Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Τι σουφερνε λέει; Χαρτάκι μέ τηλέφωνο;  :2funny: και τοχασες κιολας;  :jerking:  :jerking:  :boobies: Απάντησε τωρα με το χέρι στην καρδια.... Εχεις μπει ποτέ σε αεροπλάνο;;;;;  :s&m_1:
Μ' έπιασες Λεφτεράκι. Σ αεροπλάνο δεν έχω μπει ποτέ όπως λες. Καβαλάω κάτι πουστομούλαρα σαν εσένα και πάω όπου θέλω. Γιατί δε βγαίνεις μια βόλτα στην Ηρώων Πολυτεχνείου να αεριστεί η καράφλα σου? Σάλτα γαμήσου ρε βλάκα που πετάγεσαι σα τη πορδή όπου γράφω. Τι θες να αποδείξεις ρε χαλασμένε?
Δε ξαναχολούμαι μαζί σου ημίαιμο, ούτε μ εσενα ούτε με κανενα γλύφτη της συνομοταξίας σου..ξέρεις καλά τι εννοώ..
Αντε γεια  ;)  :zfuck:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Κύριοι άρτι αφιχθείς από Λονδίνο έχω ντοκουμεντα καλα απο την πτηση με εκπληξη Ματσουκα στο ξανθο... Ως συνηθως καντεμης η γραμματεας μου μου εκλεισε πρωτη σειρα και η κα Ματσουκαμητανε στη σειρα 4... Πωα ανεβαζω φοτο απο iphome?

Παντως τετοιο τουπε ουτε η Μπελουτσι... Ενω στο πηγαινε συνταξιδευα με αυτον που επαιζε στο homeland τον διευθυντη της cia και ητανε πολυ cool ατομο.... Ε ρε ελλαδισταν!!!!!

Λονδινο the place to be εδω και ενα χρονο δεν ειναι το nobu αλλα το novikov  :rockon: :rockon:
χαλασε το jet σου?

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Το είχα για service  :rockon: :rockon: :rockon:
Την καλησπερα μου αετε της στεππας χαχαχχαχαχχα
θα παω για ενα καφεδακι βορεια,θα πεταξω να δω τι παιζει,το εχω πελωρια αναγκη
οταν το βγαλεις απ το service στειλε να παμε καμια τσαρκα
αετε της στεππας λεει,χοαοχαοχαο

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Το 1996 που υπηρετουσα στην Κρητη,στο Τυμπακι,καθε βραδυ βγαιναμε εξω και πηγαιναμε Αγια Γαληνη...εκει ενα βραδυ,γνωρισα 2 αεροσυνοδους της Transavia που ουτε τα ονοματα τους δε θυμαμαι τωρα...Μιλαμε για γυναικες 1.85 η καθε μια,σουηδεζες.Μια ξανθια,μια μελαχροινη...
Καθισαν 2-3 μερες εκει και βρισκομασταν τα βραδια.
ειχα ενα autobianchi τοτε και τις εβαζα μεσα κ ενα φιλο μαζι και το αμαξι μιλαμε καθοταν κατω,βρισκαν οι ροδες στα φτερα!
Δεν εκανα τιποτα ,γιατι ημουν πιτσιρικαςκ ψιλοαπειρος αλλα το θεμα ειναι οτι ηταν θηρια και καλα κοριτσια.
Με τη μια κρατησαμε και επαφη για λιγο καιρο...

μήπως ήταν ολλανδέζες, γιατί είναι ολλανδική η τρανσαβια?

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Η αεροσυνοδός στο 3.59... την πέθαινα κανονικά

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Ryanair, Αθήνα -Θεσσαλονίκη, Δήμητρα (milf) Magdalena

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τι σουφερνε λέει; Χαρτάκι μέ τηλέφωνο;  2funny και τοχασες κιολας;  Jerking Off  Jerking Off  Boobies Απάντησε τωρα με το χέρι στην καρδια.... Εχεις μπει ποτέ σε αεροπλάνο;;;;;  s&m_1
====================================================
Μ' έπιασες Λεφτεράκι. Σ αεροπλάνο δεν έχω μπει ποτέ όπως λες. Καβαλάω κάτι πουστομούλαρα σαν εσένα και πάω όπου θέλω. Γιατί δε βγαίνεις μια βόλτα στην Ηρώων Πολυτεχνείου να αεριστεί η καράφλα σου? Σάλτα γαμήσου ρε βλάκα που πετάγεσαι σα τη πορδή όπου γράφω. Τι θες να αποδείξεις ρε χαλασμένε?
Δε ξαναχολούμαι μαζί σου ημίαιμο, ούτε μ εσενα ούτε με κανενα γλύφτη της συνομοταξίας σου..ξέρεις καλά τι εννοώ..
Αντε γεια  ;)   :zfuck:
Τι σουφερνε λέει η αεροσυνοδός; Χαρτάκι μέ τηλέφωνο;   :2funny: και τοχασες κιολας;   :jerking: :jerking: :jerking:  Ποιος είναι τώρα ο λακαμάς;  :2funny: :2funny: :2funny:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.593
Πόντοι
3.506
BAdYRj1CIAAInjQ.jpg

:erection: