κριτικη για να προστατεψω κοσμο...
Η μεγαλυτερη φολαρα του μαγαζιου ειναι η Αφροδιτη..
Την αφροδιτη την εχω παρει καιρο πριν , επειτα απο παροτρυνση της Ζετας, μου την πλασαρε σαν κατι το εξαιρετικο με το γνωστο πουτανιστικο υφος της. Και επειτα απο συζητηση με πμ με συναγωνιστη θαμωνα και αυτος του μαγαζιου την πατησε και αυτος με τον ιδιο ακριβως τροπο.. Αρα λοιπον κατα πασα πιθανοτητα την αφροδιτη την σιγονταρει η διευθυνση, χωρις να βαζω και το χερι μου στην φωτια. Θα μαθω ομως και θα επανελθω σε αυτο.... τελος παντων εμφανισιακος δεν μου γεμισε το ματι... κοντουλα, τσουπωτη με ψευτικα χειλη και ψευτικα βυζια που τα ειδα στην πορεια. απο μασαζ πολυ μετρια πραγματα , στα υπολοιπα και στο β μερος του προγραμματος υπηρεσιες μπουρδελου... πολυ προσποιηση λες και ειμαι χθεσινος... βογγουσε γιατι απλα επρεπε να βογγηξει. εχει κανει πλαστικη στα χειλη και στα βυζια , αλλα απετυχαν τελειως... δεν ξερω αν εφταιγε ο πλαστικος αλλα ηταν μια αποτυχια. Προσπαθουσα καιρο να καταλαβω γιατι η Ζετα μου την προτεινε, γιατι ηθελε να με ριξει κουβα?? σκεφτομαι μηπως δεν ειχεκανει ραντεβου εκεινη την μερα,,... δεν ξερω ,,..θα επανελθω με κριτικη στιςκριτικες του μαγαζιου. περισσοτερο για να προστατεψω κοσμο και να μην πιστευει τις παπατζες που του πουλανε εκει μεσα