Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
καλα όλα αυτά ,αλλά ξεχνάτε ότι το θεραπευτήριο αυτό δουλεύει αρκετα με πελάτες ηληκίας 40 + , που κλείνουν τηλεφωνικά τα ραντεβού τους ,έχουν φράγκα ,θέλουν νόμιμο κατάστημα με πολλαπλές υπηρεσίες (spa,σάουνα ,αιασθητική,μανικούρ κλπ ),για να καλύπτουν την επίσκεψη εκεί ,ειναι σταθεροί σε επιλογή θεραπευτριας  και κάνουν εκεί ευχαριστο ..... διάλλειμα απο την εργασία τους .Η πελατεία αυτή καλύπτεται απο τις υπηρεσίες και την ποιότητα των εγκαταστάσεων του θεραπευτηρίου και δεν έχουν όυτε υην άνεση ,τον χρόνο ή την διάθεση να γυρνάνε τα μασατίδικα της Αθήνας για να μπριζολιάσουν και τα τοιαυτα. Οι υπόλοιποι και οι κουπονάτοι συμπηρώνουν την είσπραξη.
Τα χοντρα πορτοφολια δεν πολυ-παιζουν σε μασατζιδικα... εμεις και τα κουπονια ειμαστε...

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τα χοντρα πορτοφολια δεν πολυ-παιζουν σε μασατζιδικα... εμεις και τα κουπονια ειμαστε...
Παίζουν πως δεν πάιζουν... Μια αρπαχτή μεσημεριανή-απογευματινή πριν την συζυγο ή αραβωνιαστικιά το βράδυ ... Μη νομίζεις...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Παίζουν πως δεν πάιζουν... Μια αρπαχτή μεσημεριανή-απογευματινή πριν την συζυγο ή αραβωνιαστικιά το βράδυ ... Μη νομίζεις...
Δεν θελω να το παιξω "εξυπνακιας" αλλα επειδη δουλευεω σε "δυνατη" ναυτιλιακη οταν καποια στιγμη και μετα απο παρα πολλα
χρονια που ειμαι εκει, ανεφερα κατι στους "γοννους" για μασαζ μου ειπαν ψυχρα και ψιλο-απαξιωτικα οτι τους κανουν "μασαζ"
πραγματικα ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ και ΤΟΠ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΕΣ για ΧΟΝΤΡΑ λεφτα βεβαια... Αλλο target group man αλλο...!!!!!
Τα "χοντρα" πορτοφολια, εχουν "χοντρα" κονε...

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον ο καθένας εννοεί διαφορετικά το τι εστί σήμερα (ίσως είναι διαχρονικό το θέμα) "χοντρό πορτοφόλι". 150ευρά ανά συνεδρία μπορεί για εμένα να είναι νορμάλ, για άλλον τρελά λεφτά και για άλλον απλά ένα τριψήφιο ποσό άνευ πρακτικής σημασίας για τον ίδιο. Όλα νομίζω υπόκεινται στην άτυπη θεωρία της σχετικότητας. Η τιμή πάντως των 100 ευρώων ανά συνεδριά (μέση τιμή ανά ώρα με + και -) αφορούσε άτομα με δυνατότητα κατανάλωσης για προσωπική διασκέδαση 200+ ευρώων ανά μήνα (φαντάζομαι, δεν ξέρω...). Δεν ξέρω τι οικονομική δυνατότητα/ψυχολογία κατανάλωσης υπάρχει ακόμη...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232
Μάλλον ο καθένας εννοεί διαφορετικά το τι εστί σήμερα (ίσως είναι διαχρονικό το θέμα) "χοντρό πορτοφόλι". 150ευρά ανά συνεδρία μπορεί για εμένα να είναι νορμάλ, για άλλον τρελά λεφτά και για άλλον απλά ένα τριψήφιο ποσό άνευ πρακτικης σημασίας για τον ίδιο. Όλα υπόκεινται στην άτυπη θεωρία της σχετικότητας.
πολύ σωστά αυτά που γράφεις......γνωρίζω άτομο που δίνει για πλάκα 500ευρώ μόνο και μόνο για πίπα , αρκεί η άλλη να έχει κάνει πέρασμα έστω και ενός δευτερολέπτου  απο την τηλ και να είναι μουνάρα...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...με χρήση κουπονιού,για ένα καλό μασαζ, πολλές νέες αφίξεις θεραπευτριών ...ρεβέκα..αναμπέλα...κ.α

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις δοκιμάσει με καμία από τις προαναφερόμενες? Συνήθως έχει καμία δεκαριά από τις οποίες 5 με 6 κάνουν και κάτι παραπάνω...

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Το μικρό η Μαρία είναι ακόμη εκεί -ξέρετε αυτή η μελαχροινή με το καρε μαλλί?

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Το μικρό η Μαρία είναι ακόμη εκεί -ξέρετε αυτή η μελαχροινή με το καρε μαλλί?

Λες αυτή που δούλευε πριν στο Ζανόσπιτο; Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά ας πούμε πως την ψάχνω εάν είναι η ίδια..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Λες αυτή που δούλευε πριν στο Ζανόσπιτο; Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά ας πούμε πως την ψάχνω εάν είναι η ίδια..

Έχετε έναν μοναδικό τρόπο, να μην λέτε τίποτα, και ταυτόχρονα να λέτε τα πάντα! :smitten:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Έχετε έναν μοναδικό τρόπο, να μην λέτε τίποτα, και ταυτόχρονα να λέτε τα πάντα! :smitten:

Εάν μιλάμε για την ίδια Μαρία, ως προς το "δεύτερο" μέρος της συνεδρίας, ήταν αυτή που εκπλήρωνε τις επιθυμίες μου και τις ανάγκες μου, δίνοντας με τον τρόπο της, ένα φλασκί δροσερό νερό σ’έναν ταλαιπωρημένο από την κάψα της ερήμου παράξενο ταξιδιώτη.  :sunglasses:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εάν μιλάμε για την ίδια Μαρία, ως προς το "δεύτερο" μέρος της συνεδρίας, ήταν αυτή που εκπλήρωνε τις επιθυμίες μου και τις ανάγκες μου, δίνοντας με τον τρόπο της, ένα φλασκί δροσερό νερό σ’έναν ταλαιπωρημένο από την κάψα της ερήμου παράξενο ταξιδιώτη.  :sunglasses:

Αν είναι δικό σας το απόφθεγμα, σας συγχαίρω!

Αν είναι εξ' αντιγραφής, και πάλι σας συγχαίρω, γιατί ξέρετε να επιλέγετε! :smitten:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Αν είναι δικό σας το απόφθεγμα, σας συγχαίρω!

Αν είναι εξ' αντιγραφής, και πάλι σας συγχαίρω, γιατί ξέρετε να επιλέγετε! :smitten:

:grin: Χιούμορ που παραπέμπει στον Α. Λ. εκ Κεφαλληνίας ορμώμενος σατιρικός ποιητής κ πεζογράφος και και και. Εύκολο...

Νέα Σμύρνη 76, εσύ που έχεις και το dvd της συνεδρίας που ΘΑ κάνω, ξέρεις αν αυτή η Μαρία είναι που δούλευε πριν στο Ζανόσπιτο; Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την πληροφορία αυτή...

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Το φοβήθηκα ότι σηκώνει και άλλες ερμηνείες αλλά μου βγήκε πηγαία. Βασικά, κοπλιμέντο είναι και εννοώ ότι παίζεις μπάλα σε πολλά γήπεδα άρα γνώστης άρα ένας Τσακ Νόρις της ενημέρωσης (ένας Τσακ ξέρει και το τι ΘΑ συμβεί εξ ου και ο αποτυχημένος αστεϊσμός μου).
Μη σκαλώνεις δεν υπονοώ τίποτα. Στο προκείμενο, για να μην απαντάς φαντάζομαι δεν ξέρεις κάτι για την κορασίδα... ΤΗΧ anemoss119 άργησα να δω το ποστ σου. Την έχεις δοκιμάσει στην Έλενα; Με νοιάζει το εάν προχωρά στο δεύτερο μέρος στο συγγεκριμένο ίδρυμα με όσους ήδη γνωρίζεται και δευτερευόντως σε τι επίπεδο είναι τώρα το μασάζ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom