Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δηλαδή το Β2Β πήγε 90?

από τότε που άνοιξε και λειτουργεί το ίδρυμα η χρέωση γίνεται με ώρα το δωμάτιο και όχι αν κάνει η θεραπεύτρια b2b ή χειρομασάζ κλπ.
Το κακό είναι ότι οι τιμές είναι ίδιες με την προ κρίσης περίοδο.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
από τότε που άνοιξε και λειτουργεί το ίδρυμα η χρέωση γίνεται με ώρα το δωμάτιο και όχι αν κάνει η θεραπεύτρια b2b ή χειρομασάζ κλπ.
Το κακό είναι ότι οι τιμές είναι ίδιες με την προ κρίσης περίοδο.

Εκει δεν έχουν κρίση φαίνεται!
Κάποτε για το δωμάτιο σιατσου ζήταγε και πάνω από 100.
Πάντως είναι άξιο απορίας πως ακόμα κρατάνε τις ίδιες τιμές. Εχουν τόσους πολλούς και μόνιμους πελάτες που τα σκάνε?

GreekInAthens

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
14
Πόντοι
0
Εχω καιρο να επισκεφθώ το ίδρυμα. Νταϊάνα είναι ένα καλό-πολύ καλό λεσβιάκι που ξεπετά και τις άλλες μικρές; Εχει καινούρια τεμάχια;

Επισκέπτης
Έχω καιρό να επισκεφθώ το ίδρυμα. Νταϊάνα είναι ένα καλό-πολύ καλό λεσβιάκι που ξεπετά και τις άλλες μικρές; Εχει καινούρια τεμάχια;

Δηλαδή δώσε πιο συγκεκριμένες κατευθύνσεις ,πώς έρχεσαι ξαφνικά από το πουθενά και μας οδηγείς σε σκέψεις που κανείς δεν περιγράφει πιο πάνω. Οταν λές τις ξεπετά τι εννοείς καλούμε διπλό Νταϊάνα μαζί με καινούργια και γίνεται τριπλέτα ? κόστος ?
Συναγωνιστές πιο έμπειροι και παλαιοί πώς το βλέπετε το θέμα ?

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δηλαδή δώσε πιο συγκεκριμένες κατευθύνσεις ,πώς έρχεσαι ξαφνικά από το πουθενά και μας οδηγείς σε σκέψεις που κανείς δεν περιγράφει πιο πάνω. Οταν λές τις ξεπετά τι εννοείς καλούμε διπλό Νταϊάνα μαζί με καινούργια και γίνεται τριπλέτα ? κόστος ?
Συναγωνιστές πιο έμπειροι και παλαιοί πώς το βλέπετε το θέμα ?

Μη μασάτε συνάδελφοι. Ο συγκεκριμένος είναι γραμμένος από τον Απρίλιο 2011 και περίμενε 2 χρόνια για να μας πει για διπλό με Νταϊάνα.
Εν πάσει περιπτώσει αν κάποοιος πάει ας μεταφέρει τις λεπτομέρειες.

GreekInAthens

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
14
Πόντοι
0
Συναγωνιστές γιατί αρπάζεστε; Δεν είδατε ότι έβαλα ερωτηματικό (;) -αν είναι αυτή; Ρώτησα. Δεν είπα σίγουρα. Μετά από 2 χρόνια ρώτησα κι εγώ αν είναι αυτή η Νταιάνα. Δεν είπα για διπλό και τριπλο με τον πελάτη. Το "ξεπέτα" σημαίνει ότι σαν πιο παλιά δοκιμάζει και ψήνει τις καινούριες στα μυστικα της δουλειάς.

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...αυτό πάει να πει συναδελφική αλληλεγγύη...

Επισκέπτης
Συναγωνιστές γιατί αρπάζεστε; Δεν είδατε ότι έβαλα ερωτηματικό (;) -αν είναι αυτή; Ρώτησα. Δεν είπα σίγουρα. Μετά από 2 χρόνια ρώτησα κι εγώ αν είναι αυτή η Νταιάνα. Δεν είπα για διπλό και τριπλο με τον πελάτη. Το "ξεπέτα" σημαίνει ότι σαν πιο παλιά δοκιμάζει και ψήνει τις καινούριες στα μυστικα της δουλειάς.

