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Οποτε αναμενουμε ενημερωση!
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα πλάσματα μου ..
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Καλημερα υπερπλασμα...
Καλημέρα από Κρήτη…. Κάτι για Κρήτη;;Καλημέρα πλάσματα μου ..
Νομίζω πως πλάσματα ονομάζονται οι υποτακτικοί της Κυρίας, τους οποίους εκτός από την υποταγή τους περιθάλπει και με σεβασμό και αγάπη.... Η Κυρία είναι η Αφέντρα των πλασμάτων της....Καλημερα υπερπλασμα...
(μπορεί να κάνω και λάθος)
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Παιζει καθολου Κρητη μεχρι μεσα Σεμπτεμβρη?Καλημέρα από Κρήτη…. Κάτι για Κρήτη;;
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα πλάσματα μου.
Απο Σεπτέμβρη θα αρχίσω πάλι τα τουρ...
Απο Σεπτέμβρη θα αρχίσω πάλι τα τουρ...
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους πρώτη επίσκεψη στην κυρία Ίσιδα και πραγματικά μπορώ να πω πως ακόμα την νιώθω Η κυρία ήταν απλά φοβερή δεν το χωράει ο νους σου πως αυτή η μινιατούρα κυριολεκτικά βγάζει τέτοια ενέργεια και καβλα.Ηταν πραγματικά απίστευτη πέρασα τέλεια και σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερη φορά. Καλό πσκ να έχετε
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα σύμπαν μου...
Ξεκινήσαμε τα events...
Ξεκινήσαμε και τα βίντεο....
Έγιναν διαγωνισμοί και έρχονται και άλλοι, με πολλά δώρα...
Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμένετε έφτασε.....
Ξεκινήσαμε τα events...
Ξεκινήσαμε και τα βίντεο....
Έγιναν διαγωνισμοί και έρχονται και άλλοι, με πολλά δώρα...
Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμένετε έφτασε.....
Τελευταία τροποποίηση:
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλή εβδομάδα πλάσματα μου...
Εγκεφαλικά και σωματικά πάντα έτσι μπροστά ΣαςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα πλάσματα μου...
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Καλα πανε παρε κανα καλοριφερ για το χειμωνα οταν ερθει η ισιδα εκει πανω γιατι σε βλεπω με καμια φωτο της και το ερ κοντισιον να μουσκευεις. Προσεχε μην παθεις καμια ψυξη χαμηλαΜούσκεμα σπό τη ζέστη... Μέχρι τώρα... Τόσο "υγρή" και "μούσκεμα" μόνο η Κυρία με έχει κάνει να νιώσω....
Αν και δεν νομίζω ότι έχουμε τόσο θάρρος για να κάνουμε τέτοιου είδους σχόλια.... Εσύ το έχεις φετίχ με το πόσο καυλώνουν οι άλλοι περιμένοντας την Αφέντρα τους?Καλα πανε παρε κανα καλοριφερ για το χειμωνα οταν ερθει η ισιδα εκει πανω γιατι σε βλεπω με καμια φωτο της και το ερ κοντισιον να μουσκευεις. Προσεχε μην παθεις καμια ψυξη χαμηλα
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Το ποσο καυλωνεις και το ποσο πολυ σε εχει σκισει η ισιδα μονος σου τα λες. Αλλα και ποσος με ενδιαφερει να σου ΠΩ την αληθεια. Κανω μια πλακα. Αν τη θεωρεις κακογουστη παω πασο και μαζευομαι. Απλα ειναι χαλαρη η φαση στο νημα και οι περισσοτεροι εμμεσα ή αμεσα εχουμε περιγραψει σκηνες απο τιε εμπειριες μας απο ρσ σεσσιον μας. Για αυτο και εχει και φαση το ολο σκηνικο και γουσταρουμε και απελευθερωνομαστε στο νημα της. Αν ενοχληθηκες σοριΑν και δεν νομίζω ότι έχουμε τόσο θάρρος για να κάνουμε τέτοιου είδους σχόλια.... Εσύ το έχεις φετίχ με το πόσο καυλώνουν οι άλλοι περιμένοντας την Αφέντρα τους?
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Challenge accepted it. Καλη σου μερα ολα καλαΕπειδη δεν φαινεσαι κακοπροαίρετος από τη συμμετοχή σου και σε αυτό το θρεντ και σε άλλα νήματα, οκ θα δεχτώ το χαβαλέ σου. Ίσως ήμουν και εγώ λίγο υπερβολικός πω. Αλλά να ξες έχουμε πλέον μπιφ!