You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 630K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lakis707 μπορεις αν ειναι ευκολο να γινεις πιο συγκεκριμενος για το που ειναι το μαγαζι που ειπες, γιατι στο site δεν το βρισκω. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Σόλωνος 80. Ιδού και το λινκ:
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Πολύ καλή, είχα κάνει μαζί της σε άλλο μαγαζί. Ασχολείται με ενεργειακές μαλακίες, και τις πιστεύει κιόλας. Ξαφνικά εμφανίζεται, ξαφνικά εξαφανίζεται από τα μαγαζιά, οπότε αν το πολυσκέφτεσαι, μπορεί να την έχει κάνει με ελαφρά!!!!Για Άρτεμη κανένας παλιός ξέρει να μας πει? Αξίζει τον κόπο?
Εμένα γιατί μου άφησε άλλες εντυπώσεις το συγκεκριμένο και αυτό αλλά και το Σ80? Εχω πάει απο 1 φορά στο καθένα..
Στο συγκεκριμένο η επίσκεψη έγινε τον τελευταίο μήνα.. Ο λόγος που το επέλεξα δεν ήταν να σκάσω 80αρι για να δοκιμάσω την τύχη μου.. αλλά να κάνω ένα μέτριο-καλό μασαζ με 25 ευρώ με μπάνιο πριν και μετά (βασικό).. και ααν.. βλέπουμε!
Πήγα εκεί με ραντεβού είπα ότι απλά το είχα δεί το μαγαζί επειδή πηγαίνω συχνά στην περιοχή και ρώτησα απο το τηλέφωνο τι τιμές υπάρχουν γιατι δεν ήξερα! Μου είπαν ότι ξεκινάνε απο €25 για 45΄. Για να μην κουράζω όταν πήγα με βάλαν να καθίσω όπως όλους στην αίθουσα με το τζακούζι (το λέω γιατί φεύγοντας καθόταν και κάποιος άλλος εκεί και περίμενε και όταν βγήκα μόνος μου απο το δωμάτιο ήρθε πανικόβλητη η κοπέλα να με ξαναβάλει μέσα για να μην υπάρχει "συνωστισμος"! Και μόνο που στο λέει αυτό είναι σαν να σου λέει ότι εδώ κάτι τρέχει.. και σου δίνει πάτημα να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις..) και λέω τώρα θα σκάσουν τα κορίτσια και θα έρθω μετά και θα κράζω όσους λένε ότι είναι δύσκολο να κάνεις κάτι εκει μέσα κλπ αλλά τζίφος!! Αλλά δεν ήμουν και τελείως λάθος.. Αντί να με βάλλουν απευθείας στο δωμάτιο προσπαθούσαν να μου πουλήσουν κάτι ακριβότερο πάντα με υποσχέσεις όμως. Επειδή είπα ότι θα κάνω το απλό των €25 μου έστειλε μία χοντρούλα για να περάσω στο δωμάτιο. Μέχρι και αυτή προσπαθούσε με υπονοούμενα με καφέδες κλπ να με κάνει να πάρω άλλο πρόγραμμα αλλά επειδή εμφανισιακά δεν μου άρεσε καθόλου έμεινα στο 25αρι. Ξεκινόντας ξαναπροσπάθησε ανέβηκε ολόκληρη πάνω μου χαδάκια κατα καταλάθος σε διάφορα σημεία κλπ αλλά δεν χαράμιζα ένα 50αρικο για αυτήν. Απο μασάζ 6.5/10 όπως το περίμενα, ο χώρος υπέροχος μπανάκι πρίν μετά.. ότι ακριβώς περίμενα δλδ... Αυτό που δεν περίμενα ήταν να βγάλει το μπλοκάκι των αποδείξεων και να αρχίσει να γράφει! Γέλαγα και της λέω σοβαρά τώρα θα κόψεις και απόδειξη!? άφησα και 10 ευρώ στο κορίτσι και έφυγα..
Στο συγκεκριμένο η επίσκεψη έγινε τον τελευταίο μήνα.. Ο λόγος που το επέλεξα δεν ήταν να σκάσω 80αρι για να δοκιμάσω την τύχη μου.. αλλά να κάνω ένα μέτριο-καλό μασαζ με 25 ευρώ με μπάνιο πριν και μετά (βασικό).. και ααν.. βλέπουμε!