Αφού δεν πας όπως λες στο ίδρυμα πως έχεις άποψη και γιατί σε κόφτει για το τι κάνει ή δεν κάνει η θεραπεύτρια ? Κάτι βρωμάει φιλαράκο ή φιλενάδα ......Εδώ καταγράφουμε τις τρέχουσες πραγματικές  εμπειρίες για ενημέρωση και όχι υποθέσεις κλπ κακιούλες και αντιζηλίες αποπροσανατολίζοντας τους συναγωνιστές .Πάντως εγώ άλλη άποψη έχω για την Νταιάνα τόσα χρόνια στον χώρο και πρόσφατα έγραψα ότι πήγα στο ίδρυμα για πάρτι της και απόλαυσα υπηρεσίες επιπέδου επαγγελματία και όχι υπηρεσίες χύμα αλβανικού στυλ , όρμα Τζακ .....κλπ 

Επισκέπτης

Αν θες να είσαι αληθινός άσε τις υποθέσεις ,τράβα μια βόλτα στο ίδρυμα ,ασήμωσε ,πάρε το κορίτσι ,δες τι κάνει και μετά γράψε πως ,τί ,πόσο και γιατί.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ρε παιδιά οσο αφορά την Νταιάνα  είναι πολύ καλό αυτό που προσφέρει. Απλά η Ελένη δεν έχει μειώσει τις τιμές όπως έχουν κάνει άλλα θεραπευτήρια.
Κάποτε το 100 ήταν εύκολο. Τώρα όμως είναι 3 μεροκάματα!!
Ολοι πρέπει να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους. Επίσης δεν θεωρώ οτι με τα κουπόνια έχουν τις ίδιες "υπηρεσίες" όπως με τα 90 και τα 100 ευρώ.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Επίσης δεν θεωρώ οτι με τα κουπόνια έχουν τις ίδιες "υπηρεσίες" όπως με τα 90 και τα 100 ευρώ.

τα κουπόνια είναι για πρόμο, δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω. Με κουπόνι δεν θα δεις ούτε τις "κανονικές" θεραπεύτριες, καλά καλά δεν θα έχεις ούτε καλό μασάζ. Περισσότερο το κουπόνι σου δίνει την ευκαιρία να δεις το χώρο και να πάρεις μια μικρή γεύση από τις υπηρεσίες.

Επισκέπτης
Είναι αυτονόητο ότι με κουπόνι δεν θα πάρεις υπηρεσίες full προγράμματος ,ούτε μπαίνεις στα καλά δωμάτια και από ότι κατάλαβα οι θεραπεύτριες δεν πληρώνονται για υπηρεσίες κουπονιού ,αλλά είναι προσφορά στο θεραπευτήριο ,οπότε τι θέλετε και γλυκό ??????.
Αρα μην μπερδεύουμε τον κόσμο,αν δεν πληρώσεις δεν έχει κοκό,απλά το κουπόνι είναι το τυράκι να μπεις στην φάκα

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Εχω καιρο να επισκεφθώ το ίδρυμα. Νταϊάνα είναι ένα καλό-πολύ καλό λεσβιάκι που ξεπετά και τις άλλες μικρές; Εχει καινούρια τεμάχια;
"λεσβιάκι"!!!????

χαχαχαχαχα... Εσύ ξέρεις πολλά...!!!

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Αφού δεν πας όπως λες στο ίδρυμα πως έχεις άποψη και γιατί σε κόφτει για το τι κάνει ή δεν κάνει η θεραπεύτρια ? Κάτι βρωμάει φιλαράκο ή φιλενάδα ......Εδώ καταγράφουμε τις τρέχουσες πραγματικές  εμπειρίες για ενημέρωση και όχι υποθέσεις κλπ κακιούλες και αντιζηλίες αποπροσανατολίζοντας τους συναγωνιστές .Πάντως εγώ άλλη άποψη έχω για την Νταιάνα τόσα χρόνια στον χώρο και πρόσφατα έγραψα ότι πήγα στο ίδρυμα για πάρτι της και απόλαυσα υπηρεσίες επιπέδου επαγγελματία και όχι υπηρεσίες χύμα αλβανικού στυλ , όρμα Τζακ .....κλπ   
:dancing:

P100Τ

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Για ενημερώστε κα τον νέο στο σπορ… όταν λέτε κουπόνια τι εννοείτε? Από πού τα προμηθεύεστε??? Επίσης αφού το  ίδρυμα είναι διπλής όψης πως κλείνουμε ραντεβού για αυτό που χρειαζόμαστε και όχι για απλή χαλαρωτική μάλαξη…

