Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Απογοητευση
Σαλτα και γαμησου!!Αν δεν σου αρεσει βαλε εσυ φωτό μαλάκα!!!Απογοητευση
Μ' έπιασες Λεφτεράκι. Σ αεροπλάνο δεν έχω μπει ποτέ όπως λες. Καβαλάω κάτι πουστομούλαρα σαν εσένα και πάω όπου θέλω. Γιατί δε βγαίνεις μια βόλτα στην Ηρώων Πολυτεχνείου να αεριστεί η καράφλα σου? Σάλτα γαμήσου ρε βλάκα που πετάγεσαι σα τη πορδή όπου γράφω. Τι θες να αποδείξεις ρε χαλασμένε?Τι σουφερνε λέει; Χαρτάκι μέ τηλέφωνο; και τοχασες κιολας; Απάντησε τωρα με το χέρι στην καρδια.... Εχεις μπει ποτέ σε αεροπλάνο;;;;;
χαλασε το jet σου?Κύριοι άρτι αφιχθείς από Λονδίνο έχω ντοκουμεντα καλα απο την πτηση με εκπληξη Ματσουκα στο ξανθο... Ως συνηθως καντεμης η γραμματεας μου μου εκλεισε πρωτη σειρα και η κα Ματσουκαμητανε στη σειρα 4... Πωα ανεβαζω φοτο απο iphome?
Παντως τετοιο τουπε ουτε η Μπελουτσι... Ενω στο πηγαινε συνταξιδευα με αυτον που επαιζε στο homeland τον διευθυντη της cia και ητανε πολυ cool ατομο.... Ε ρε ελλαδισταν!!!!!
Λονδινο the place to be εδω και ενα χρονο δεν ειναι το nobu αλλα το novikov
αλλα το novikov
χαλασε το jet σου?
Υπερτιμημένο, χωρίς κανένα λόγο, πολύ μέτριο φαγητό. Απλά μαζεύει όλες τις βίζιτες της γειτονιάς.
θα παω για ενα καφεδακι βορεια,θα πεταξω να δω τι παιζει,το εχω πελωρια αναγκηΤο είχα για service
Την καλησπερα μου αετε της στεππας χαχαχχαχαχχα
Το 1996 που υπηρετουσα στην Κρητη,στο Τυμπακι,καθε βραδυ βγαιναμε εξω και πηγαιναμε Αγια Γαληνη...εκει ενα βραδυ,γνωρισα 2 αεροσυνοδους της Transavia που ουτε τα ονοματα τους δε θυμαμαι τωρα...Μιλαμε για γυναικες 1.85 η καθε μια,σουηδεζες.Μια ξανθια,μια μελαχροινη...
Καθισαν 2-3 μερες εκει και βρισκομασταν τα βραδια.
ειχα ενα autobianchi τοτε και τις εβαζα μεσα κ ενα φιλο μαζι και το αμαξι μιλαμε καθοταν κατω,βρισκαν οι ροδες στα φτερα!
Δεν εκανα τιποτα ,γιατι ημουν πιτσιρικαςκ ψιλοαπειρος αλλα το θεμα ειναι οτι ηταν θηρια και καλα κοριτσια.
Με τη μια κρατησαμε και επαφη για λιγο καιρο...
ναι ολλανδικη ειναιμήπως ήταν ολλανδέζες, γιατί είναι ολλανδική η τρανσαβια?
Τι σουφερνε λέει η αεροσυνοδός; Χαρτάκι μέ τηλέφωνο; και τοχασες κιολας; Ποιος είναι τώρα ο λακαμάς;Τι σουφερνε λέει; Χαρτάκι μέ τηλέφωνο; 2funny και τοχασες κιολας; Jerking Off Jerking Off Boobies Απάντησε τωρα με το χέρι στην καρδια.... Εχεις μπει ποτέ σε αεροπλάνο;;;;; s&m_1
====================================================
Μ' έπιασες Λεφτεράκι. Σ αεροπλάνο δεν έχω μπει ποτέ όπως λες. Καβαλάω κάτι πουστομούλαρα σαν εσένα και πάω όπου θέλω. Γιατί δε βγαίνεις μια βόλτα στην Ηρώων Πολυτεχνείου να αεριστεί η καράφλα σου? Σάλτα γαμήσου ρε βλάκα που πετάγεσαι σα τη πορδή όπου γράφω. Τι θες να αποδείξεις ρε χαλασμένε?
Δε ξαναχολούμαι μαζί σου ημίαιμο, ούτε μ εσενα ούτε με κανενα γλύφτη της συνομοταξίας σου..ξέρεις καλά τι εννοώ..
Αντε γεια ;)