You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 386K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
tomfoorerry
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2023
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
χαχαχα ο εμφυλιος πολεμος πληγωνει περισσοτερο απο καθε αλλονΙσιδιστές να ντουφεκάν Ισιδιστές...
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Όσο τα παιδιά είναι στις κούνιες εμείς να πάμε στην τραμπάλα;;
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Το μυαλό σου στην τραμπάλα εσένα...Όσο τα παιδιά είναι στις κούνιες εμείς να πάμε στην τραμπάλα;;
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Με εσας πάνω πού αλλού θα μπορούσε να είναι;;Το μυαλό σου στην τραμπάλα εσένα...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Με εσας πάνω πού αλλού θα μπορούσε να είναι;;
Καλημέρα αν και δεν παλεύεται η ζέστη σας. Έχουμε και έμεις αλλά και εδώ βαράτε μπιέλες... Και κούνια και μπέλα και τραμπάλα και ότι θέλετε Κυρία... Θεάρα μου έτοιμος για την "ποδολαγνεία". Στέγνωσε το λαρυγγί μου αν και το βλέπω να το βάζετε να δουλεύει υπερωρίες σήμερα .
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους εχε εσύ εύκαιρο το τηλέφωνο της πυροσβεστικής γιατί με τέτοια ζέστη και την κυρία δεν σε βλέπω καλά
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
τελικα ο κλαψας ο λβ θα νιωσει ισιδα. Τραμπαλα να τον πας και να γυρισει θεσσαλονικη κουνια μπελα. Μονο γρινια. Φιλε λβ εχουμε μπιφ μην το ξεχνας και μου παρεξηγηθεις. Εμεις απο οτι καταλαβα ξανα απο οκτωβρη. Αν και τρωω πολυ ξυλο στη δουλεια σαν το δικο σας δεν εχει. Καλα να πρνατε μαγκες και η ισιδα ακομα καλυτερα
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Αν δεν εμφανιστεί ο φίλος σου σήμερα, ψάχνει για πάνες βρακάκι..... Χοχοχοτελικα ο κλαψας ο λβ θα νιωσει ισιδα. Τραμπαλα να τον πας και να γυρισει θεσσαλονικη κουνια μπελα. Μονο γρινια. Φιλε λβ εχουμε μπιφ μην το ξεχνας και μου παρεξηγηθεις. Εμεις απο οτι καταλαβα ξανα απο οκτωβρη. Αν και τρωω πολυ ξυλο στη δουλεια σαν το δικο σας δεν εχει. Καλα να πρνατε μαγκες και η ισιδα ακομα καλυτερα
Να έχουμε μια όμορφη μέρα πλάσματα μου
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Ωχ καταλαβα Lb είχαμε θα εμφανιστεί σε καμιά εβδομάδα καλή συνέχεια σε όλους
Αφέντρα και Θέα μου!! Πόσο Υπέροχη!! Κάθε φορά...σαν πρώτη φόρα είναι μαζί Σας!Ευχαριστώ!Αν δεν εμφανιστεί ο φίλος σου σήμερα, ψάχνει για πάνες βρακάκι..... Χοχοχο
Να έχουμε μια όμορφη μέρα πλάσματα μου
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Χάρηκα που ήρθες τσουλαρα μου... Και σε ευχαριστώ πολύ για το δώρο σου...Αφέντρα και Θέα μου!! Πόσο Υπέροχη!! Κάθε φορά...σαν πρώτη φόρα είναι μαζί Σας!Ευχαριστώ!
Στα πόδια Σας ΚυρίαΧάρηκα που ήρθες τσουλαρα μου... Και σε ευχαριστώ πολύ για το δώρο σου...
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
Nα χαρω εγω ομορφιες. Δωρακια διαβαζω
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.