Επισκέπτης
Δηλαδή το Β2Β πήγε 90?
από τότε που άνοιξε και λειτουργεί το ίδρυμα η χρέωση γίνεται με ώρα το δωμάτιο και όχι αν κάνει η θεραπεύτρια b2b ή χειρομασάζ κλπ.
Το κακό είναι ότι οι τιμές είναι ίδιες με την προ κρίσης περίοδο.
Δηλαδή το Β2Β πήγε 90?
από τότε που άνοιξε και λειτουργεί το ίδρυμα η χρέωση γίνεται με ώρα το δωμάτιο και όχι αν κάνει η θεραπεύτρια b2b ή χειρομασάζ κλπ.
Το κακό είναι ότι οι τιμές είναι ίδιες με την προ κρίσης περίοδο.
Έχω καιρό να επισκεφθώ το ίδρυμα. Νταϊάνα είναι ένα καλό-πολύ καλό λεσβιάκι που ξεπετά και τις άλλες μικρές; Εχει καινούρια τεμάχια;
Δηλαδή δώσε πιο συγκεκριμένες κατευθύνσεις ,πώς έρχεσαι ξαφνικά από το πουθενά και μας οδηγείς σε σκέψεις που κανείς δεν περιγράφει πιο πάνω. Οταν λές τις ξεπετά τι εννοείς καλούμε διπλό Νταϊάνα μαζί με καινούργια και γίνεται τριπλέτα ? κόστος ?
Συναγωνιστές πιο έμπειροι και παλαιοί πώς το βλέπετε το θέμα ?
Συναγωνιστές γιατί αρπάζεστε; Δεν είδατε ότι έβαλα ερωτηματικό (;) -αν είναι αυτή; Ρώτησα. Δεν είπα σίγουρα. Μετά από 2 χρόνια ρώτησα κι εγώ αν είναι αυτή η Νταιάνα. Δεν είπα για διπλό και τριπλο με τον πελάτη. Το "ξεπέτα" σημαίνει ότι σαν πιο παλιά δοκιμάζει και ψήνει τις καινούριες στα μυστικα της δουλειάς.
Συναγωνιστές γιατί αρπάζεστε; Δεν είδατε ότι έβαλα ερωτηματικό (;) -αν είναι αυτή; Ρώτησα. Δεν είπα σίγουρα. Μετά από 2 χρόνια ρώτησα κι εγώ αν είναι αυτή η Νταιάνα. Δεν είπα για διπλό και τριπλο με τον πελάτη. Το "ξεπέτα" σημαίνει ότι σαν πιο παλιά δοκιμάζει και ψήνει τις καινούριες στα μυστικα της δουλειάς.
Επίσης δεν θεωρώ οτι με τα κουπόνια έχουν τις ίδιες "υπηρεσίες" όπως με τα 90 και τα 100 ευρώ.
"λεσβιάκι"!!!????Εχω καιρο να επισκεφθώ το ίδρυμα. Νταϊάνα είναι ένα καλό-πολύ καλό λεσβιάκι που ξεπετά και τις άλλες μικρές; Εχει καινούρια τεμάχια;
Αφού δεν πας όπως λες στο ίδρυμα πως έχεις άποψη και γιατί σε κόφτει για το τι κάνει ή δεν κάνει η θεραπεύτρια ? Κάτι βρωμάει φιλαράκο ή φιλενάδα ......Εδώ καταγράφουμε τις τρέχουσες πραγματικές εμπειρίες για ενημέρωση και όχι υποθέσεις κλπ κακιούλες και αντιζηλίες αποπροσανατολίζοντας τους συναγωνιστές .Πάντως εγώ άλλη άποψη έχω για την Νταιάνα τόσα χρόνια στον χώρο και πρόσφατα έγραψα ότι πήγα στο ίδρυμα για πάρτι της και απόλαυσα υπηρεσίες επιπέδου επαγγελματία και όχι υπηρεσίες χύμα αλβανικού στυλ , όρμα Τζακ .....κλπ
Ως νέος όπως λες ότι είσαι ,κατ αρχάς διαβάζεις το ιστορικό και παίρνεις την πρώτη άποψη απο όσα λένε ή δεν λένε ή παραλένε οι συναγωνιστές.Σαν μεγάλο παιδί κρίνεις και μετά πας στο ίδρυμα για προσωπική επαφή και εμπειρία .Κουπόνοα αμά ψάξεις λόγο στο διαδίκτυο και στα εκπτωτοκά site υπάρχει πολύ πράμα.Εγώ προσθέτω ότι αν και όχι παλιός στο site ( στο τρέξιμο χάνονται και οι κωδικοί .....),αλλά παλιός στα ιδρύματα ,λέω και το υποστηρίζω ότι στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο πέραν που είναι μακράν καλύτερο από εγκαταστάσεις ,λόγω τεράστιας εμπειρίας στο άθλημα της Ελεν ,μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις ,αλλά θα το πληρώσεις.Για ενημερώστε κα τον νέο στο σπορ… όταν λέτε κουπόνια τι εννοείτε? Από πού τα προμηθεύεστε??? Επίσης αφού το ίδρυμα είναι διπλής όψης πως κλείνουμε ραντεβού για αυτό που χρειαζόμαστε και όχι για απλή χαλαρωτική μάλαξη…
Συγχωρήστε τις πολλές ερωτήσεις μου αλλά είμαι νέος στο σπορ οπότε αν δεν ρωτήσεις πως θα μάθεις…
Αγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση… θα ρίξω το σχετικό εντατικό ξεσκόνισμα – διάβασμα ( στις εμπειρίες των παλαιότερων συναθλητών – συναγωνιστών) για τα ιδρύματα κοντά στο Σύνταγμα που με ενδιαφέρουν λόγο τοποθεσίας εργασίας και θα κάνω και από μια εξόρμηση για να μπορώ να σχηματίσω και ιδίαν άποψη.Ως νέος όπως λες ότι είσαι ,κατ αρχάς διαβάζεις το ιστορικό και παίρνεις την πρώτη άποψη απο όσα λένε ή δεν λένε ή παραλένε οι συναγωνιστές.Σαν μεγάλο παιδί κρίνεις και μετά πας στο ίδρυμα για προσωπική επαφή και εμπειρία .Κουπόνοα αμά ψάξεις λόγο στο διαδίκτυο και στα εκπτωτοκά site υπάρχει πολύ πράμα.Εγώ προσθέτω ότι αν και όχι παλιός στο site ( στο τρέξιμο χάνονται και οι κωδικοί .....),αλλά παλιός στα ιδρύματα ,λέω και το υποστηρίζω ότι στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο πέραν που είναι μακράν καλύτερο από εγκαταστάσεις ,λόγω τεράστιας εμπειρίας στο άθλημα της Ελεν ,μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις ,αλλά θα το πληρώσεις.
Ως νέος όπως λες ότι είσαι ,κατ αρχάς διαβάζεις το ιστορικό και παίρνεις την πρώτη άποψη απο όσα λένε ή δεν λένε ή παραλένε οι συναγωνιστές.Σαν μεγάλο παιδί κρίνεις και μετά πας στο ίδρυμα για προσωπική επαφή και εμπειρία .Κουπόνοα αμά ψάξεις λόγο στο διαδίκτυο και στα εκπτωτοκά site υπάρχει πολύ πράμα.Εγώ προσθέτω ότι αν και όχι παλιός στο site ( στο τρέξιμο χάνονται και οι κωδικοί .....),αλλά παλιός στα ιδρύματα ,λέω και το υποστηρίζω ότι στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο πέραν που είναι μακράν καλύτερο από εγκαταστάσεις ,λόγω τεράστιας εμπειρίας στο άθλημα της Ελεν ,μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις ,αλλά θα το πληρώσεις.