Συγχωρήστε τις πολλές ερωτήσεις μου αλλά είμαι νέος στο σπορ οπότε αν δεν ρωτήσεις πως θα μάθεις…  :huh: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Για ενημερώστε κα τον νέο στο σπορ… όταν λέτε κουπόνια τι εννοείτε? Από πού τα προμηθεύεστε??? Επίσης αφού το  ίδρυμα είναι διπλής όψης πως κλείνουμε ραντεβού για αυτό που χρειαζόμαστε και όχι για απλή χαλαρωτική μάλαξη…

Συγχωρήστε τις πολλές ερωτήσεις μου αλλά είμαι νέος στο σπορ οπότε αν δεν ρωτήσεις πως θα μάθεις…   :huh: :helpplea: :helpplea:
Ως νέος όπως λες ότι είσαι ,κατ αρχάς διαβάζεις το ιστορικό και παίρνεις την πρώτη άποψη απο όσα λένε ή δεν λένε ή παραλένε οι συναγωνιστές.Σαν μεγάλο παιδί κρίνεις και μετά πας στο ίδρυμα για προσωπική επαφή και εμπειρία .Κουπόνοα αμά ψάξεις λόγο στο διαδίκτυο και στα εκπτωτοκά site υπάρχει πολύ πράμα.Εγώ προσθέτω ότι αν και όχι παλιός στο site ( στο τρέξιμο χάνονται και οι κωδικοί .....),αλλά παλιός στα ιδρύματα ,λέω και το υποστηρίζω ότι στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο πέραν που είναι μακράν καλύτερο από εγκαταστάσεις ,λόγω τεράστιας εμπειρίας στο άθλημα της Ελεν ,μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις ,αλλά θα το πληρώσεις.

P100Τ

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ως νέος όπως λες ότι είσαι ,κατ αρχάς διαβάζεις το ιστορικό και παίρνεις την πρώτη άποψη απο όσα λένε ή δεν λένε ή παραλένε οι συναγωνιστές.Σαν μεγάλο παιδί κρίνεις και μετά πας στο ίδρυμα για προσωπική επαφή και εμπειρία .Κουπόνοα αμά ψάξεις λόγο στο διαδίκτυο και στα εκπτωτοκά site υπάρχει πολύ πράμα.Εγώ προσθέτω ότι αν και όχι παλιός στο site ( στο τρέξιμο χάνονται και οι κωδικοί .....),αλλά παλιός στα ιδρύματα ,λέω και το υποστηρίζω ότι στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο πέραν που είναι μακράν καλύτερο από εγκαταστάσεις ,λόγω τεράστιας εμπειρίας στο άθλημα της Ελεν ,μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις ,αλλά θα το πληρώσεις.
Αγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση… θα ρίξω το σχετικό εντατικό ξεσκόνισμα – διάβασμα ( στις εμπειρίες των παλαιότερων συναθλητών – συναγωνιστών) για τα ιδρύματα κοντά στο Σύνταγμα που με ενδιαφέρουν λόγο τοποθεσίας εργασίας και θα κάνω και από μια εξόρμηση για να μπορώ να σχηματίσω και ιδίαν άποψη.

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
:)

Επισκέπτης

γιατί μου το σβήνεις στο τέλος ,διαφωνείς? επιμένω ότι βρίσκεις τα πάντα αλλά πληρώνεις .Αναφέρω παράδειγμα ,ρίσκαρα από τα λεγόμενα του φιλαράκο για Νταϊάνα και τις άλλες θεραπεύτριες ,έκλεισα δωμάτιο με την εν λόγω φίρμα και όταν ήλθε της είπα να φωνάξει και όποια άλλη ήθελε ,εμφανίστηκε τεμάχιο Μαρία και έγινε παιχνίδι, η παλιά προετοίμασε το έδαφος και η νέα το τελείωμα. Έσκασα 180 ευρώπουλα και έφυγα ανάλαφρος από όλες τις απόψεις........ Άρα  η διαφορά είναι ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο το άθλημα στοιχίζει ,αλλά παίζεται παιχνίδι.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δηλαδή η Νταϊάνα δεν είχε συμμετοχή στο δεύτερο γύρο? Μόνο μασαζ σου έκανε? Η άλλη πρσεφερε και πριζόλα?

Πάντως έχεις δίκιο όσο αφορά τις τιμές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom