Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Το τζακ ειναι μαλακια -απο σεξουαλικης πλευρας- προτιμηστε χαμαμ, η μασαζακι στο σιατσου,
οπου αντι για κρεβατι εχει στρωμα στο πατωμα...
Ζητηστε και απο την "κορασιδα" να της κανετε και εσεις μασαζ και θα δειτε...
Μην τα θελετε και ολα στο πιατο...

Δεν ξέρω αν ισχύει... (μασαζ στο σιάτσου κτλ)
Δοκίμασα τόσο με Μαντώ όσο και με Δόμνα και έφαγα άκυρο...
Ανήκουν στις "δεν", ή έκανα κάτι λάθος?
Αντίθετα, με Αντριάννα, όλα πήγαν προβλεπόμενα.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλημερα θα βρισκομαι Αθηνα στις γιορτες και λεω να δοκιμασω το συγκεκριμενο ιδρυμα μυοχαλαρωσης..
μπορειτε να μου προτεινετε καποια, απο οσο διαβασ η αντριανα ειναι μια καλη επιλογη.. μπορει να με ενημερωσει καποιος πω ειναι εμφανησιακα η καποια αλλη επιλογη μιας και δεν ειμαια πο αθηνα?
ευχαριστω μαν

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν ισχύει... (μασαζ στο σιάτσου κτλ)
Δοκίμασα τόσο με Μαντώ όσο και με Δόμνα και έφαγα άκυρο...
Ανήκουν στις "δεν", ή έκανα κάτι λάθος?
Αντίθετα, με Αντριάννα, όλα πήγαν προβλεπόμενα.
εχεις Pm

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
ποιες χουφτωνονται στο υδρομασαζ και ποιες οχι....????

μία έχω δοκιμάσει στο υδρομασάζ και αυτή δεν χουφτωνόταν :- απλά υποθέτω ότι αυτές που χουφτώνονται και προσφέρουν φραπέ θα μπορούν να κάνουν το ίδιο στο υδρομασάζ, η Χρύσα για παράδειγμα

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
καλημερα θα βρισκομαι Αθηνα στις γιορτες και λεω να δοκιμασω το συγκεκριμενο ιδρυμα μυοχαλαρωσης..
μπορειτε να μου προτεινετε καποια, απο οσο διαβασ η αντριανα ειναι μια καλη επιλογη.. μπορει να με ενημερωσει καποιος πω ειναι εμφανησιακα η καποια αλλη επιλογη μιας και δεν ειμαια πο αθηνα?
ευχαριστω μαν

η Αντριάννα δουλέυει στο αδελφικό μαγαζί στην Ομήρου 44, στο Λυκαβητού 10 αν θέλεις μέχρι φραπέ και χούφτωμα προτείνω Χρύσα ;)

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
η Αντριάννα δουλέυει στο αδελφικό μαγαζί στην Ομήρου 44, στο Λυκαβητού 10 αν θέλεις μέχρι φραπέ και χούφτωμα προτείνω Χρύσα ;)

Η Χρύσα είναι η ελληνίς επί της υποδοχής?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
μία έχω δοκιμάσει στο υδρομασάζ και αυτή δεν χουφτωνόταν :- απλά υποθέτω ότι αυτές που χουφτώνονται και προσφέρουν φραπέ θα μπορούν να κάνουν το ίδιο στο υδρομασάζ, η Χρύσα για παράδειγμα
Ρε sotomoto για να καταλάβω δηλ.μπαίνεις στο τζακούζι εσύ με το μαρκούτσι όξω και η άλλη με το μπικίνη και αρχίζει και σε τρίβει και σου λέει μετά κοκό γιόκ ?  :jerking:
Τότε κάντε το κολπάκι με το σαπούνι και την φυλακή  ;)

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Ρε sotomoto για να καταλάβω δηλ.μπαίνεις στο τζακούζι εσύ με το μαρκούτσι όξω και η άλλη με το μπικίνη και αρχίζει και σε τρίβει και σου λέει μετά κοκό γιόκ ?  :jerking:
:think:Ποια δεν χουφτωνόταν στο υδ/μ????????

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
τα εχω ξαναπει 5 ραντεβου στο εν λογω μαγαζι . το μονο που καταφερα 2 φραπεδεσ με νταιανα 1 ακομη με αντριαννα την ρουμανα , και μια  :pipa1: με βικυ , αααα και με αν φραπεδακι με βαλια . ολεσ χωρις να αφινουν χαδεμα πραγμα που με ξενερωνε μεχρι αηδιασ . το κα8ε ενα με κοστος 80-90 ευρο

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ελενη μιασ που ξερω οτι διαβαζεις αν παιξουν μπαλλα τα μικρα στην υποδοχη . αλλα καλη μπαλλα μιλαμε να βαζουμε και κανα γκολ σιγουρα 8α βρεθουν κάποιοι να δωσουν και κατι παραπανω  ;) ;) ;) ;) ;)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

είπαμε εξαρτάται από τη γκόμενα που θα επιλέξεις ;), αλλά τώρα που το λες για το κόλπο με το σαπούνι θα ξαναδοκιμάσω! :2funny: :2funny: :2funny:

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991

Αν θέλεις ζήτα Αντριάνα. Θα στη φέρουν στο Λ 10.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom