Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε σεις.... μικρές και καλές δεν λέει και τίποτα.
Ηλικία μικρές - οκ. Ψηλές/Κοντες/Μέτριες, Χοντρές/Αδύνατες,  :tits: τσίμπημα κουνουπιού/ποτήρι σαμπάνιας ή κατσαρόλα ;-), Ξανθιές/Μελαχρινές....
Γράψτε κάτι πιο ενημερωτικό αν βέβαια ξερετε.....

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Αν θέλεις καν'το μας λίγο πιο λιανά αυτό το επίμαχο θέμα του κόστους.
Τα δωματια συνηθως πανε 80-90 τωρα αν περασες καλα η πολυ καλα η παρα πολυ καλα,
δωσε και κανα 20-30ρακι στο κοριτσακι, εστω που και που...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Ναι ρε σεις.... μικρές και καλές δεν λέει και τίποτα.
Ηλικία μικρές - οκ. Ψηλές/Κοντες/Μέτριες, Χοντρές/Αδύνατες,  :tits: τσίμπημα κουνουπιού/ποτήρι σαμπάνιας ή κατσαρόλα ;-), Ξανθιές/Μελαχρινές....
Γράψτε κάτι πιο ενημερωτικό αν βέβαια ξερετε.....
Κανονικες προς αδυνατες, η Αννα ψιλο-γυμνασμενη καστανη με λευκη επιδερμιδα και η Μαρια μελαχροινη
σε ολα της με καρε μαλλακι και πιο σκουρα επιδερμιδα, ωραια κωλαρακια και ωραια μεσαια βυζακια και οι δυο.
Κατανοητον?? Καντε και μια βολτουλα, γιατι γουστα ειναι αυτα και ποτε δεν ξερεις...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τα δωματια συνηθως πανε 80-90 τωρα αν περασες καλα η πολυ καλα η παρα πολυ καλα,
δωσε και κανα 20-30ρακι στο κοριτσακι, εστω που και που...

Δηλαδή 100+ !!!

Πολύ γαλαντόμο σε βλέπω ιδικά για την τωρινή δύσκολη περίοδο.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Νταιανα, Αννα, σταθερες αξιες που τα δινουν "ολα" στον αγωνα, μουσκευουν τη φανελα, αν και δεν τη φορουν...  :grin: :grin:

Ναι, πολυ καλα η Νταιανα στο body-to-body. Ομως δεν εχω παρει ποτε απο αυτη τιποτα περα απο μαλακια. Μια φορα της ειπα οτι θα της δωσω +100 Ευρω αν κατσει να τη γαμησω (η καβλα μου στο κοκινο -κραξτε οσο θελετε). Αλλα το επεζε κυρια η τσουλαρα. Την εχει γαμησει κανεις απο δω;

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Κανεις δεν υπαρχει να μου πει εστω και με πμ αν εχει γαμησει την τσουλαρα την Νταιανα;

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Κανεις δεν υπαρχει να μου πει εστω και με πμ αν εχει γαμησει την τσουλαρα την Νταιανα;

Ρε παίκτη, εάν διαβάσεις μερικές σελίδες προς τα πίσω, θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν ορισμένοι που ισχυρίζονται οτι το έχουν πετύχει και εύκολα μάλιστα. Όμως υπήρξε αντίδραση από αρκετούς εδώ μέσα που θεωρούν οτι περιορίζεται μόνο στον φραπέ. Άποψή μου είναι οτι στο παρελθόν πρόσφερε μπριζόλα, απλά τώρα δεν το κάνει ή το κάνει πολύ περιορισμένα. Μιλάω και από προσωπική εμπειρία γιατί την έχω τιμήσει μερικές φορές αλλά επιβεβαιώνω οτι και σε εμένα μόνο φραπέ προσέφερε.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Πολλοι την εχουνε παρει,οχι μονο εγω, αλλα μαλλον κανεις κατι λαθος...

Επισκέπτης

Όταν λες πολλοί ,τι εννοείς εδώ υπάρχουν 131 σελίδες και δεν βλέπω να γράφει σχετικά άλλος  ,αλλά μόνο εσύ και το επαναλαμβάνεις συνέχεια και κατά διαστήματα ???? μάλλον το θεωρείς μεγάλη επιτυχία και σε κάνει να νοιώθεις σούπερ.
Τι ερωτήσεις και απορίες μπορεί να έχει κάποιος φανατικός του είδους ,όταν μιλάμε για μια θεραπεύτρια που υπάρχει στο συγκεκριμένο ίδρυμα περισσότερο από τρία χρόνια (μαζί με ομήρου) και σίγουρα για να την κρατάει η επιχείρηση έχει κέρδος από αυτή και δεν έχει σημασία  τι κάνει και τι δεν κάνει όταν υπάρχουν συναγωνιστές που τα ακουμπάνε για πάρτι της. Επιπλέον δεν είναι ούτε  η γκόμεναρα ή η πιτσιρίκα ,που σε εμπνέει να την μπριζολιάσεις ,όταν  στα θεραπευτήρια κέντρου και νοτίων προαστίων ,που κάνουν και προσφορές !!!!!!! στο παρόν site ,υπάρχουν σούπερμωρά για μπριζόλα μέχρι τελικής πτώσης ,πρωί ,μεσημέρι βράδυ. .Συμπέρασμα μην είστε αφοριστικοί και απόλυτοι και το τι θα πάρετε εξαρτάτε από τι εσείς ψάχνετε ,από την πολιτική του μαγαζιού ,από  την δική σας μαγκιά ,και το πακετάκι προς διάθεση.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Όταν λες πολλοί ,τι εννοείς εδώ υπάρχουν 131 σελίδες και δεν βλέπω να γράφει σχετικά άλλος  ,αλλά μόνο εσύ και το επαναλαμβάνεις συνέχεια και κατά διαστήματα ???? μάλλον το θεωρείς μεγάλη επιτυχία και σε κάνει να νοιώθεις σούπερ.
Τι ερωτήσεις και απορίες μπορεί να έχει κάποιος φανατικός του είδους ,όταν μιλάμε για μια θεραπεύτρια που υπάρχει στο συγκεκριμένο ίδρυμα περισσότερο από τρία χρόνια (μαζί με ομήρου) και σίγουρα για να την κρατάει η επιχείρηση έχει κέρδος από αυτή και δεν έχει σημασία  τι κάνει και τι δεν κάνει όταν υπάρχουν συναγωνιστές που τα ακουμπάνε για πάρτι της. Επιπλέον δεν είναι ούτε  η γκόμεναρα ή η πιτσιρίκα ,που σε εμπνέει να την μπριζολιάσεις ,όταν  στα θεραπευτήρια κέντρου και νοτίων προαστίων ,που κάνουν και προσφορές !!!!!!! στο παρόν site ,υπάρχουν σούπερμωρά για μπριζόλα μέχρι τελικής πτώσης ,πρωί ,μεσημέρι βράδυ. .Συμπέρασμα μην είστε αφοριστικοί και απόλυτοι και το τι θα πάρετε εξαρτάτε από τι εσείς ψάχνετε ,από την πολιτική του μαγαζιού ,από  την δική σας μαγκιά ,και το πακετάκι προς διάθεση.
Τα smileys του IT-G7 πανω απο το μηνυμα δεν σου λενε κατι?? αλλα δεν φταις εσυ, φταιω εγω που καθομαι και γραφω...
Το ωραιο του μασαζ ειναι για μενα προσωπικα το ιντριγκαδορικο μερος... το αματερακι, το δυσκολακι...
Αμα θες στανταρ πηδημα τραβα σε κανενα στουντιο...
Αν παιξεις και θυσιασεις αρκετα λεφτα, με αγγελιες vres, freelist, mylist, adoos, olx παιζουν κατι αματουρια
που αμα εισαι "ωραιος" οχι μονο στα λεφτα αλλα στη συμπεριφορα και ειδικα αν μενεις μονος, για να μην αισθανοντε οπως
μου ειπε μια πουτανες στα ξενοδοχεια, θα παθεις ΠΛΑΚΑ!!!!!
Τριολε λογω κρισης με κολλητες και γνωστες τους, αλλες αραβωνιασμενες, αλλες παντρεμενες, αλλες με γκομενο,
αλλες χωρις... αλλα ΟΧΙ απο την αρχη, ΟΧΙ με ολες!!
Ειναι σαν το στοιχημα, αλλες φορες πας "ταμειο" και αλλες "κουβα" και τις 2 τελευταιες φορες με κατι καινουριες
πηγα κουβα και φυγανε 110 ευρω...
Θελει υπομονη, χρημα και ευγενεια μην τις τρομαξεις και μην τις χαλασεις!!
Σορρυ για το  :offtopic:

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Το ωραιο του μασαζ ειναι για μενα προσωπικα το ιντριγκαδορικο μερος... το αματερακι, το δυσκολακι...
Αμα θες στανταρ πηδημα τραβα σε κανενα στουντιο...

Ιντριγκαδόρικο κατ' εσέ είναι να πληρώνεις 80-90 ευρώ και να μην ξέρεις τί υπηρεσίες θα πάρεις? Μπορεί να είναι όντως, όμως ταυτόχρονα δεν είναι και καθόλου τίμιο. Η ίντριγκα όπως λες θα έπρεπε να έχει να κάνει με το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών, τη συμπεριφορά της κοπέλας κ.λ.π. Όχι όμως και με το εάν θα πάρεις έστω και κάτιτις παραπάνω από το μασάζ που σημειωτέον χρεώνεται 30-40 ευρώ σε απλά μαγαζιά. Η νταιάνα, μίας και αυτή ήταν η αφορμή, κάνει στάνταρ μόνο φραπέ. Σίγουρα έχει δώσει και καλαμάκι ή και μπριζόλα. Όμως θα παρακαλούσα όσους έχουν πάρει να μας πουν πώς το πέτυχαν για να γνωρίζουν και όσοι ενδιαφέρονται. Αυτό θα ήταν μια καλή ενημέρωση. Π.χ. έχει να κάνει με τον αριθμό των συνευρέσεων, με το χρήμα, με τη χημεία και μόνο, με κάτι άλλο?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Ιντριγκαδόρικο κατ' εσέ είναι να πληρώνεις 80-90 ευρώ και να μην ξέρεις τί υπηρεσίες θα πάρεις? Μπορεί να είναι όντως, όμως ταυτόχρονα δεν είναι και καθόλου τίμιο. Η ίντριγκα όπως λες θα έπρεπε να έχει να κάνει με το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών, τη συμπεριφορά της κοπέλας κ.λ.π. Όχι όμως και με το εάν θα πάρεις έστω και κάτιτις παραπάνω από το μασάζ που σημειωτέον χρεώνεται 30-40 ευρώ σε απλά μαγαζιά. Η νταιάνα, μίας και αυτή ήταν η αφορμή, κάνει στάνταρ μόνο φραπέ. Σίγουρα έχει δώσει και καλαμάκι ή και μπριζόλα. Όμως θα παρακαλούσα όσους έχουν πάρει να μας πουν πώς το πέτυχαν για να γνωρίζουν και όσοι ενδιαφέρονται. Αυτό θα ήταν μια καλή ενημέρωση. Π.χ. έχει να κάνει με τον αριθμό των συνευρέσεων, με το χρήμα, με τη χημεία και μόνο, με κάτι άλλο?
Φιλε μου τα απλα μαγαζια που ειπες, ειναι απλα μπουρδελα με ποικιλια και λιγο παραπανω χρονο.
Εκει που σου λενε οχι, εκει ειναι το ιντριγκαδορικο κατ'εμενα, εφοσον βεβαια υπαρχουν οι προυποθεσεις του καλου
μασαζ, και του αναλογου χωρου, οχι ταχαμου δηθεν, ειμαστε μονο μασαζ...
Οσο για τη Νταιανα, μετα απο μια-δυο συνεδριες, ζητα το ευγενικα, ταξε και ενα εξτραδακι και θα δεις ;)

Επισκέπτης

Εκει που σου λενε οχι, εκει ειναι το ιντριγκαδορικο κατ'εμενα, εφοσον βεβαια υπαρχουν οι προυποθεσεις του καλου
μασαζ, και του αναλογου χωρου, οχι ταχαμου δηθεν, ειμαστε μονο μασαζ...
Οσο για τη Νταιανα, μετα απο μια-δυο συνεδριες, ζητα το ευγενικα, ταξε και ενα εξτραδακι και θα δεις ;)

καλά το πας ,αλλά ρε φιλαράκο ,αλλά γιατί κολάς με τα ονόματα και επιλέον αναφέρεσαι σε άτομο που αν το δεις στο δρόμο χωρίς τακούνια ,είναι 1,50 με τα χέρια στην ανάταση και δεν γυρνάς να κοιτάξεις .Μιά και φαίνεσαι περπατημένο αγόρι και τα λές και γράφεις και ονόματα ,πές μας για κανένα αστέρι δίμετρο ,να πάμε να τα χώσουμε ,μην χάνουμε τον χρόνο μας με γ εθνική.

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
πές μας για κανένα αστέρι δίμετρο ,να πάμε να τα χώσουμε ,μην χάνουμε τον χρόνο μας με γ εθνική.

Δεν υπάρχουν τέτοια στα ελαιοτριβεία..δίμετρα θα βρεις, όμορφα κορίτσια θα βρεις αλλά αυτό που φαντάζομαι οτι ψάχνεις δεν θα το βρεις. Και αν υπάρχει θα υστερεί στις υπηρεσίες. Με λίγα λόγια: χαμήλωσε τις προσδοκίες!

Επισκέπτης
Δεν υπάρχουν τέτοια στα ελαιοτριβεία..δίμετρα θα βρεις, όμορφα κορίτσια θα βρεις αλλά αυτό που φαντάζομαι οτι ψάχνεις δεν θα το βρεις. Και αν υπάρχει θα υστερεί στις υπηρεσίες. Με λίγα λόγια: χαμήλωσε τις προσδοκίες!

τά απο τόσα χρόνια ξέρω που πάω και  έχω μάθει καλά το μάθημα και γιαυτό δεν γουστάρω υπερβολές και να θεωρούμε ότι όλα είναι στάνταρ για όλους κλπ. Ο κάθε συναγωνιστής με θητεία στον χώρο ,έχει επιτυχίες και αποτυχίες ,καλές υπηρεσίες και κακές ,όπως και στην ζωή του .Ξαφνικά επειδή πληρώνει μετατρέπεται σε θεό ? όχι φίλε  ο ίδιος είναι και θα πάρει αυτό που του ανήκει και μπορεί ,όπως γίνεται και σε κάθε άλλη υπηρεσία που πληρώνει και πάιρνει ή δεν ή ίσως κλπ

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ποιές δουλεύουν πλέον στο μαγαζί αυτό (αναφέρομαι μόνο στις μάχιμες)?
Μαρία, Άννα, Νταϊάννα και Έλλη ήταν προ καλοκαιριού (για την τελευταία δεν γνωρίζω λεπτομέρειες). Άλλη καμία έχει ξεμείνει ή προστεθεί?

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Ξερει κανεις αν εκεινη η Αντριαννα αποχωρησε η βρισκεται αλλου;

Stories

Νέο!

Stories