Πήγα εκεί με ραντεβού είπα ότι απλά το είχα δεί το μαγαζί επειδή πηγαίνω συχνά στην περιοχή και ρώτησα απο το τηλέφωνο τι τιμές υπάρχουν γιατι δεν ήξερα! Μου είπαν ότι ξεκινάνε απο €25 για 45΄. Για να μην κουράζω όταν πήγα με βάλαν να καθίσω όπως όλους στην αίθουσα με το τζακούζι (το λέω γιατί φεύγοντας καθόταν και κάποιος άλλος εκεί και περίμενε και όταν βγήκα μόνος μου απο το δωμάτιο ήρθε πανικόβλητη η κοπέλα να με ξαναβάλει μέσα για να μην υπάρχει "συνωστισμος"! Και μόνο που στο λέει αυτό είναι σαν να σου λέει ότι εδώ κάτι τρέχει.. και σου δίνει πάτημα να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις..) και λέω τώρα θα σκάσουν τα κορίτσια και θα έρθω μετά και θα κράζω όσους λένε ότι είναι δύσκολο να κάνεις κάτι εκει μέσα κλπ αλλά τζίφος!! Αλλά δεν ήμουν και τελείως λάθος.. Αντί να με βάλλουν απευθείας στο δωμάτιο προσπαθούσαν να μου πουλήσουν κάτι ακριβότερο πάντα με υποσχέσεις όμως. Επειδή είπα ότι θα κάνω το απλό των €25 μου έστειλε μία χοντρούλα για να περάσω στο δωμάτιο. Μέχρι και αυτή προσπαθούσε με υπονοούμενα με καφέδες κλπ να με κάνει να πάρω άλλο πρόγραμμα αλλά επειδή εμφανισιακά δεν μου άρεσε καθόλου έμεινα στο 25αρι. Ξεκινόντας ξαναπροσπάθησε ανέβηκε ολόκληρη πάνω μου χαδάκια κατα καταλάθος σε διάφορα σημεία κλπ αλλά δεν χαράμιζα ένα 50αρικο για αυτήν. Απο μασάζ 6.5/10 όπως το περίμενα, ο χώρος υπέροχος μπανάκι πρίν μετά.. ότι ακριβώς περίμενα δλδ... Αυτό που δεν περίμενα ήταν να βγάλει το μπλοκάκι των αποδείξεων και να αρχίσει να γράφει! Γέλαγα και της λέω σοβαρά τώρα θα κόψεις και απόδειξη!? άφησα και 10 ευρώ στο κορίτσι και έφυγα..
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
πολη φαντασια εχεις και σε κρυβανε
Για καφέ είπα οτι είπε, όχι ότι θα μου τον παίξει αλλά ο καφές υπονοεί φραπεδάκι.. ειδικά σε μέρη που ξέρεις ότι γίνονται τα πάντα όλα
Όσο για την φαντασία αν εννοείς ότι φαντάστηκα ότι θα έρθουν τα κορίτσια ναι .. απο συνήθεια λέω μπας και σκάσουνε, αλλά ΑΝ εννοείς ότι το φαντάστηκα όλο το παραπάνω τότε δεν θα ασχοληθώ καν μαζί σου
Όσο για την φαντασία αν εννοείς ότι φαντάστηκα ότι θα έρθουν τα κορίτσια ναι .. απο συνήθεια λέω μπας και σκάσουνε, αλλά ΑΝ εννοείς ότι το φαντάστηκα όλο το παραπάνω τότε δεν θα ασχοληθώ καν μαζί σου
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
απλος με την πρωτη ειναι δυσκολο θελει λιγο καιρο
Επίσκεψη πριν από 2 εβδομάδες περίπου, έχοντας ξαναπάει στο μαγαζί, διάλεξα μια καινούργια κοπέλα για μένα, την Μαργαρίτα. Φανταστικό και πολύ αισθησιακό πρόσωπο, ψηλή γυναίκα -1,75 περίπου- και αδύνατη με 2αρι στήθος, πολύ ευγενική.
Μασάζ αδιάφορο, με ελάχιστη πίεση και γενικότερα περισσότερο χάδι και στα επίμαχα σημεία. Ξεκίνησε μπρούμυτα, αφού δεν με πήρε ο ύπνος πάλι καλα και αφού πέρασε το μισάωρο γύρισα ανάποδα όπου αφού μου είχε γίνει κάγκελο ήρθε η σειρά της αδιάφορης χειρομάλαξης..
Παρ όλο που έχω πάει αρκετές φορές στο μαγαζί, θα το σκεφτώ να ξαναπάω αφού θεωρώ ότι το κόστος είναι υπερβολικό για την ποιότητα των υπηρεσιών..και δεν αναφέρομαι μόνο στο ερωτικό κομμάτι του παιχνιδιού αλλά στο συνολικό κομμάτι.
Ο χωρός φοβερός και καθαρός, 2-3 γυναίκες πραγματικά πολύ όμορφες αλλά οι υπηρεσίες θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα..
Όλα αυτά καθαρά προσωπική μου άποψη και είμαι σίγουρος συναγωνιστές θα έχουν περάσει πολύ καλύτερα
Μασάζ αδιάφορο, με ελάχιστη πίεση και γενικότερα περισσότερο χάδι και στα επίμαχα σημεία. Ξεκίνησε μπρούμυτα, αφού δεν με πήρε ο ύπνος πάλι καλα και αφού πέρασε το μισάωρο γύρισα ανάποδα όπου αφού μου είχε γίνει κάγκελο ήρθε η σειρά της αδιάφορης χειρομάλαξης..
Παρ όλο που έχω πάει αρκετές φορές στο μαγαζί, θα το σκεφτώ να ξαναπάω αφού θεωρώ ότι το κόστος είναι υπερβολικό για την ποιότητα των υπηρεσιών..και δεν αναφέρομαι μόνο στο ερωτικό κομμάτι του παιχνιδιού αλλά στο συνολικό κομμάτι.
Ο χωρός φοβερός και καθαρός, 2-3 γυναίκες πραγματικά πολύ όμορφες αλλά οι υπηρεσίες θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα..
Όλα αυτά καθαρά προσωπική μου άποψη και είμαι σίγουρος συναγωνιστές θα έχουν περάσει πολύ καλύτερα
Δηλαδή έπαιξε φραπεδιασμα τελικά;Επίσκεψη πριν από 2 εβδομάδες περίπου, έχοντας ξαναπάει στο μαγαζί, διάλεξα μια καινούργια κοπέλα για μένα, την Μαργαρίτα. Φανταστικό και πολύ αισθησιακό πρόσωπο, ψηλή γυναίκα -1,75 περίπου- και αδύνατη με 2αρι στήθος, πολύ ευγενική.
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Απλά την τελευταία φορά το εσπρεσσάκι μετετράπη σε φραπεδάκι τύπε.Επειδή ξεχάστηκα, για το θέμα του καφέ που αναφέρθηκε φίλος προηγουμένος, θεωρώ ότι είναι κίνηση ευγένιας. Όλες τις φορές που πήγα πήρα ένα εσπρεσσάκι.
Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
Mε πολύ γάλα!!!χαχαχαχαΑπλά την τελευταία φορά το εσπρεσσάκι μετετράπη σε φραπεδάκι τύπε.
Mε πολύ γάλα!!!χαχαχαχα
Πες μας και πόσο πλήρωσες, αν ειχε γινει ξήγα από νωρίτερα, αν ησουν τελειως γυμνος (και αν ναι στο ειπαν ή κατ επιλογη σ)
εχει σταθερο πελατολογιο , την περνουν και την ξαναπερνουν οι ιδιοι... αυτοι ξερουν ;) ;) ;)Για Άρτεμη κανένας παλιός ξέρει να μας πει? Αξίζει τον κόπο?
ενταξει δεν μπορουμε να τα γραφουμε και ολαΓι' αυτήν όμως δεν μας έγραψες καμία κριτική για να ξέρουμε... :'(
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις